prima mooi op tijd gelevert

tot nu is mijn ervaring zeer positief.

Altijd goed

Zo’n mailtje met foto om te bedanken is ook leuk om te kijken wat het is geworden

Jullie zijn top!

Mooi boeket

Mooi boeket en op tijd bezorgd

Heel erg gord

Mooie verse bloemen en snelle servicr

Makkelijk online te bestellen en keurige bezorging. Het boeket is prachtig.

Mooi boeket

Mijn dochter vond het boeket erg mooi.

Prachtig boeket en keurig op tijd bezorgd

Heb al vaker tot volle tevredenheid bij Topbloemen besteld. Had in mijn bestelling de gewenste bezorgtijd aangegeven en daar hebben ze zich keurig aan gehouden. Het gekozen boeket is prachtig, met verse bloemen en groen en keurig geschikt. Top !!!!

Netjes afgehandeld echt top

Ruime keuze voor een nette prijs

Last minute ' s morgenseen boeket besteld voor een verjaardag. Netjes 's middags geleverd. De jarige was er blij mee. Dit tegen acceptabele prijs.

Inderdaad TOPBLOEMEN

Ik krijg altijd zeer enthousiaste reacties van mensen die ik via u bloemen stuur, men stuurt mij vrijwel altijd een foto van de bloemen, het klopt altijd met mijn bestelling.

Iedere ontvanger is tevreden.

Heel fijn om een organisatie te hebben die landelijk frisse bossen bloemen bezorgd.

snelle en mooi vroege bezorging van een heel mooi boeket!!!

avond voor bezorgdatum pas besloten een boeket te sturen voor mn zus haar jaardag... alles top gegaan en mooi boeket bezorgd bij mn zus!

Van bestellen tot levering prima.

Wederom kan ik zeer positief zijn over Topbloemen.nl. Het bestelproces en de keuzes daarbinnen zijn makkelijk en duidelijk. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de status. Ik heb de bloemen ook gezien en de bos is echt net zo mooi als op de foto. Met recht TOP! bloemen.nl Martijn.

Eenvoudig te bestellen en op tijd geleverd

Dik tevreden

Mooi boeket afgeleverd

Prima.

Mooie bloemen en vaas, zelfde dag geleverd.

De ontvanger was erg blij en tevreden met de mooie bos.

Makkelijk bestellen en goeie service en goeie bloemen.

Bestelling binnen 3 uur bezorgd!

Rond 10 uur besteld, rond 13 uur bezorgd! Prachtig boeket

Het was echt een prima bos.

Pech gehad, daarvoor heb ik geen tijd.

Prima op tjd

Mooie bloemen volgens ontvangerllo

Ervaring alleen via website

Goede kwaliteit bloemen en correcte bezorging

Eén keer een boeket getroffen dat helemaal niet op het plaatje leek. Na melding is dit direct gratis vervangen.

Mooi groot boeket met zonnebloemen

Het boeket met zonnebloemen was erg mooi en stond mooi op een overlijdens kist,

Goede communicatie

Omdat jullie mij continu op de hoogte brengen van de ontwikkeling/ proces om het bosje bloemen op het juiste adres te krijgen, spreek ik vol lof over jullie. Het boeket heb ik niet gezien, maar dat is vast goed.

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire