het was een boeket voor vrienden

ik heb het dus zelf niet gezien, maar mijn vrienden waren zeer content. ze zeiden dat ik een goede bloemist had uitgekozen.

mooie bos, bleef zeker een week mooi en is keurig afgeleverd

Ik wist niet of de geadresseerde op die dag thuis zou zijn. Dat was dus ook niet het geval. Maar de bos is keurig bij de buren bezorgd met een briefje in de bus van de geadresseerde. De bos was naar verwachting mooi en bleef zeker een week goed (heb het na een week zelf gezien) dus was het geld wel waard.

De ontvangster was erg in haar sas.

De ontvangster was erg in haar sas.

Makkelijk te bestellen. Levering correct. Alles was zoals besteld.

Super tevreden

Mijn eerste keer bij top bloemen maar het zijn ook wel echt TOP bloemen.

Perfect geregeld!!

Geregeld zoals gevraagd en afgesproken

Top service en top bloemen!

Bloemen op de juiste dag bezorgd en heel mooi samengesteld boeket. De e-mails met voorgenomen levering en feitelijke bezorging wordt zeer op prijs gesteld.

Super!!!

Bouquet laten bezorgen voor 40-jarige bruiloft en ze vonden het supermooi

Bloemen werden op tijd geleverd.

Prettig

Via de site duidelijke beschrijving makkelijk in bestellen. Levering zoals gewenst. Erg tevreden.

ziet er prima uit

zeer tevreden

Ik doe met enige regelmaat een bestelling plaatsen bij Top bloemen. Denk Als zo'n 3 a 4 jaar met volle tevredenheid. Prima service. En daarom plaats ik iedere keer weer een bestelling. Omdat ik weet dat alles vlotjes en zonder problemen verloopt

Vlot bezorgd, prima kwaliteit

Tijdens de feestdagen op het laatste moment een boeket besteld, dat vlot bezorgd werd en waarvan de kwaliteit prima is

De geadresseerde was zeer tevreden.

Zeer prettig

Alles was naar wens

iedereen is blij

boeket bloemen voor €21 besteld, bezorgkosten €6 en een kaartje voor €1,50 totaal €28 betaald, op 25 mei besteld en op 27 mei heeft het boeket een blije vrouw ontvangen, bestelprocedure op de site is eenvoudig, betalingskeuze PayPal maakt me blij

Prachtig boeket op tijd geleverd en de communicatie prima.

Goede service en bezorgd

Met recht topbloemen

Goede communicatie en een prachtig resultaat

Mooie bos!

Zeer tevreden over de kwaliteit van de bos bloemen. De ontvangster was er enorm blij mee!

Uitstekend!

Keuze uit veel mooie boeketten in diverse prijsklassen, makkelijk om te bestellen en te betalen, keurig afgeleverd en mij daarvan op de hoogte gehouden!

Geleverd zoals besteld , netjes . Voor herhaling vatbaar !!

Altijd goed

Ik vind het heel goed, altijd op tojd

Blije ontvanger!

Bloemen zijn goed ontvangen en de ontvanger was er erg blij mee

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire