bloemen stonden voor de deur in de storm terwijl niemand thuis was, na melding werd het perfect opgelost
Beste Petra, Dank je wel voor je bericht. Fijn om te horen dat het uiteindelijk goed is opgelost, al is het natuurlijk niet de bedoeling dat de bloemen in de storm voor de deur werden gezet. Bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Gewoon. TOP!!!!!
Zeer zeer klein boekje en 46 euro betaald , schandalig vertoon
Beste Ronny, Wat jammer om te horen dat het boeket veel kleiner uitviel dan verwacht. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en ik begrijp goed dat dit erg teleurstellend is. Mijn excuses hiervoor. We nemen hierover per mail contact met je op om dit netjes af te handelen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
De ontvanger was niet thuis, maar is een appartement aan een galerij. Boeket was voor haar deur neergezet, helemaal prima. Enige minpuntje was, dat ze dat niet laten weten zodra ze dat doen.
mooi boeket en rook ook lekker mooie service dat ik e-mail kreeg tijd van bezorging
Gewoon mooi boeket, fijne opties.
Makkelijk te bestellen Goede keus
De naam zegt het al, TOPbloemen
Na bestelling kwamen bloemen deels geknakt in verpakking. Leken oude bloemen. Heel jammer daar we in verleden goede ervaringen hebben gehad. Dat bleek dan gelukkig ook, doordat Topbloemen dit keurig heeft hersteld met een prima boeket. Fouten kunnen gemaakt worden, maar goede service om dit dan meteen te herstellen. Hulde!
Beste Charles, Wat vervelend om te horen dat het boeket zo snel is verwelkt en niet in goede staat is aangekomen. Dat is natuurlijk niet de kwaliteit die je van ons gewend bent, en mijn excuses dat dit zo is gegaan. We nemen hierover per mail contact met je op om dit netjes af te handelen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Originele beoordeling
Bloemen deels geknakt in verpakking. Leken oude bloemen. Boeket kwam uit Apeldoorn naar Hengelo. Waarom van zover weg??? Topbloemen zeker geen aanrader met deze kwaliteit. Prijskwaliteit verhouding klopt zo echt niet. Heel jammer daar we in verleden wel goede ervaringen hebben gehad.
Het was een prachtig verjaardagsboeket, maar met het verkeerde tekst bordje erin. I.p.v. Hartelijk Gefeliciteerd was het een Ik Denk Aan Je bordje!!! Terwijl het een verjaardagsboeket was!!! Dat vond ik een beetje jammer, betaal ten slotte genoeg voor. Vandaar 3½ ster en geen 5.
Veel mooie boeketten om uit te kiezen duidelijke instructies en wat wil je dan nog meer. .
Mooie bloemen in een woord geweldig
Plaatje is mooier en voller dan de werkelijkheid. Jammer. Had voor dat bedrag een mooiere en grotere bos kunnen kopen
Beste Herman, Wat jammer om te horen dat het boeket kleiner uitviel dan je had verwacht. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en ik begrijp goed dat dit teleurstellend is. Mijn excuses hiervoor. We nemen hierover per mail contact met je op om dit netjes af te handelen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Altijd op tijd geleverd en op de mijn gewenste tijd
Nadat ik het verkeerde adres had opgegeven, kreeg ik een.mail, heb het juiste adres opgegeven en is het alsnog bezorgd. Wat een goede service, en mijn vriendin was erg blij met het boeket.
Ik ben zeer tevreden over de bloemen,en bezorging, kan het iedereen aanraden, zo doorgaan.
Foutje in de bezorging. Dit kan iedereen overkomen. Contact opgenomen met Topbloemen via chatten. Mijn probleem uitgelegd dat ik niet de goede bloemen had ontvangen. Het chatten verliep vlot en ik kon de goede bestelling de volgende dag al tegemoet zien. En inderdaad de bestelde bloemen werden inderdaad bezorgd. Top service voor Topbloemen!
Ik had een hele mooie witte bloemen boeket besteld voor mijn lieve vriendinnetje verjaardag en ze is zo blij dat ze zei zoiets heb ik nooit gehad ik blij met de keuze die hier heb dus mensen maakt elkaar blij met een mooi bos bloemen keus zat.
Bedankt dat dit de mogelijkheid geeft om familie of vrienden een bloemetje te sturen voor speciale momenten.
My experience with Topbloemen, for the second time, was excellent. Can recommend without hesitation, including especially for clients outside the Netherlands--in my case, the U.S.A.
Online snel geregeld, ook het bezorgen ging snel
Ik bestelde op 2 oktober 2025 om 10:38 een boeket. Ik dacht dat ik het boeket bij Topbloemen bestelde, maar naderhand bleek dat bijzondergroen.nl zich op onverklaarbare manier in het bestelproces had gedrongen. De slechte service van Topbloemen waar ik eerder over schreef, blijkt dus de beroerde service van Bijzondergroen te zijn. Daar kan ik nog aan toevoegen dat zij niet zelf de bezorging verzorgen, maar dat blijkbaar overdragen aan FRL. Die stuurde eerst een bericht dat het boeket in de middag zou worden bezorgd, maar het werd uiteindelijk veel vroeger, namelijk om 09:56 bezorgd. Mijn advies: bestel vooral bij Topbloemen, maar let goed op dat jouw bestelling niet wordt gekaapt door bijzondergroen.nl, want dan kun je alleen maar slechte service verwachten.
Beste René, Wat vervelend om te horen dat je bestelling niet op de afgesproken dag is bezorgd en dat je ons telefonisch en per mail niet hebt kunnen bereiken. Dat is natuurlijk niet de service die je van ons mag verwachten, en mijn excuses dat dit zo is gelopen. Ook jammer dat de kortingscode niet werkte dat had uiteraard niet mogen gebeuren. We nemen hierover per mail contact met je op om dit netjes af te handelen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Originele beoordeling
Ik bestelde op 2 oktober 2025 om 10:38 een boeket. Volgens de website zou het dezelfde dag worden bezorgd, maar dat bleek uiteindelijk toch een dag later te worden. Pech. Toen ik wilde bellen om de bestelling te corrigeren kreeg ik vijf keer een ingesproken bericht dat men het te druk had om de telefoon op te nemen. Het advies was om een mail te sturen. Dat hielp ook niet want de hele dag werd de mail niet beantwoord. Tot slot: de kortingscode die ik had gekregen bij een andere bestelling, bleek volgens de website “niet te bestaan“. Mijn advies: bestel je bloemen niet via deze website.
Klein min puntje, had gevraagd voor half 11 te bezorgen vanwege werkzaamheden buitens huis, hebben het bij de buren afgeleverd, dus alles kwam uiteindelijk goed, was een mooi boeket en chocola, ze was er erg blij mee, het boeket was erg mooi
Bloemen na 4 dagen al dood
Beste Melvin, Wat vervelend dat de bloemen al na vier dagen zijn verwelkt. Dat is natuurlijk niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten. Mijn excuses hiervoor. We nemen hierover per mail contact met je op om dit netjes af te handelen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Ik dacht een mooi boeket uit te zoeken. Schijnbaar vonden jullie het nodig een ander boeket te verzenden. Dan hoef je eigenlijk ook geen keuzes aan te bieden. Kun je net zo goed een random boeket opsturen.
Beste E, Wat jammer om te horen dat er een ander boeket is geleverd dan je had uitgezocht. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en ik begrijp goed dat dit teleurstellend is. Mijn excuses hiervoor. We nemen hierover per mail contact met je op om dit netjes af te handelen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Noorderdreef 60
2153 LL Nieuw-Vennep
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.