Prima boeket bloemen.

Zoals gebruikelijk prima verzorgd. Compliment.

Top service! Top bloemen!

Mooie boeketten- echt prijs waard.

Prima gedaan

Heb als reactie op mijn bloemen gift een foto gekregen als bedankje. De bos was zoals ik gewenst en verwacht had. Ben zeer tevreden en zal ook nog vaker ge ruik maken van de diensten van topbloemen.en.

Snel en mooi

Snel en mooi zoals gezegd

Prima geregeld

Staat hierboven

Alles naar wens

Alles naar wens

Pico bello

Pico bello

Heel goede service en prima bloemen.

Prima bloemen en goede service.

Fantastische service !

Fantastische ervaring, Prachtige bloemen besteld, Van mijn kant was er wat fout gegaan maar opgelost door topbloemen! Super tevreden!

Topbloemen: correcte service en prima kwaliteit

Ik heb nu een aantal keren gebruik gemaakt van de service van Topbloemen. Bij het bestellen wil het soms even moeilijk lopen omdat in eerste instantie mijn creditcard wordt afgewezen maar na nog een keer de gegevens invullen, volgt steeds acceptatie. Misschien heb ik dan toch net even een verkeerd cijfer ingetikt in die lange rij? De uitvoering is altijd keurig op de afgesproken dag en mijn vrienden en relaties zijn altijd zeer te spreken over de boeketten.

Mooie bloemen, beetje laat bezorgd

Het was een mooie bos bloemen alleen de bezorging was heel laat dus de bloemen waren al beetje slapjes aan het worden. En het is leuker als de bloemen iets eerder bezorgd zouden worden

uitstekend

Mooi boeket,goede prijsverhouding,op aangegeven tijd bezorgd.

Keurig geleverd. Mooi kwaliteit

Geweldige service

Bloemetje voor mijn zus haar verjaardag besteld. Door de wat grotere woon afstand tussen ons, spreken we elkaar niet veel. Zo ook niet wetende dat ze op vakantie was. Het bloemetje was bij de buren afgegeven en ze zou het melden als deze in ontvangst was genomen. Doordat er een aantal dagen tussen zaten begreep ik van haar, dat ze alsnog een nieuw boeket kreeg. Dat noem ik nou service. Helemaal top.

Gewoon TOP

Snelle en correcte afwikkeling van de bestelling. Levert hetgeen wordt geadverteerd. Dus weer een tevreden klant erbij!!

Het boeket was prachtig!

Alleen jammer dat het bij de buren was bezorgd in begin van de middag terwijl er was aangegeven dat bezorging ivm werk liefst aan het eind van de middag zou zijn. Kreeg het boeket pas de volgende dag...

Ik zag de foto van een mooie bos bloemen. Keurig op tijd afgeleverd. Heb al vaker bloemen laten bezorgen en is altijd goed bedankt

De bloemen waren er binnen 2 uur, voor 20 euro een mega bos bloemen en super netjes ingepakt. Ga hier zeker vaker bloemen bestelen

Mooi, vers en volgens afspraak

De bos was gelijk het voorbeeld. Goede prijs kwaliteit verhouding

mooie bos bloemen

De verzorging was erg goed,en het was een prachtige bos bloemen. Ik kan iedereen Volbloeden aanbevelen.

Prachtig boeket perfect op tijd bezorgd!

Zie boven

gewoon prima

prachtige bos bloemen en prima bezorgd

Mijn vriendin was er sti van, zo mooi.

De gehele afhandeling is professioneel.

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire