Tevreden

Ik bestel al jaren via top bloemen, ben nooit teleurgesteld. Net als dit keer........

Naar wat ik begrepen heb was degene die de bloemen had ontvangen erg blij verrast door het schitterende boeket Ik bestel al een paar jaar bij jullie….het enige wat voor mij veranderd mag worden is het ..presentje..wat je krijgt als tegoedbon

Topbloemen is voor mij écht TOP!!!

Als ik bij Topbloemen bestel kan ik er altijd van op aan dat het netjes wordt verzorgd en bezorgd. Goede info over tijd en dag en de ontvangers sturen bijna altijd een foto van de bloemen en wijkt bijna niet af van het bestelde boeket. Alle lof voor de medewerkers van Topbloemen!!

Uw bedrijf doet het uitstekend , ik heb de bloemen op een foto gezien

Een pluim voor de bezorging

Prima! Niets te klagen! Alles uitgevoerd zoals beloofd, zelfs iets beter

Geweldige service

Veel keus,bezorging prima. Je wordt netjes op de hoogte gebracht zodra de bloemen zijn bezorgt. Top.!!!!

Zonder zorgen, altijd goed geregeld

Snel en makkelijk te bestellen

Top geregeld

S'ochtends besteld, vroeg in de middag geleverd. Het was een leuk kerstboeketje.

Betaalbare prijzen voor bloemen

Ben zeer tevreden . Bestel al jaren bij topbloemen . Zulke prijzen ,zet ik graag dierbare in het zonnetje . Aanrader Service top

Het bestellen van een boeket is makkelijk via de website. Fijn dat de lokale bloemist ervoor zorgt. Tot nu toe altijd op tijd bezorgd en goed via de email op de hoogte gehouden van de bezorging.

goed geregeld

alles is netjes geregeld voor herhaling vatbaar

Super mooie bloemen!!!

Netjes op tijd geleverd!!!

Topbloemen doet zijn/haar eer aan!

Ik had een kerst stuk voor mijn moeder besteld. Deze werd precies op afgesproken tijd geleverd en is werkelijk prachtig! Mijn moeder is er heel blij mee.

TOP voor topbloemen

Weer perfect geregeld TOP.

Goede kwaliteit en service.

Vele jaren bloemen besteld via Topbloemen en nog steeds zeer tevreden. Makkelijk te bestellen vanuit Australie en levering is steeds punctieel en kwaliteit is prima.

Jammer

Ik vond voor het geld dat ik betaalde dat er een karig bloemetje is bezorgd. Zag er ook anders uit dan op de foto.

Kerstboeket laten bezorgen bij m’n broer en zijn vrouw. Op tijd geleverd. Prachtig boeket . Mijn broer en schoonzus waren er heel blij mee

Goed verzorgd

Ben tevreden over de bestelling, en ze geven mailtjes hoe het verlopen en bezorgt is top

Perfect!

In een woord perfect!

Keurig op tijd bezorgd. Mooi boeket.

Voor de deur gezet

Bloemen voor de 85ste verjaardag van mijn buurman, waren tijdens zijn afwezigheid voor de deur gezet maar Topbloemen reageerde heel sympathiek op mijn klacht en ik kreeg een tegoedbon.

Perfekt

Ben er erg tevreden over. Snel besteld en ook snel bezorgd en volle tevredenheid over het boeket

Keurig verzorgd!

Prachtig kerststuk en kerstboeket. Verse bloemen, creatief verzorgd en ook nog eens ruim op tijd bezorgd!

Klant-onvriendelijke uitvoerende bloemist

Hoewel de geadresseerde de hele dag thuis is gebleven, had blijkbaar de bezorger niet genoeg geduld en nam onterecht aan dat er niemand aanwezig was. Geadresseerde is een dame op leeftijd en sowieso minder mobiel. Concl: zij vond een briefje in de bus met contact gegevens. Wanneer ondergetekende/ ik de bloemenzaak bel, word ik niet echt vriendelijk te woord gestaan en toont de dame in kwestie totaal geen begrip. Het voelde ook voor mij net alsof de hoorn er net niet opgesmeten werd. Geadresseerde heeft mbv een kennis de bloemen zelf opgehaald en toen spatte ook de behulpzaamheid er niet vanaf. Ik heb inmiddels contact gehad met Topbloemen.nl hierover en ben keurig te woord gestaan. Sowieso geen klachten over Topbloemen.nl zelf.

Helaas dit keer niet tevreden

Ieder jaar met kerst sturen wij een stuk naar mijn schoonouders. Altijd zeer tevreden. Helaas dit jaar niet. Wat een geld voor een stuk wat er op plaatje veel mooier uit zag.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep