Snel geregeld, keurig op tijd geleverd en prachtig boeket

Zoals boven

veel keuze

Er is enorm veel keuze ook uit de kaartjes die je er evt. bij wil doen. Het boeket werd op tijd afgeleverd en volgens de ontvangers was het boeket prachtig. Volgende x bestel ik weer een boeket via Topbloemen

Mooie rozen besteld en werden keurig afgeleverd echt heel netjes

Top geregeld

Op dezelfde dag geleverd waarop ik het besteld heb. Ze hebben mij heel goed geholpen. Het was een mooi boeket.

Prachtig!

In werkelijkheid net zo mooi als op de foto en fijn dat mijn broer en schoonzus op hun 25 jarig huwelijksjubileum het boeket vroeg in de ochtend al in huis hadden.

Ik kwam er te laat achter dat ik de bloemen op een verkeerd huisnummer had besteld. Na telefonisch contact te hebben gehad werd er kosteloos geregeld dat de koerier de bloemen alsnog op het juiste adres bezorgde. Kortom TOPBLOEMEN doet zijn naam eer aan!

Snelle levering. Mooi boeket

Snel en goede kwaliteit

Ik wilde dezelfde dag een boeket afleveren en dat was mogelijk

Bloemstuk viel tegen

Bloemstuk was zo gefotografeerd dat het er op foto een andere indruk gaf dan dat het er in werkelijkheid uitzag. Beetje misleidend, jammer

Op tijd bezorgd. Mooi boeket

Altijd netjes optijd geleverd...super ga zodoor. Tot de volgende

Uitstekend tevreden

Zoals besteld de bloemen geleverd zoals op de foto besteld.

Snel geregeld!

Soepel en snel.

Mooie bloemen

Prachtige zonnebloemen.

Bezorging en info over de bezorging ok

Niet gekregen wat ik besteld had!!

Na klacht, na volle tevredenheid opgelost.

Ik had een boeket Larissa besteld van €26,95 voor de verloving van mijn zoon en schoondochter. Wat er dezelfde dag bezorgd werd was een miezerig bos bloemen. Heel jammer voor zoveel geld en teleurstellend voor de gever. Maar door topbloemen is hier heel positief op gereageerd en er is een nieuw boeket bezorgd. Helemaal top!!

Makkelijk en betrouwbaar

Gewoon top,makkelijk in de bestelling en goede service.

Slecht

Omdat wij een bon van de Vriendenloterij hadden. Zelf zouden wij bij U geen bloemen bestellen.

Goede levering, mooi vers boeket.

Topbloemen levert altijd mooie, verse bloemen en levering is altijd op de juiste datum ook als je van tevoren bestelt.

Zeer fraai boeket. En heerlijke chocolade! Bloemen hebben 13 dagen gestaan!

Top. Mooie bloemen en keurig optijd bezorgd

alles klopt

x

Snelle en nette levering

S’avonds condoleance bloemstuk besteld Volgende dag netjes en snel geleverd We kregen veel complimenten voor het prachtige bloemstuk

Het probleem is goed opgelost

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep