Snelle bezorging

Snelle bezorging en de ontvangers waren superblij met het mooie boeket

Goed!

Jarige was niet thuis. Bij de buren gebracht. Helemaal goed gekomen!

Super mooie bos

Zoals verwacht, een prachtige bos, op de afgesproken dag en tijd bezorgd. Wij zijn zeer tevreden!

Nvt

Deze keer ben ik niet tevreden over de bezorging.

Als ik een bestelling doorgeef dan dient de Bloemist het adres van de ontvanger wel dubbel te controleren. Ik heb adres van de ontvanger wel duidelijk vermeld.

Mooi boeket goede prijs

Mooi goed boeket voor een goede prijs

Prima en zeer snel geregeld

Morgens besteld, middags al in huis

Goeie ervaring

Bloemen zijn netjes en snel afgeleverd Voor 14 uur besteld zelfde dag geleverd Op de foto zag de bos er geweldig uit

Makkelijk n Bestellen

Altijd goed!

Zelf het bestelde boeket niet gezien maar via via wel gehoord dat het een heel mooi boeket was! Goede service, duidelijke communicatie, redelijke prijzen!

Prima service.

Bloemen werden bij buren bezorgd die vervolgens niet thuis waren... top bloemen bracht nieuw boeket. Heel attent, veel dank. Beter even de bijgevoegde telefoonnummers bellen ivm thuis zijn. Dan gaat het vast goed. Mvg. Marianne

Precies geaan, wat ik gevraagd heb.

Mooie bos

Ik bestel vaak bij Topbloemen. En meestal goed. Heb 1 x gehad dat het echt een karig bosje was maar daar is gelijk een nieuwe bos achteraan gestuurd dus helemaal prima opgelost toen.

Netjes en optijd geleverd

Prachtig boeket zoals ik ik van jullie gewend ben

Maar een teleurstelling was dat het de volgende dag pas werd bezorgd, met uitleg en excuus maar toch jammer want het was een heel speciale gelegenheid waar ik persoonlijk niet aanwezig kon zijn en de bloemen en kaartje dat goed moesten maken. Maar de reacties waren heel positief.

Nvt

Bloemen, zoals besteld, op tijd gebracht. Bloemen zagen er prachtig uit

Mooie bloemen

Pluk boeket zoals de foto op de website

Altijd positieve reacties van degene waarvoor ik de bloemen gesteld heb.

Zie boven vermeld

Wijzigen afleveradres top

Gewoon oke

Prima geregeld

Op tijd bezorgd, mooi boeket

Mooie bos

Zo makkelijk bloemen met vaas te bestellen

Bestellen gaat erg gemakkelijk. Wat erg fijn is dat je een bevestiging krijgt wanneer de bloemen bezorgd zijn.

Altijd top

De bestelde bos was heel mooi zeker geen teleurstelling mooi boeket Had niet beter gekund bestel al jaren bij topbloemen vroeger voor mijn werk en nu prive

Goede levering op tijd. Ontvanger vond het mooi

Bestellen was niet zo moeilijk, ik kon afspreken welke dag. Boeket zag er mooi uit( op de foto). Hopelijk blijft het inderdaad een week goed

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire