Zoals boven
Beste Anja, Hartelijk dank voor je leuke review! We zijn blij te horen dat alles naar wens is verlopen en dat het boeket in de smaak viel. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Er is enorm veel keuze ook uit de kaartjes die je er evt. bij wil doen. Het boeket werd op tijd afgeleverd en volgens de ontvangers was het boeket prachtig. Volgende x bestel ik weer een boeket via Topbloemen
Beste Joke, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de ruime keuze en de levering! We zijn blij dat de ontvanger blij was met het boeket. Daar doen we het voor! We kijken ernaar uit om je de volgende keer weer te mogen helpen met een mooi boeket. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Mooie rozen besteld en werden keurig afgeleverd echt heel netjes
Beste Arnout, Hartelijk dank voor je leuke review! Fijn om te horen dat de rozen mooi waren en keurig werden afgeleverd. We waarderen je feedback enorm! Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Op dezelfde dag geleverd waarop ik het besteld heb. Ze hebben mij heel goed geholpen. Het was een mooi boeket.
Beste Angelique, Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent. We staan altijd voor je klaar en helpen je graag weer de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Topgeschenken.nl
In werkelijkheid net zo mooi als op de foto en fijn dat mijn broer en schoonzus op hun 25 jarig huwelijksjubileum het boeket vroeg in de ochtend al in huis hadden.
Beste Marianne, Wat geweldig om te horen dat het boeket net zo mooi was als op de foto! Fijn dat je broer en schoonzus hun jubileumboeket zo snel konden ontvangen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groeten, Team Topgbloemen.nl
Ik kwam er te laat achter dat ik de bloemen op een verkeerd huisnummer had besteld. Na telefonisch contact te hebben gehad werd er kosteloos geregeld dat de koerier de bloemen alsnog op het juiste adres bezorgde. Kortom TOPBLOEMEN doet zijn naam eer aan!
Snelle levering. Mooi boeket
Ik wilde dezelfde dag een boeket afleveren en dat was mogelijk
Bloemstuk was zo gefotografeerd dat het er op foto een andere indruk gaf dan dat het er in werkelijkheid uitzag. Beetje misleidend, jammer
Op tijd bezorgd. Mooi boeket
Beste Margot, Bedankt voor je leuke review en feedback! Wij zijn je graag een volgende keer weer van dienst. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Altijd netjes optijd geleverd...super ga zodoor. Tot de volgende
Beste Wendy, Wat fijn om te horen dat je altijd tevreden bent met onze service! Daar doen wij het voor! Tot de volgende keer, we helpen je graag weer! Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Zoals besteld de bloemen geleverd zoals op de foto besteld.
Beste Regina, Dank je wel voor je positieve review, daar doen we het voor! We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Soepel en snel.
Beste Onno, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles soepel en snel is verlopen. We helpen je graag weer de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Prachtige zonnebloemen.
Beste Mirella, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de zonnebloemen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Niet gekregen wat ik besteld had!!
Beste Roberto, Dank je wel voor je review! Wat vervelend om te horen dat je niet hebt ontvangen wat je had besteld, mijn excuses hiervoor. Zou je via de live chat op www.topbloemen.nl contact met ons willen opnemen, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken? Ik zie je reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Ik had een boeket Larissa besteld van €26,95 voor de verloving van mijn zoon en schoondochter. Wat er dezelfde dag bezorgd werd was een miezerig bos bloemen. Heel jammer voor zoveel geld en teleurstellend voor de gever. Maar door topbloemen is hier heel positief op gereageerd en er is een nieuw boeket bezorgd. Helemaal top!!
Beste Hetty, Wat jammer om te horen dat het boeket Larissa niet aan je verwachtingen voldeed, zeker bij zo'n bijzondere gelegenheid als een verloving. We begrijpen heel goed dat het teleurstellend is als het boeket niet de uitstraling heeft die je voor ogen had. Onze boeketten worden geleverd zoals afgebeeld op de website, maar de bloemen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen in samenstelling en formaat iets afwijken. Dat gezegd hebbende, het mag natuurlijk nooit een miezerig bos lijken, zeker niet voor dit bedrag. Onze excuses voor deze teleurstelling. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Originele beoordeling
Makkelijk en betrouwbaar
Beste Elza, Bedankt voor je mooie review! Wij zijn je graag een volgende keer weer van dienst! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Gewoon top,makkelijk in de bestelling en goede service.
Beste Richard, Dank je wel voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de bestelling en onze service. We helpen je graag weer de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Omdat wij een bon van de Vriendenloterij hadden. Zelf zouden wij bij U geen bloemen bestellen.
Beste P. Leensen, Onze excuses dat de bloemen niet naar wens waren. We willen graag de situatie voor je oplossen. Zou je contact met ons kunnen opnemen? Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Topbloemen levert altijd mooie, verse bloemen en levering is altijd op de juiste datum ook als je van tevoren bestelt.
Beste Carla, Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je altijd tevreden bent met de kwaliteit van onze bloemen en de tijdige levering. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Zeer fraai boeket. En heerlijke chocolade! Bloemen hebben 13 dagen gestaan!
Beste Nick, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met het boeket en de chocolade! Fijn dat de bloemen zo lang mooi zijn gebleven. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Beste Lili, Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de bloemen en de tijdige bezorging. We helpen je graag weer de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
x
Beste x, Bedankt voor je mooie cijfer en opmerking dat "alles klopt"! Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
S’avonds condoleance bloemstuk besteld Volgende dag netjes en snel geleverd We kregen veel complimenten voor het prachtige bloemstuk
Beste Erfje, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat het bloemstuk snel en netjes geleverd is en dat het zo gewaardeerd werd gezien de omstandigheden. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Het probleem is goed opgelost
Beste Patty, Wat jammer om te horen dat het boeket niet aan je verwachtingen voldeed. Dat spijt ons oprecht, zeker als je bewust voor een mooi cadeau hebt gekozen. Wil je ons je ordernummer doorgeven? Dan kijken we graag met je mee en zoeken we naar een passende oplossing. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Originele beoordeling
Ik heb net een foto ontvangen van het boeket van €30 en dat zag er teleurstellend uit. Heel jammer.
Noorderdreef 60
2153 LL Nieuw-Vennep
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.