Mooie boeketten

Voor de eerste keer geprobeerd. Netjes afgeleverd en mooi boeket.

Vlotte levering en mooi boeket

Boeket eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Goede kwaliteit, wel prijzig.

Door een vergissing mijnerzijds heeft de bloemist twee keer op het verkeerde adres het bloemstuk aan

Ik moet u en de bloemist mijn excuses aanbieden. Het blijkt dat er op Scheveningen twee Prins Willemstraten zijn. Alleen waar het bloemstuk naar toe moest heet de Hoge Prins Willemstraat. Kunt u ook de bloemist hierover inlichten, waarvoor hartelijk dank. De volgende keer zal ik beter opletten. Nogmaals mijn excuses voor de overlast. met vriendelijke groet, Leo de Jager

Makkelijk te bestellen en betaalbaar

Makkelijk te bestellen en betaalbaar

Bestelling naar tevredenheid verricht

Op een goede afwikkeling mag je altijd rekenen.

Top service!!!!

Na velen bestellingen is de service nog steeds top,ik bestel een kleine bos bloemen en hoor van mijn dierbaren dat zij een mega bos bloemen hebben ontvangen die na 10 dagen nog schinen!

Wederom prachtig boeket en keurig bezorgd!

Wederom prachtig boeket en keurig bezorgd. In dit geval bij de buren wat ik spannend vond . Je weet het tenslotte nooit of het goed komt ;) Groet Claudia

geweldig

goede bezorgd en mooi bloemen

Heel erg mooi

Een bijzonder mooi boeket. Werden al heel vroeg bezorgd. Hiervan kunnen we tijdens de Pinksterdagen echt genieten. De bloemist uit Elsloo stelt nooit teleur!!

Is afgehandeld zoals verwacht.

Mijn echtgenote was aangenaam verrast.

Altijd goed

Ook al is er een misverstand - zoals bijvoorbeeld op een park met bungalows waar twee keer hetzelfde huisnummer voorkomt - altijd is het goed - of wordt een probleem keurig opgelost.

ik bestel hier graag!

t is gewoon goed. de bloemen zijn mooi, ze worden tijdig afgeleverd en communicatie is open en makkelijk.

Geleverd wat wordt beloofd.

Duidelijke website, genoeg keuze . Geleverd wat beloofd wordt. Boeket vers en mooi !

Mooie boeketten, prima levering.

Bestel regelmatig een boeket bloemen, en altijd naar tevredenheid, zowel bij de ontvanger en bij de gever.

Echt Top...de bloemen!

Altijd mooie boeketten!

Heb de bloemen gezien op de bestemming en Zag er erg goed ontvanger was dik tevreden

Netjes bezorgd in de morgen besteld dezelfde middag bezorgd! Dankjewel!

Werd goed geholpen op mijn vragen via email. Was makkelijk te bestellen. Enige nadeel; de rozen die ik heb laten bezorgen vond ik erg duur.

Altijd prima geregeld!

Ben zeer tevreden

Tijdig afgeleverd en het was een mooie bos bloemen. !!!!

Goed verzorgd, ziet er exact uit als plaatje en je wordt goed op de hoogte gehouden van waar en wanneer je bestelling is geleverd

Mijn bestelling is goed uitgevoerd.

De ontvanger heeft bedankt voor het 'prachtige' boeket. Het is alleen niet op de door mij gevraagde tijd (vóór 12 uur) bezorgd.

Prachtige bloemen

Elke 6e van de maand trakteren wij onze moeder, cq exschoonmoeder oma Gerrie op een bloemetje. Ze is de 6e maart jarig en vertelde dat het eigenlijk jammer is dat ze zoveel boeketten tegelijk ontvangt. Vandaar ons plannetje om haar elke maand te verwennen en ze was zo blij verrast met ons bloemenhart!

De naam zegt het al TOPBLOEMEN! Zeker tevreden, bestellingen mooi verpakt en netjes afgeleverd. Minste 2 weken plezier van gehad.

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire