Weer vrienden blij gemaakt met een prachtig boeket!!

Ik ben tevreden

Ik hoef niet naar de winkel te gaan . Lekker online bestellen en ze bezorgen de bloemen thuis af. Beter kan het niet. Dankjewel !!

Zo makkelijk je hoeft er de deur niet voor uit en het is goed geregeld !!!

Alles verlopen zoals verwacht

Mooie bloemen!

topbloemen en service

De bloemen staan vaak 3 weken. en de bezorging is prima.

De reacties waren goed!! Wij hebben de bloemen zelf niet gezien!!

Mooie bos correcte levering zeer tevreden

zeer tevreden

Mooie bloemen en snelle levering

Zie titel

ik heb meerdere malen gebruik gemaakt van uw Organisatie, en tot op dit moment alléén maar goede resultaten

Je wordt duidelijk op de hoogte gehouden van het bezorgen

super

Altijd topbloemen bij Topbloemen.nl

Ik bestel regelmatig een ik hoor alleen enthousiaste reacties van de ontvangers

Helemaal tevreden.

Ik heb al meer met jullie zaken gedaan en tot nu toe alleen maar lof.

Boeketten zijn goed en worden (bijna) altijd op afgesproken dag afgeleverd.

Over het algemeen heel tevreden. Boeketten zijn wel duurder dan rechtstreeks bij de bloemist en er komt €5,95 aan verzendkosten bij. Blij dat er tegenwoordig een mail verstuurd wordt als ze bezorgd zijn. Voor die tijd heb ik een keer gehad dat ik geen reactie van de ontvanger kreeg. Vijf dagen later alsnog omdat ze toen pas waren bezorgd.

Vlotte bezorging van een leuk boeket

Zie boven

Makkelijk en snel,alle zorgen uit handen

Ik heb de bliemen niet gezien of de geadresseerde gesproken, maar als het niet goed was dan had ik het wel gehoord.

Goede service en een mooi boeket en netjes op tijd afgeleverd op het adres.

Prima bezorging maar kaartje ontbrak

Heldere website, gemakkelijk te bestellen, mooi boeket, maar het kaartje wat ik erbij besteld had, zat er niet bij. Ontvanger had dus geen idee van wie het boeket afkomstig was. Gelukkig gaf ontvanger dat aan via e-card zodat ik het alsnog aan kon geven.

Prima bedrijf

Wat ik ook bestel. Zijn altijd hun afspraken na gekomen.

Ik bestel altijd bij jullie bloemen Het zij goed bloemen en blij ook Lang staan en wat ik fijn vindt van Jullie als de bloem niet goed is kun je Belllen en krijg je nieuw voor er moet Geen week tussen zitten maar paar dagen

Alle waardering over de bestelling. Het was de eerste keer dat ik een bestelling naar Vlaardingen gedaan heb.Dat ik het verkeerde huisnr. geschreven had en dan 3x getracht het aftegeven,sorry voor dit. De Vrienden waren tevreden over de gave. Nogmaals bedankt voor het afwerken waar de bloemen heen moesten. Hartelijk dank , Guus Nieuwenhuizen

Ok

Ok

Weer iemand blij gemaakt met een bos Topbloemen.

Ik krijg altijd enthousiaste reacties van de mensen die ik bloemen heb gestuurd. Echt een betrouwbare organisatie.

Wederom een prima gerealiseerde / uitgevoerde bestelling !

Het boeket was voor vrienden waar de moeder van was overleden. Ze vonden het boeket prachtig

TOPBLOEMEN IS TOP !

Zoals altijd was de levering TOP !

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire