Altijd op tijd

Mooi vers boeket, op tijd geleverd. Top!

Mooi vers boeket, op tijd geleverd

Ik ben zeer netjes geholpen. Op mijn vraag werd discreet geantwoord en naar voldoening helemaal top

bedankt de bloemen zijn erg mooi en vers ,ik geniet er van . tot de volgende bestelling.

Zeer accuraat geleverd

Op de foto zag ik pastel kleuren. Had niet verwacht dat paars toegevoegd zou worden. Het ging vooral om de pioenrozen. Dus ben een beetje teleurgesteld. Maar ontvangster schreef dat ze heerlijk geurden . Als op de foto GEEN paars staat, dan vind ik dit van de bloemenzaak geen correcte invulling.

Snelle en nette levering.

Snelle en nette levering. Boeket ziet er goed uit

De ontvanger was zeer verrast

en op tijd

Pracht boeket en hele goede service

Pracht boeket en goede service

Een tevreden partner

Heb erg goede ervaring met Topbloemen. De bloemen zijn altijd mooi en vers. Blijven lang staan en service is super! Voor mij niets anders meer.

Topbloemen maakt zijn naam waar

Telkens weer goed verzorgd

top

Snelle en goede service

Mooie bloemen

Topbloemen levert goede kwaliteit en is betrouwbaar.

Eenvoudig te bestellen, mooi assortiment prima prijs

Geweldige bloemist in Aalten!

Voor mijn schoonmoeder die in Aalten woont bestel ik vaak bloemen. Geweldige bloemist, bloemen zijn vers en staan lang. In tegenstelling tot de bloemist in Nijmegen waar ik de bloemen van ontvang als mensen mij bloemen sturen.

De persoon voor wie de bloemen bestemd waren was er superblij mee en vond ze erg mooi. Ik heb een foto gezien en was erg tevreden! Bos bloemen leek ook heel goed op wat ze gekregen heeft. En een snelle bezorging.

Correct; mooi boeket

Er is een mooi boeket op de afgesproken tijdgeleverd. Dik tevreden Topbloemen, tot de volgende bestelling!

Altijd mooie boeketten

super

ben erg blij met top bloemen. vooral omdat ik door ziekte niet in staat ben om dan heen te gaan.

Geweldig!!

Er wordt altijd geleverd op de momentwn dat ik wil. Snel en dezelfde dag! Ook vind ik de boekwtten altijd mooi

Mooie bloemen

Prima geregeld goede communicatie mooie bos bloemen

Makkelijk bestellen, verse, mooie bloemen.

Mooie bos bloemen!

Goede service, bezorgdatum eenvoudig kunnen wijzigen en snel afgehandeld.

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire