Boeket is netjes, maar klein.

Ik heb al vaker wat besteld en boeketten worden aanzienlijk kleiner. Maar goed het is altijd netjes. Alleen de bezorging kan je niet op van op aan, want bestel je iets moet je maar zien wanneer het eens geleverd word tussen 09.00 smorgens en 20.00, als het bij iemand geleverd moet worden voor verjaardag, voor bedankje of wat dan ook. Dan werkt dat niet zulk tijdbestek.

Je krijgt een goede service en wat ik ook fijn vind is dat je kan zien dat de bloemen bezorgd zijn.

Prachtige bos bloemen

Erg makkelijk om een goede keuze te maken, snel bezorgd en een prachtige bos bloemen. Blij mee!

Mooi boeket in mooie kleuren

Boeket kado gedaan, vlg ontvanger heel mooi en flinke bos, op tijd geleverd, Dank, op die manier kon ik n leuke verjaardags attentie laten bezorgen

Super mooie bos rozen

Goed mooie bos bloemen en netjes optijd thuis bezorgd

Mooi op tijd bezorgd

Al vroeg in de ochtend bezorgd zodat de ontvanger er de hele dag van kon genieten. Prachtige bos geworden weer!

Echt top bloemen

Super mooie bloemen snel geleverd

perfekt

Bloemen besteld voor mijn zus, de volgende dag bezorgd, hele blije zus, prachtige bloemen

Tijdige levering, en perfecte boeket... zeker beste aanrader

Gemakkelijke site en prima afgehandeld

Zoals afgesproken Top, bloemen en bezorging

Mooie bos bloemen zoals ik die besteld heb. Foto’s gezien van de ontvanger.

goed geregeld

Kreeg op de dag dat de bloemen zouden bezorgt worden bij een creatorium keurig een mail dat de crematorium alleen op de dag van crematie bloemen aan nam. ze hebben de datum keurig verandert. Top service.

Precies wat ik verwachte

Prachtig boeket op tijd bezorgd heel blij mee

Mooi boeket en goed geleverd!

2 dagen voor een verjaardag een mooi boeket kunnen uitzoeken op de website van Topbloemen.nl. Groot assortiment met redelijke prijzen. Eenvoudig bestelt en betaald. De aflevering vond keurig op tijd plaats door een zeer vriendelijke dame. En.......de jarige vond het prachtig!!!! Ik ook blij.

Ik woon in het verenigd koningkrijk en heb bloemen laten bezorgen in nederland, was op tijd en goede kwaliteit

Goed en snel

ruim aanbod, goed bestelproces en snelle afhandeling.

Fijn geholpen

Door een typfout klopte het adres niet en ik kreeg keurig een mail waar de bos bloemen wel afgeleverd kon worden. Ik heb het juiste adres doorgegeven en het is helemaal in orde gekomen! Goede service dus!

Prima boeket

De ontvangster vond het een mooi boeket, dank hiervoor. Maar de bloemist had het bij de buren afgegeven omdat er niemand thuis was, maar dat was zeker NIET waar. Verder geen klachten Groetjes Carla Visser

Besteld en betaald voor meer dan is afgeleverd!

Ik had bloemen + een cadeau besteld. Het cadeau is niet meegeleverd. Gelukkig was de klantenservice mevrouw vriendelijk en behulpzaam, en werd het cadeau alsnog nagestuurd. Wel jammer dat ik er vervolgens geen bevestiging van krijg dat dat ook daadwerkelijk gebeurd is.

Zoals verwacht.

Tevreden klant.

Mooie bos en op tijd geleverd.

Goede bos verkeerde kaartje

Wij hadden een bos besteld voor iemand als bedankje maar er zat uiteindelijk een kaartje aan om iemand sterkte te wensen en beterschap.. gelukkig kwamen ze erachter dat het van ons kwam.

Prima!!!

Heb een foto toegestuurd gekregen van de ontvanger, ik was hier blij mee ... maar de ontvanger was ook heel blij ... en daar gaat het tenslotte om ..... Top gedaan, Topbloemen!

Mooi op tijd en leuk boeket

Makkelijke bestel route en leuke bos

Gewoon TOP

Een prachtig boeket en uitstekend verzorgd met ook nog kortingsbonnen voor geschenken. Door de ontvangster zeer gewaardeerd!

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep