Mooie bos bloemen besteld, keurig op tijd geleverd en een prachtige bos zoals op het voorbeeld!

Keurig verzorgd

De bloemen waren mooi en keurig op tijd.

Klasse! Gemakkelijk besteld, duidelijke website en geleverd zoals voorspeld, de dag erna!

Snelle bezorging/boeket goed verzorgd

Iedere maand bestel ik esn bloemetje bij topbloemen ben er zeer tevreden mee staan Gemiddeld 3 weken bij mij thuis en blij met de kortingsbon wat erbij zit.

Geweldig boeket!

Op afstand en in vertrouwen op een vers boeket bloemen ben ik blij met deze bestelling. op tijd bezorgd, efficiënt geregeld, vers boeket

Vooral de service na de bestelling: via de mail op de hoogte gehouden van datum aflevering + bevestiging van aflevering. Heel fijn.

Prachtig boeket!

Ontvanger voelde zich ontroerd en getroost door het prachtige boeket!

Goede kwaliteit prijs verhouding

Werd goed op de hoogte gehouden om de levering. De bloemen stonden in water. Het boeket zag er uit als op internet.

De topbloemen zijn op tijd en naar alle tevredenheid bezorgd.

Het was goed geregeld. Bedankt!

Prima verzorgd

Doe dit zeker vaker

Boeket prima, bezorging niet

Alles prima op de bezorging na. De website geeft de mogelijkheid om een extra opmerking te plaatsen. Als ik dan schrijf: bezorging graag laat in de middag en de bezorger is er om 14.30u….. tja.

Zeer positief

Bestellen ging gemakkelijk en snel daarna de bevestiging . Afgeleverd conform afspraak . Top

top!

Probleem naar behoren opgelost

Website en bestellen erg gemakkelijk

De website is duidelijk, bestellen gemakkelijk maar de bezorgtijd is volledig onduidelijk. Dag gekozen maar geen track and trace of verwachte levertijd..

Al direct gereageerd

Heb al direct mijn complimenten gedaan! Maar nogmaals, tevreden.

Mooi boeket en op tijd thuis

Dit is niet de eerste keer dat ik bloemen bestel bij Topbloemen en ook nu zeer tevreden.

Ben reeds langer, menig jaartje klant.

Altijd op tijd en naar tevredenheid van de ontvanger geleverd, top.

Topbloemen, de naam zegt het al

Tijdige levering en mooie bloemen, zag ik aan de foto van de geadresseerde. Vaker bloemen hier besteld, elke keer goede ervaring.

Supermooi

We hadden boeket Eveline besteld voor mijn ouders die 50 jaar getrouwd waren. Erg mooi geworden. Dus tevreden.

Netjes bezorgd

Wij hebben de bloemen niet zelf gezien.Maar het echtpaar vonden ze mooi.

Heel mooi boeket en mooi op tijd bezorg. Heel tevreden

Mooi boeket

Keurig op tijd geleverd

Prima boeket en vlotte service

Nog steeds goede ervaring

2 boeketten besteld, volgende dag bezorgd. Heel tevreden. Ga zeker nog x weer bloemen hier bestellen.

Thailandlaan 6

1432 DJ Aalsmeer