Ontvangsten was heel tevreden

Tevreden ontvanger

Perfect verzorgd en goed gecommuniceerd

Topbloemen levert mooie boeketten en houd je goed op de hoogte van de stand van zaken.

Voor iemand in het ziekenhuis konden de bloemen tegen een kleine meerprijs dezelfde dag nog bezorgd worden! Al binnen een paar uur geleverd op gewenste locatie. Echt top!

S avonds bestellen volgende ochtend al geleverd !

Makkelijk en vertrouwd

De ontvangster was zeer tevreden

Alles wat beloofd wordt is gedaan

Naar verwachting

Eenvoudig te kiezen en in te vullen.

geen

geen

prachtig boeket

Bezorgd door bloemenzaak in Bussum (Acanthus). Altijd perfect en ziet er precies zo uit als op het plaatje. Zeer tevreden.

Degene die de bloemen ontvangen heeft was helemaal happy

Top geregeld

Goed boeket en op tijd bezorgd

Mooi boeket en goed verzorgt bezorgd

netjes op tijd geleverd

goede service , zou goed zijn wanneer je ook 2 korting vouchers kunt verekenen met een bestelling.

top geweldige kwaliteit

Mijn vrouw weer blij gemaakt met haar verjaardag die ik bijna vergeten was.....

super

altijd goed geregeld

Heb nooit geen klachten gekregen dat ze niet bezorgd zijn altijd keurig op tijd

De bloemen zijn altijd prachtig en ze worden op tijd bezorgd

Volgens berichten is het een prachtig boeket en zeker op tijd bezorgd

Zie boven

Op tijd, precies de bos die besteld is, bloemen blijven lang mooi.

Prachtige bos op tijd afgeleverd

Super mooie bloemen en een top service

Twee mooie boeketten en volgens afspraak bezorgd. Helemaal top aanrader

Heel goed.

Mooie boeketten en goede afhandeling. Via de mail goed op de hoogte gehouden over de bezorging.

Goede en snelle bezorgservice

In de ochtend een boeket besteld met de vraag om deze voor 16:00 uur te bezorgen, en dit was ruim voor de afgesproken tijd bezorgd! TOP!

Kwaliteit bloemen

Niet tevreden over de kwaliteit

Boeket op zaterdag geleverd en de zondag erna vielen er al bloemen uit Zeker niet de kwaliteit die je mag verwachten voor die prijs

Waardeloos

Ik heb vorig jaar voor onze trouwdag via jullie site een boeket bloemen van mijn zus bezorgd gekregen, dit voldeed niet aan de verwachtingen.... Van een boeket van 45 euro was het echt zwaar teleurstellend en mijn zus heeft vervolgens contact met jullie opgenomen en een voucher t.w.v 45 euro gekregen. Ik heb deze nu ingewisseld en tot mijn verbazing moest het bedrag hoger zijn dan de voucher om mijn bestelling te plaatsen. Na 3x telefonisch contact werd mij dit duidelijk gemaakt. Ik heb afgelopen zaterdag s.avonds om half 7 het boeket bezorgd gekregen en was wederom weer teleurgesteld, ik haal hier bij de bloemist een mooier boeket voor 20 euro, dus ben absoluut niet tevreden. Topbloemen.nl heeft contact met mij opgenomen en ik krijg opnieuw 1 voucher t.w.v 45 euro, hoop dat het nu naar tevredenheid is en vind het wel netjes hoe dit afgehandeld is....

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire