Zie onderstaande regel

Heb het boeket niet gezien maar de ontvangers waren er blij mee

Optijd geleverd ga zo door

Optijd geleverd ga zo door

Was helaas niet mogelijk om de bestelling bezorgd te krijgen op de gewenste dag

Helaas

Makkelijk te bestellen en op de juiste datum bezorgd

Mooie bos bloemen en op tijd bezorgd bij de jarige.

Snel bezorgd maar zielig bosje

Gewonnen via de VL loterij maar moest zelf de verzendkosten betalen… toch maar gedaan. Maar dat bosje was niet eens de verzendkosten waard.

Betrouwbare service, mooie boeketten maakt voor blijde gezichten !

Dit is een ´life-saver´ voor mij aangezien ik in het buitenland woon en op deze manier toch mooie boeketten kan bezorgen bij familie en vrienden. Top service, top bloemen !

Geweldig!

Bloemen waren prachtig en goed verzorgd bezorgd bij de geadresseerde in Weert.

Goede en snelle service

Ook op moeilijk bereikbaar adres snel en keurig afgeleverd !

Geen 2e keer

Ik had een verjaardag boeket van € 26,95 besteld. Het kwam op de dag op een prima tijd! Het boeket vond ik weinig voorstellen. Dan kan ik net zo goed zelf naar de bloemenwinkel. Voor mij geen 2e keer

Injormatie verwarrend, IT systeem onvoldoende.

Bloemen s'morgens besteld, mail bevestiging bleef uit, gechat,antwoord: kan bestelling niet vinden. Opnieuw gechat dan annuleer ik de bestelling. Vervolgens op andere manier bloemen geregeld. In de middag de volgende chatberichten, bloemen worden verzonden, annulering geaccepteerd en betaling wordt teruggestort, dan weer, sorry bloemen worden toch geleverd en uiteindelijk het bericht bloemen bezorgd. Resultaat : onnodig extra bos bloemen geregeld.

Prachtig

Ik heb dit herfstboeket zelf genomen Ik had een cadeau gewonnen bij de vriendenloterij en ik dacht verwen mijzelf met een prachtig boeket van Topbloemen Zo mooi

Verwen moment

de bestelling was vrij gemakkelijk met de kasplant die ik had. De voucherboekjes was voor gratis bezorgen dit kwam niet overeen. Bezorgen 6,95 korting was 5,95 hier kan dus nog even aar gekeken worden maar de bloem zijn op afgesproken tijd geleverd en staan prachtig.

Mooie bos bloemen, alleen levering onduidelijk

De bloemen werden 4 deuren verder geleverd omdat op het moment van bezorging niemand thuis was. Er was echter nergens te vinden dat deze ergens anders waren afgegeven. Gelukkig was de buurvrouw zo attent om zelf langs te komen om te zeggen dat de bloemen bij haar geleverd waren. Update: Goed opgelost door team Topbloemen.nl!

De erbij bestelde vaas zat er niet bij.

Bij een mooi boeket had ik, om het af te maken, een vaas erbij besteld en betaald. Bij de aflevering zat de vaas er niet bij. Erg slordig en teleurstellend. Het geld wordt dan wel terugbetaald maar ik had liever gehad dat de order correct was uitgevoerd.

Volgens de ontvanger (met foto naar mij) een prachtige bos bloemen op een fatsoenlijk tijdstip afgel

Makkelijk te bestellen met duidelijke uitleg en overzichtelijke betaling

Perfect uitgevoerd

Goede kwaliteit perfecte service

Aanbevolen

Mooi optijd aangekomen. Dat is het belangrijkste

Mooie bos

Mooie bos en precies bezorgd zoals can tevoren netjes gemeld. De ontvanger was er blij mee

Mooi boeket Netjes op tijd bezorgd

Mooie uitstraling

Had rouwwerk besteld, goede prijs-kwaliteit verhouding. Scherpe prijzen en rouwwerk had een mooie uitstraling. Nette bezorging en je wordt goed op de hoogte gehouden. Vriendelijke klantenservice en reageert snel.

Een mooie bos bloemen ontvangen.

Heb met mijn kadobon van de vriendenloterij een mooi herfstboeket uitgezocht. Het werd op de afgesproken tijd netjes in water bezorgd. Het boeket was exact zoals op de website stond. Ben er heel blij mee. Zal zeker nog vaker bij topbloemen bestellen.

Super mooie bos

Ik heb een foto ontvangen van mijn zoon en zoals afgesproken is er een mooie bos bloemen bezorgd bij hen.

Mooi

Prachtig, vers boeket.

Echt mooi samengesteld boeket!

Zie hierboven

Noorderdreef 60