Boeket voldeed aan voorstelling. Correcte levering.

Alles is prima verlopen

Topbloemen. De naam staat niet voor niets

Bij al mijn aankopen voor felicitaties tevreden geweest en de ontvangers altijd gelukkig mee gemaakt

Boeket was vrijwel gelijk aan brochure

Makkelijk bestelling gedaan

Dankjewel voor het bezorgen van de bloemen aan mijn moeder! Ik woon in het buitenland en ik kan de bloemen zelf niet brengen. Ze vond de bos heel mooi!

Ontvanger zeer tevreden

's zondags besteld en maandagochtend om 09.45 in huis. Ontvanger vond het een prachtig boeket. Dus lof voor topbloemen, maar dat wist ik al. Succes verder en prettige dagen.

Mooi boeket ,op tijd geleverd

Mooi kerstboeket,keurig op tijd geleverd.

Boeket besteld en netjes bezorgd. Top service!!!!

Op tijd bezorgt

Het zijn zeer mooie bloemen en mijn schoonouders zijn er erg blij mee.

Teleurstellend

Geschatte bezorgmoment was 13:30 uur; daarna ineens 16:45 en toen weer 17:40. De bloemen werden bezorgd om 17:05 uur. Twee dezelfde bossen besteld en toch met andere bloemen gekregen. De kwaliteit van de bloemen viel ook tegen.

Als altijd perfect!

Het geleverde boeket was erg mooi en conform foto op website. De bestelling is op de afgesproken dag en tijdstip van leveren is goed te volgen. Kortom alllemaal goed.

Super alles afgerond mooie bloemen vers

Na bezorgen waren er twee bloemen geknikt Contact gehad met topbloemen en er werd een nieuw boeket bezorgd de volgende dag Super service

Ik vond het stuk erg klein voor een middelmaat

Ik vond het stuk erg klein voor een middelmaat. Ik heb het vergeleken met stukken die anderen meegebracht of gestuurd hadden en die hadden voor wel 15 euro minder grotere stukken welke heel mooi waren. Maar met zo'n gelegenheid kan je het niet terugsturen wanneer je niet tevreden bent. Misschien wordt er op gerekend dat bij zo iets verdrietig als een rouwstuk je niet zal klagen.

niet ok

heb net de ontvanger gesproken Ze was niet te spreken over de bezorger bloemen voor de deur gezet. ze had geen tijd om fatsoenlijk open te doen. het boeket op zich vond ik tegenvallen gezien de prijs jammer

In eerste instantie een bos bloemen om je voor te schamen.

Omdat ik dit jaar met de Kerst niet in Nederland kon zijn, ik woon in de VS, had ik ervoor gekozen een mooi Kerstboeket naar mijn ouders te sturen. De bloemen werden afgelopen Maandag geleverd en mijn moeder belde om het boeket te laten zien, wat een trieste vertoning. Verwelkte bloemen,deels takken met afgebroken bloemen. Ik schaamde me kapot en voor mijn ouders echt een teleurstelling. Direct contact opgenomen met Topbloemen en zonder enig probleem werden er Maandag wel mooie bloemen geleverd. Ik vind het toch jammer dat wat Zaterdags een verrassing zou moeten zijn was verprutst.

Eenvoudig een bloemetje sturen

Het is snel en gemakkelijk geregeld. Voldoende keuze om iemand een mooi bloemetje te sturen.

Bloemen voor de deur gezet terwijl er niemand thuis was

De bloemen zijn op zaterdag bezorgd, terwijl er niemand thuis was. Maandagavond stonden ze gelukkig nog voor de deur en zijn ze toen ontvangen door de persoon in kwestie. Maar de bezorging is dus uitermate slecht!

Domper

Het gestuurde boeket voldeed niet aan de verwachtingen! Na een klacht is er een nieuw boeket belooft. Ik wacht het af!

Top dat dit kan

Wie kent het niet. Je schoondochter, schoonmoeder etc. etc. is jarig en je hebt er geen moment meer aan gedacht. Hoe fijn is het dat je via TOP bloemen toch nog net kunt doen alsof dat wel zo is en dezelfde dag nog een mooi boeket kunt laten bezorgen. En je komt er mee weg hé? Heerlijk dit bedrijf

De ontvangers waren erg verrast door het mooie boeket.

Heb de boeketten zelf niet gezien, wel foto gekregen van 1 ontvanger. De bestelling zijn op tijd afgeleverd . Werd op de hoogte gehouden van het verloop ervan . In een woord: TOP!

Goede snelle levering

Topbloemen doet zijn naam eer aan !

Om 9.46 uur werd het boeket al bezorgd. De ontvanger was blij verrast. Ze heeft een foto van het boeket gestuurd, het deed volledig aan de verwachtingen.

Fantastisch!

Mooi boeket, snel geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang en levering. TOP.

Fantastisch!!

Altijd goede service en mooie verse bloemen

Mooie bloemen, helaas zat het cadeau er niet bij. Na mail contact word deze alsnog nageleverd maar het was leuker geweest als het er gelijk bij zat. Wel snelle reactie en goed opgelost, ik hoop dat de beer snel aankomt.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep