Oké

In werkelijkheid ziet het er toch anders uit dan op de foto Behalve kleur overheerst ook soort bloem.

Mooi boeket

Keurig op tijd ontvangen

zeer goed

vertrouwd

Prachtige bos bloemen, snel en aardig geleverd

Uitstekend resultaat!

Na 4 dagen heb ik het boeket zelf gexien en het zag er nog prima en fris uit. De bezorging bij de buren is ook prima verlopen. En de ontvanger was blij verrast!

Snel geregeld

Bestelling niet geleverd

Bestelling niet geleverd wel betaald 30euro . 2 mails verzonden naar topbloemen. Goed adres opgegeven. Maar niks .net nog gesproken met mijn nicht waar ze voor zijn. Die is de hele week thuis gebleven en niks ontvangen. Wil graag mijn geld terug .en ga voortaan zelf bloemen kopen en zelf afgegeven. Moest zelfs 5 euro betalen voor het brengen. Ongelooflijk voel mijn opgelicht. Het is niet meer wat het geweest is.

Slecht

De bloemen lijken op de website super groot. In het echt zijn ze veel kleiner en meer gevuld met groene bladeren. Jammer!

Betrouwbare en kwalitatief goede levering van bloemen

Aan de wensen voor het opgegeven boeket werd weer voldaan. Erg tevreden over de manier van bestellen tot de punctuele bezorging aan de deur. Waardoor wij vrienden voor hun 30e trouwdag konden verrassen.

1 blije moeder ✔

Bos zonnebloemen besteld voor mijn moeder's verjaardag. Ze vond ze prachtig! Het zijn namelijk haar lievelingsbloemen!

Oké

Top bedrijf

Super snelle correcte bezorging

Mooi boeket. Goede service!

Meer woorden zijn er niet nodig.

In één woord "topbloemen"

Al diverse bestellingen gedaan, en altijd zijn de bloemen met een lach ontvangen. Het is de naam "topbloemen" echt waard. Ik ben een tevreden klant.

Ging van leien dakje

Heb boeket besteld voor ernstig zieke vriend. Is keurig op tijd bezorgd.

Mooi boeket.

Fijn om bloemen te kunnen bestellen

Fijn om bloemen te laten bezorgen als je zelf verder weg woont. Makkelijk en snel besteld. Het is wel heel kostbaar. En uiteindelijk toch wat teleurgesteld dat je voor zoveel geld, in mijn geval, 45€ een ’groot’ boeket laat bezorgen en dat heel erg tegen valt wat je hiervoor krijgt.

top

Heel goed, de bos bloemen is op tijd geleverd. Degene die de bloemen heeft gekregen was blij

geweldig

goede kwaliteit vers en prachtige bloemen - keurig bezorgd

makkelijke te bestellen en op tijd.

Veel opties en makkelijk te bestellen. Snelle levering

Ik ben helemaal blij met jullie allemaal

Goede service, mooie bos en op tijd geleverd

Goede service, mooie bos en op tijd geleverd

doen wat je beloofd

kan altijd op jullie aan en dat is prettig.

Goede ervaring

Alles netjes afgehandeld.

Prima boeket

Bestelling gaat makkelijk en de bloemen zijn prima.

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire