tja......

na de zoveelste bestelling omdat ik tevreden altijd ben was de ervaring deze keer teleurstellend omdat de bezorger de bloemen buiten had gezet en geen bericht had achtergelaten kwamen we daar na een nacht pas achter, direct gebeld met topbloemen en tja ..... wat een superservice van Froukje echt grote klasse zoals het hoort dank daarvoor.

Exact volgens afspraak

Het boeket is met zorg afgeleverd; ik ontving een foto van de blije ontvanger en kon daarmee ook zien dat het een prachtig samengesteld boeket was!

Alles Top

Alles perfect gegaan, maar alleen het kaartje zat er niet aan de bloemen.

Wat een waardeloos boeket voor 19,95 schandalig!

Een boeket met een paar bloemen, 1 roos en 3 gerbera’s en dat voor zoveel geld en dan nog 6,95 euro verzendkosten! Je kan voor dat bedrag zo’n mooi boeket bij elke willekeurige bloemist kopen! Zo zonde

Heel mooi boeket, op tijd geleverd

Het boeket is goed ontvangen, en was een leuke verassing voor diegene. Fijn dat er ook een vaas, en een kado aan toegevoegd kan worden!

Mooi boeket snel geleverd.

Afgelopen Maandag bij Topbloemen een boeket besteld voor mijn moeder. Andere dag werd het al vroeg bij mijn moeder bezorgd en ze was er heel erg blij en gelukkig mee. Het boeket is met heel veel zorg samengesteld met verschillende soorten bloemen, zoals ook was afgebeeld op de website. Heel top dus van Topbloemen MVG Michiel Brokkelkamp

Levering helaas niet compleet

Levering was helaas niet compleet. Maar na 1 telefoontje was het de volgende dag hersteld. Kan gebeuren aan de telefoon waren ze super vriendelijk ik ga hier zeker vaker gebruik van maken.

Zeer goede ervaring.

Tot nu toe is mijn ervaring met Topbloemen zeer goed. De bestelling die ik heb geplaatst is altijd tot tevredenheid van de ontvanger geweest.

Mijn 93-jarige moeder verwent met Topbloemen

Nadat ik in de Vriendenloterij een verwenprijs had gewonnen, dit ingewisseld voor een voucher bij Topbloemen. Ik moest echter voor een groot boeket nog een aanzienlijk bedrag bijbetalen. Ruim 30 euro terwijl de voucher ook al 20 euro waard was. Terwijl ik in het verzorgingstehuis aanwezig was, werden ze om ongeveer 16.30 uur in Rotterdam bezorgd. Zeer mooi boeket. Jammer alleen dat er geen voeding bij zit voor in het water. Dit zal ook de reden zijn dat een boeket dat mijn zus in Groningen eens via Topbloemen in Rotterdam liet bezorgen, vrij snel uitgebloeid was.

Prima !

Topbloemen uitstekend, helaas was de ontvanger niet thuis, buren waren er ook niet dit liep anders dan verwacht ! Boeket was mooi ! De bloemist ook n compliment voor het boeket !

Zoals verwacht goed verzorgd

Op maandag morgen bezorgd. Het zag er prachtig uit, precies zoals ik het graag wilde. Zeker voor herhaling vatbaar.

Prachtig boeket.

Heel leuk om op deze manier bloemen te ontvangen.

Mooie kleurrijke bloemen

Ze hebben mooie kleurrijke bloemen gekregen Alleen is de vraag om contact op te nemen voor de bezorging niet voldaan! Had speciaal aangegeven om even contact op te nemen met de des betreffende persoon, maar dit is niet gedaan! Nu hebben jullie op de gok de bloemen bezorgd! Gelukkig waren ze thuis, normaal is dit niet en hierom had ik gevraagd om even vooraf te bellen

Kon beter

Vind het jammer dat de bloemen te laat waren. Had aangegeven voor 11 uur bezorgen en ze kwamen pas om vier uur smiddags. Erg jammer. En de rozen waren al deels bruin ipv. Roze.

Bloemen zoals het plaatje was. Uitstekend

Bloemen zoals het plaatje was. Uitstekend . Optijd gebracht. Prima geregeld. Aanrader

Heel tevreden!

Telkens geleverd wat het moest leveren.

Prachtige bos bloemen!

Eerste bestelling namens school geplaatst, snelle levering en een prachtige bos bloemen is er geleverd! Normaal heb ik bij andere bloemenzaken voor dat geld een veel kleinere bos.

Super mooie bos bloemen

Erg makkelijk om een bestelling te plaatsen, en er is voldoende om te kunnen kiezen.

Gewoon niet bezorgd

Pas als ik na 2 dagen contact krijg met de chat krijg ik te horen dat mijn order niet bezorgd is. Nul communicatie voor die tijd. Erg jammer. Men maakt zich er vanaf dat er morgen (3 dagen te laat) een vers boeket zal worden bezorgd.

Mooi boeket, waar voor het geld.

Ontvangers blij verrast met mooie bos bloemen

Tevreden

Hadden bij topbloemen.nl een bosje bloemen besteld en dit was netjes bezorgd, alleen wij hadden een kaartje erbij besteld en betaald maar dit waren ze vergeten om het erbij te doen . Hierover contact met topbloemen gehad en ze hebben het zeer netjes opgelost. Dus geen miskoop maar een top koop.

Floritastisch

Keurig verzorgd en een enthausiaste ontvanger van een mooi boeket.

Super mooie bos rozen.

Helaas was de medium niet meer beschikbaar. Echter wel netjes opgelost, In de ochtend geleverd.

Geweldig!

Erg fijne ervaring wederom met Topbloemen. Prachtige bos bloemen, eenvoudig te bestellen en prima afhandeling. Volgende keer maak ik graag weer gebruik van deze service van Topbloemen.

Wat een mooie bos

Mijn schoonmoeder kreeg de bos bloemen voor haar verjaardag. Ze vond de vlaggetjes heel leuk in de bos. Ook de bloemen zijn vers en zijn erg mooi.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep