Mooie bloemen, erg laat bezorgd

Ik verstuurde een bloemetje vanaf mij vakantieadres aan mijn moeder om haar te vertellen dat ik aan haar denk. Het was nl haar trouwdag maar mijn vader is 2 jaar geleden overleden. De bloemen werden die dag ‘s avonds laat pas bij haar bezorgd wat ik absurd vind. Zo heeft een bloemetje geen meerwaarde op de gedenkdag zelf, moet een oude vrouw ‘s avonds laat de deur nog openmaken voor een vreemde en in het donker nog bloemen in een vaas gaan zetten ook. Het zou fijn zijn als jullie bij het bestellen al een tijdsindicatie voor de bezorging aangeven. Gelukkig waren de bloemen zelf erg mooi en netjes verpakt.

Veel geld en bloemen die na een dag al hingen

Matig bos bloemen voor veel geld en een tak hing al na een dag. Erg jammer het is dat ik op vakantie was en niet zelf de bloemen kon kopen maar deze keuze heeft voor mij en mijn moeder enkel teleurstelling!

Netjes

Goed e ervaring goede kwaliteit bloemen

Prachtig bloemstuk en perfect afgeleverd op de gevraagde datum

Dit was mijn eerste bestelling bij jullie en ik had het adres van Topbloemen doorgekregen van iemand terwijl ik in het ziekenhuis in Apeldoorn lag. Ik had ook geen notie hoelang ik daar moest blijven en ik dus het feestje misschien zou missen. De vrienden aan wie ik het bloemstuk had gestuurd belden mij onmiddellijk op dat ze het zo mooi vonden.

Super service

Makkelijk online een bestelling te plaatsen, veel keus, betaalbaar en netjes afgeleverd. Mooie bos bloemen met vaas en een mooie steker erin. Top

Altijd goede levering van Topbloemen

Gehoord dat het een prachtig boeket was. Gewend van Topbloemen. Ook de levering was goed op tijd.

Weer lekker snel en goed geregeld

Het bestellen van de bloemen ging wederom zeer soepel en de bezorging ook mooi in de ochtenduren!

Snel geregeld!

De volgende dag al bezorgd. Waar het naar toe was verzonden was heel tevreden over de mooie bosbloemen

alles naar wens

alles naar wens.

Heel goed.

Ik ben tevreden, altijd correct aflevering. Degene die de bossen bloemen ontvangen zijn ook tevreden. En de bloemen zien er goed uit. M.vr.gr. van Marleen.

Was prachtige bod

Mijn vriendin was erg enthousiast over de prachtige bos bloemen

Niet aanbevelen

Te klein voor het geld. Je kan beter naar de supermarkt is goedkoper

Schandalig!!!!

Jullie moeten je schamen! Mijn jarige moeder kreeg van jullie slapoe, dode zonnebloemen waar ik 25 euro voor had betaald! Als oplossing kreeg ze een nieuwe bos wat ook half slap hing. Schandalig dit! Bij de albertheijn verkooen ze hele mooie zonnebloemen en goefkoop ook. Ga nooit meer bij jullie bestellen! Jullie zijn dieven!!!

Keurig geveld door bezorger

Bezorger belde eerst dat de geadresseerde niet thuis was en later nog een keer om te melden dat de bloemen alsnog afgeleverd waren. Keurig! Wat de kwaliteit van de bos was, weet ik niet. Helaas weet je eigenlijk nooit hoe een bezorgde bos bloemen eruit ziet.

Slecht

Ik ben heel de dag thuis gebleven om t te ontvangen niks binnen vriendin was die dag ook jarig dus eigenlijk was t al niet meer nodig vind wel dat jullie met iets beters kunnen komen dan 7,50 te goed bon misschien gratis bloemen opgestuurd zodat ik mn vriendin blijer kan maken want zat ook een kaart bij met der kado deraan nu was alles gewoon verpest

Alles keurig geregeld. Ben zeer tevreden.

Bloemen maakten verre reis in vaas zonder water.

Bloemist uit Helmond leverde een boeket af in Eijsden onder Maastricht (een uur rijden). In de bijgeleverde vaas/ houder waar ze in stonden zat geen water. Ook waren enkele bloemetjes afgebroken.

Erg mooie bos bloemen

Ik heb een paar dagen een mooie bos bloemen besteld voor een erg zieke vrouw..ze vondt de bos erg mooi...de eerste bezorging ging helaas niet goed...niet thuis maar de tweede poging ging wel goed. Complimenten voor TOP BLOEMEN

Nooit meer

Belachelijk klein en lullig boeket voor zoveel geld! Eerdere ervaringen met andere leveranciers waren vele malen beter met veel mooiere en grotere boeketten voor een vergelijkbare prijs of zelfs minder.

Topverrassing

Laat in de avond besteld en de dag erna was het al binnen, zelfs met een kleine wijziging in de bestelling die in de vroege ochtend nog kon worden doorgegeven. Topservice en een topverrassing!

Toppie weer

Een jarige zus ver weg op deze manier blij maken. Ze stuurde de foto met bedankje. Heerlijk dat het zo goed geregeld is. Voor mij inmiddels een vertrouwde dienst. Topbloemen bedankt!!!

Heel slecht en bijzonder slecht klacht behandeld.

Heb 2 x klacht gemeld, incl. Foto’s, bloemen zijn inmiddels weggegooid. (na 3 dagen). Was echt laatste x via Topbloemen.

valt erg tegen

Ik heb ze vroegtijdig bsteld .Het had zaterdag bezorgd moeten worden .I.V.B met een verjaardag.Het is op maandag bezorgd .Dit vind ik een hele slechte zaak

Heel goede ervaring.

Ik was op vakantie ver van huis en kreeg een vervelend bericht, ik kon niet bij die persoon zijn om haar te steunen. Dus via deze site een mooi bos bloemen besteld en hopen dat die ook net zo mooi was als op de foto. En dat was hij! Wat fijn dat dit dan zo kan. En ook zo uitpakt als op de foto. Ook werd deze bos netjes de volgende dag bezorgd en kon ik dit via track and trace volgen. Top!

Beautiful flowers!!

It was my mother's birthday and I wanted to send her flowers. However, because I live in London, I had to find a company that is reliable and delivers beautiful, fresh flowers. I am happy that I chose Topbloemen NL. My mother loved the flowers and said that they were fresh and smelled lovely.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep