Dinsdag besteld en bezorgd maar vandaag het boeket gezien: de verse bloemen waren allemaal al uitgebloeid. De week garantie is dus duidelijk niet haalbaar. Teleurstellend voor een boeket (grootste uitvoering) van 37,50 ( ook al was er 3,50 kerstkorting)
Beste Hennie, Wat vervelend om te lezen dat het boeket zo snel is uitgebloeid en niet voldeed aan de versgarantie. Dat is uiteraard niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten, zeker niet bij een boeket van deze omvang en prijs. Hiervoor bied ik mijn excuses aan. Omdat het niet bekend is om welke bestelling het gaat, wil ik je vragen contact met ons op te nemen per e-mail o.v.v. je ordernummer en postcode. Ik neem daarna per e-mail contact met je op om dit verder met je te bespreken en te kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Na de bezorging was al een bloem stuk .Bij de rest van het bloemstuk zijn rozen al geknakt . Zeven dagen vers wordt dus zeker niet waargemaakt . Het is dus niet wat ik er van verwacht heb . * I
Beste Petrus, Wat vervelend om te lezen dat het bloemstuk onverzorgd was en dat de bloemen al snel geknakt en niet vers waren. Dat is uiteraard niet wat je van ons mag verwachten en daarvoor bied ik mijn excuses aan. Omdat het niet duidelijk is om welke bestelling het gaat, wil ik je vragen contact met ons op te nemen per e-mail o.v.v. je ordernummer en postcode. Ik neem daarna per e-mail contact met je op om dit samen te bespreken en tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Kreeg de verkeerde bos bezorgd. Daarnaast was de bos qua prijs bijna de helft van de bos die ik had besteld en zaten er meerdere stelen zonder bloemen in het boeket. Vooral opvulgroen. Na contact bleek de bos die oorspronkelijk was besteld niet meer beschikbaar/ leverbaar en kreeg ik geen geld terug maar alleen een tegoedbon. Na veel aandringen is de tegoedbon inclusief verzendkosten gegeven, maar onder het mom van coulance. Waardeloze service. Coulance? Je stuurt de dag voor kerst een verkeerde bos, die ook nog kwalitatief zeer slecht is en ik niet met goed fatsoen mee aan kan komen op visite. beleid is alleen een tegoedbon en eigenlijk wilde topbloemen ook de verzendkosten niet vergoeden. Als je een kwalitatief goede en juiste bos had bezorgd was dit überhaupt niet aan de orde geweest, dus coulance kan ik het niet noemen
Beste Simone, Wat vervelend om te lezen wat er rondom je bestelling is misgegaan, zeker zo vlak voor Kerst. Ik begrijp heel goed dat dit voor veel frustratie en teleurstelling heeft gezorgd, omdat het boeket niet overeenkwam met wat je had besteld en de kwaliteit ook niet in orde was. Dat is uiteraard niet de ervaring die je van ons mag verwachten en daarvoor bied ik mijn oprechte excuses aan. Je feedback nemen we serieus en dit wordt intern opgepakt, zodat dit soort situaties in de toekomst voorkomen kunnen worden. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Ik heb een boeket bloemen via Topbloemen besteld voor iemand in Doetinchem...bij bezorging bleek de persoon verhuisd te zijn, althans dat kreeg ik terug van Topbloemen. Bij navraag bleek de persoon nu in Zutphen te wonen. De volgende dag heb ik Topbloemen geïnformeerd over het goede adres... en nog geen paar uur later kreeg ik bericht dat mijn bestelde boeket bloemen alsnog bezorgd was , maar nu in Zutphen. Topbloemen rekende daar helemaal niets voor, ondanks dat de fout bij mij lag. Dat noem ik nog eens TOP service!
Beste wensambulacne Gelderland, Dank je wel voor je mooie review. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Was netjes afgeleverd af geleverd en verpakt
Beste Hans , Dank je wel voor je mooie review. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Best service ever.thank you
Beste Leonice , Dank je wel voor je mooie review. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Bloemen zijn goed bezorgd al was de bezorging in Zeist in beginsel een probleem. Omdat de adresgegevens niet goed waren gelezen en het bijvermelde telefoonnummer niet is gebruikt. Ik vind het jammer dat Topbloemen van de Kerstkransen is afgestapt. Zal volgende Kerst zeker elders gaan winkelen. Nu was er te weinig tijd over om het nog te regelen. Vriendelijke groeten, Mieke Hoek Boterweg 24 3633ER Vreeland 0620206240
Beste Mieke, Dank je wel voor je review. Jammer om te lezen dat de bezorging in eerste instantie niet goed is verlopen doordat de adresgegevens niet juist zijn gelezen en het telefoonnummer niet is gebruikt. Dat had uiteraard beter gemoeten, daarvoor mijn excuses. Ook je feedback over het assortiment, en het feit dat we geen kerstkransen meer aanbieden, nemen we mee. Ik begrijp goed dat dit teleurstellend is, zeker rond de feestdagen wanneer er weinig ruimte is om nog iets anders te regelen. Dit nemen we intern op. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Ik had twee boeketten besteld voor familieleden i.v.m. de kerstdagen en zij waren dol enthousiast!
Beste Monique, Dank je wel voor je mooie review. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Goede prijs kwaliteit
Beste Mm, Dank je wel voor je mooie review. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Bij bestelnr. 16385629 heb ik geen bericht ontvangen dat de bloemen bezorgd waren. Weet niet de reden!
Volop keuzes in boeketten. Per boeket in 3 groottes. Aanvullend tekst op kaartje gezet. Ook nog mogelijkheid om iets lekkers of grappigs toe te voegen.
Beste Wim, Dank je wel voor je mooie review. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Beste J, Dank je wel voor je mooie review. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Fijn op tijd geleverd, mooi boeket
Beste Hanneke, Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te lezen dat het boeket mooi was en keurig op tijd is geleverd. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Enigszins gegeneerd door de omvang van het door mij bestelde Rouwboeket Wit Groot, mij afvragend hoe Middel Middel was geweest en hoe Klein Klein, in het laatste geval waarschijnlijk zo goed als onzchtbaar.
Beste Guus, Wat vervelend om te lezen dat het rouwboeket als te klein is ervaren voor de gekozen maat en prijs. Ik begrijp heel goed dat dit, zeker bij een rouwmoment, voor ongemak en teleurstelling zorgt. Dat is uiteraard niet de bedoeling en daarvoor bied ik mijn oprechte excuses aan. Ik neem hierover per e-mail contact met je op om dit verder met je te bespreken en te kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Gemak dient de mens, mocht wel wat voordeliger. Mis wel het berichtje dat de bestelling bezorgd is!
Beste Günther, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat het bestellen gemakkelijk ging en de website duidelijk is. Jammer dat je het bezorgbericht hebt gemist, dat nemen we mee ter verbetering. Dank ook voor je feedback over de prijs. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Boeket voldeed aan voorstelling. Correcte levering.
Beste Elisabeth, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat het boeket aan je verwachting voldeed en dat de levering correct is verlopen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Alles is prima verlopen
Beste Karina, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat alles prima is verlopen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Bij al mijn aankopen voor felicitaties tevreden geweest en de ontvangers altijd gelukkig mee gemaakt
Beste Margret, Dank je wel voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je al je aankopen voor felicitaties als positief hebt ervaren en dat de ontvangers er altijd gelukkig mee waren. Dat waarderen we enorm. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Makkelijk bestelling gedaan
Beste JCA, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat het boeket vrijwel gelijk was aan de brochure en dat het bestellen makkelijk ging. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Dankjewel voor het bezorgen van de bloemen aan mijn moeder! Ik woon in het buitenland en ik kan de bloemen zelf niet brengen. Ze vond de bos heel mooi!
Beste Aaron, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat we de bloemen namens jou bij je moeder hebben mogen bezorgen en dat zij het boeket heel mooi vond. Mooi dat we zo, ook op afstand, iets voor haar hebben kunnen betekenen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
's zondags besteld en maandagochtend om 09.45 in huis. Ontvanger vond het een prachtig boeket. Dus lof voor topbloemen, maar dat wist ik al. Succes verder en prettige dagen.
Beste Drea, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat het boeket zo snel is geleverd en dat de ontvanger er erg tevreden mee was. Leuk om te horen dat je dit al van ons gewend bent. Succeswensen en prettige dagen terug! Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Mooi kerstboeket,keurig op tijd geleverd.
Beste Philma, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat het kerstboeket mooi was en keurig op tijd is geleverd. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Boeket besteld en netjes bezorgd. Top service!!!!
Beste Marian, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat het boeket netjes is bezorgd en dat je onze service als top hebt ervaren. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Het zijn zeer mooie bloemen en mijn schoonouders zijn er erg blij mee.
Beste Harold, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat de bloemen op tijd zijn bezorgd en dat je schoonouders er zo blij mee waren. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Geschatte bezorgmoment was 13:30 uur; daarna ineens 16:45 en toen weer 17:40. De bloemen werden bezorgd om 17:05 uur. Twee dezelfde bossen besteld en toch met andere bloemen gekregen. De kwaliteit van de bloemen viel ook tegen.
Beste Will, Wat vervelend om te lezen dat de bezorgtijden steeds wijzigden en dat de levering uiteindelijk niet aan je verwachtingen voldeed. Ik begrijp heel goed dat dit, samen met de afwijkende samenstelling en de tegenvallende kwaliteit van de bloemen, voor teleurstelling heeft gezorgd. Daarvoor bied ik mijn excuses aan. Ik neem hierover per e-mail contact met je op om dit verder met je te bespreken en te kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Noorderdreef 60
2153 LL Nieuw-Vennep
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.