Heel tevreden

Goede communicatie via de mail over de bestelling en de bezorging

Heel tevreden!

Het boeket is hartelijk ontvangen! Mijn tante was heel blij met de zonnebloemen!

mooie bloemen en keurig op tijd geleverd

bestellen is simpel en de levering geschied vervolgens prima op tijd. Bloemen voldoen zeker aan de verwachting.

Goed geregeld keurig op tijd geleverd

Geweldig.

Ik ben meestal zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Deze keer was het helemaal geweldig! De wijziging van mijn opdracht om alles nog zo snel te veranderen was heel bijzonder, waarvoor mijn dank. Hartelijke groet. Ria Rouwet.

Website werkt prettig

De ontvangers van het boeket waren er heel blij mee!

Probleemloos en klantvriendelijk verlopen

Zie hierboven

Top geleverd

Leveren op tijd en met kwaliteit

Prima geregeld

Goede bestellingsverwerking, correcte aflevering.

Super!!

Super!! Altijd een mooi boeket en keurig op tijd geleverd!!

goed en op tijd geleverd

Heb gezien dat het een prachtige bos bloemen was. Keurig op tijd geleverd.

Mooie en goede bloemen

Mooie bloemen en topservice

Mooie pioenrozen besteld

Hele mooie pioenrozen besteld ,goede duidelijke website en makkelijk te bestellen en ruime keuze.

Tevreden !!!!!

Merci !

Top bosje!

Mooie bos op tijd afgeleverd

Bloemen waren prima

Helaas was het onmogelijk om een cadeaubon, gekregen van u, na een vorige bestelling, te verzilveren bij deze bestelling. Heb verschillende keren de code ingevoerd, maar het werd niet geaccepteerd. Helaas was dat niet de eerste keer.

Matig

Bloemen waren niet op opgegeven adres gebracht maar bij de buren zonder dat er een briefje in de bus was gedaan dat ze daar bezorgd waren kreeg hierdoor de bloemen pas om 20.30 Had hierover nog een mail gestuurd daar geen reactie opgehad

Heel goed!

Op tijd bezorgd!

Waar voor je geld.

Een hele mooie bos bloemen, die ook inderdaad op de afgesproken dag bezorgd wordt, en een melding krijgen wanneer je bestelling op plaats van bestemming is afgeleverd. Top !!

Helemaal zoals verwacht

Op tijd en mooie, verse bloemen!

Prima !!!

Helemaal goed vlotte behandeling paar uur later was de bos bloemen op plaats vn bestemming !!!

het is geweldig

alles precies als was vermeld

prima afhandeling

TOP

TOP, ik geef het door. Wij komen terug voor een bestelling

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire