Enkele keren valt het tegen. Opletten

De bloemen worden op tijd verzorgd af en toe verschilt het van wat ik besteld heb of als ik de grootste besteld krijgt de gene middel dat vind ik minder.

Topbloemen

Mooie bloemen, kwalitatief erg goed, blijven zeker twee weken staan!

PERFECT

aLLE HULP EN GEDULD

Fijne overzichtelijke website. Snel en makkelijk bestellen!

teleurgesteld

Het boeket kwam verlept aan op het bezorg adres. Had te lang in de auto gelegen. Ik vond het erg vervelend om dit te horen. Het boeket was ook nog vrij prijzig. Ik dat u hiermee wat kan doen. M.vr. groet.

Topservice!

Nog nooit is mijn volledige bestelling zo snel op de plek van bestemming gekomen! Heel hartelijk dank daarvoor!

De bloemen waren volgens mijn zus erg mooi en ze was er ook erg blij me, ze werden op tijd bezorgd en keurig verpakt een echte aanrader.

Helaas mislukt

Omdat ik een jubileum had te vieren, rode rozen besteld, helaas bleek op de dag dat bloemist niet genoeg rozen op voorraad had. Geen alternatief aangeboden gekregen, was annuleren of pas 3 dagen later, door feestdag er tussen. Gekozen om te annuleren. Betaling was snel op rekening teruggestort, volgende keer graag een alternatief aanbieden, dan had ik blijer van topbloemen geworden, nu toch flop bloemen.

Teleurgesteld, de wow factor ontbrak

Ik vond het boeket eerlijk gezegd tegenvallen. Extra voor groot gekozen maar er zat veel in wat nog niet geopend was. Daarom was het geen indrukwekkende bos om cadeau te doen voor een huwelijk.

Bezorger heeft niet aangebeld bij aflevering, maar de bloemen voor de deur gezet

Hoop dat de bezorger de moeite neemt om bij aflevering wel aan te bellen, de familie was de hele dag thuis Verder géén klachten Bloemen waren verder uitstekend

Makkelijk bestellen! Snel geleverd en een prachtige bos!

De grootste bos met tulpen gekozen! Leuke verschillende kleuren er in! Zelf meer kleurige!

De bloemen waren prachtig de ontvanger was zeer onder de indruk heel mooi

Mooi boeket en binnen twee dagen al minder....

Groot en mooi boeket besteld en dat werd ook snel en netjes bezorgd, zoals altijd. Stond prachtig op vaas en nu na twee dagen begint het boeket er al uit te zien alsof het niet vers is. Sommige bloemen weggehaald om het er weer beter te laten uitzien. Heel jammer en dat zijn wij ook niet gewend van Top Bloemen...

goede keuze en mooi boeket

Zoals eerder goed en mooi boeket op de juiste dag bezorgd tot volle teverdenheid

Top gedaan!

De geadresseerde was super blij met het boeket en stuurde een foto! Zeer tevreden!

"Topbloemen" stelt mij in staat vrienden en familie te verrassen met een mooi vers boeket.

Zelf ben ik niet meer mobiel en moet het dus vaak laten afweten. De bloemen, die ik wel kan versturen maken veel goed.

Erg klein

De bos was ERG klein voor dat geld,jammer.

Niet heel happy

De bloemen waren er evenveel als op de foto, maar door het weinige groen leek het een schraal bosje. En dat terwijl we medium bestelden. Voor rond de 30 euro verwacht je wel iets beters.

Netjes en op tyd

Mooi boeket netjes op de goede datum bezorgd

topservice

Altijd netjes en prachtige boeketten en netjes op tijd bezorgt

Hel mooi

Mijn zus was er heel blij mee.

Misbruik van het vertrouwen van klanten op afstand

De bezorgde bos bloemen was zeker geen 25 euro waard. Tulpen en 2 takken groen. Leek niet op het plaatje!

Matig boeket

Donderdag binnen gekregen en kan ze nu al weg gooien slecht boeket,jammer

Zo te zien was het een mooi bos

geweldig

heb de bloemen gezien er was er zeer tevreden over ,mijn dochter en schoonzoon vonden het ook een mooie bos

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep