De bloemen op zich zien er prima en verzorgd uit. Heb van de ontvanger een foto gekregen. Wat ik wel jammer vond was dat ik het boeket donderdagavond had besteld, ontvangster kwam uit het ziekenhuis, voor vrijdag. In de loop van vrijdag ontving ik een berichtje dat het door problemen niet vrijdag bezorgd kon worden maar zaterdag. Uiteindelijk werd het boeket zaterdag in de namiddag bezorgd. Dat was eigenlijk wel een teleurstelling. Deze mevrouw heeft héle spannende dagen door gemaakt, wat gelukkig voor nu "goed" is afgelopen. Hoe leuk had het dán geweest als ze vrijdag dit mooie boeket had mogen ontvangen................... Vriendelijke groet, L. van den Berg Vianen
Beste Leonore, Wat jammer om te horen dat het boeket later is bezorgd dan gepland, zeker gezien de bijzondere en emotionele aanleiding. Dat is niet de ervaring die we willen bieden. Mijn excuses voor de vertraging, we nemen per mail contact met je op om dit goed met je op te lossen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
We hadden bloemen besteld voor een vriendin die jarig is in onze vakantie. Ze was erg verrast missie geslaagd Thanx to toobloemen
Beste Sanne, Wat leuk om te horen dat de verrassing is geslaagd en je vriendin blij verrast was! Bedankt voor je enthousiaste bericht. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Via de website is het makkelijk om bloemen te bestellen inclusief kaartje. Boeket is netjes afgeleverd en de ontvanger was er blij mee.
Beste Jeanet, Wat fijn om te horen dat het bestellen zo eenvoudig ging en dat de ontvanger blij was met het boeket! Bedankt voor je mooie review. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Het door mij als cadeau bestelde boeket werd met een aantal verlepte en een geknakte bloem voor de deur gezet zonder het openen van de deur (2 min) af te wachten. Had het boeket al 5 dagen voordien besteld, juist opdat het niet te laat geleverd zou worden. Na mijn klacht over het niet tevredenstellende boeket, werd, heel netjes, aangeboden eenzelfde boeket de volgende dag opnieuw te bezorgen. Hetgeen inderdaad gebeurde om 17.35 uur. Dit boeket was ongehavend, maar nog altijd niet wat ik er van verwachtte voor die prijs. Heb in de laatste jaren vaak bij Topbloemen besteld, iedere keer naar volle tevredenheid, hetgeen deze keer dus niet zo voelt.
Beste Chris, Wat jammer om te lezen dat het boeket deze keer niet aan je verwachting voldeed, terwijl je normaal zo tevreden bent. Mijn excuses voor het ongemak en dat het eerste boeket niet in goede staat was. Fijn dat we het met een nieuwe levering hebben kunnen herstellen, al begrijp ik dat het gevoel niet helemaal goed was. We nemen je feedback zeker mee om dit in de toekomst beter te doen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Bestelling is makkelijk te plaatsen, adres van ziekenhuis en kamer goed in te vullen. Afmeting van bos bloemen wel moeilijk in te schatten op foto, bos blijkt kleiner dan gedacht.
Beste Monique, Bedankt voor je bericht en je positieve woorden over het bestelgemak en de levering. Jammer dat het boeket kleiner uitviel dan je had verwacht — ik begrijp dat dat wat tegenvalt. Je feedback nemen we zeker mee. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Prachtig boeket.
Beste Henny, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over het boeket! Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Voor een mooi cadeautje voor mensen die niet direct bereikbaar zijn is Topbloemen men een super uitkomst!!!
Beste T., Wat een mooie review, dank je wel! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en verse boeketten. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Mooie bos bloemen van goede kwaliteit. keurig op tijd geleverd.
Beste Robin, Wat fijn om te horen dat het boeket mooi was en keurig op tijd geleverd is! Bedankt voor je positieve review. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Bestelling is later alsnog op het goede adres bezorgd , prima meegedacht en opgelost !
Beste Hanneke, Fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is gekomen en je tevreden bent over de service! Bedankt voor je bericht. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Makkelijk online bestellen, mooi afgeleverd, ontvanger blij
Beste Pierre, Wat fijn om te horen dat alles soepel verliep en de ontvanger blij was met het boeket! Bedankt voor je positieve bericht. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Prachtige rouwbloemen met een mooi geprint lint. De levering was op tijd! Aanrader!
Beste Alinda, Wat mooi om te horen dat de rouwbloemen en het lint naar wens waren en alles op tijd is geleverd. Bedankt voor je lieve woorden en aanbeveling. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
zeer mooi boeket met mooie bloemen, en niet te klein of te groot ,erg mooi voor een laaste groet aan een vriendin.
Beste Silvia, Wat fijn om te horen dat het boeket mooi was en passend voor dit bijzondere afscheid. Bedankt dat je dit met ons deelt. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Waar voor wat beloofd wordt
Beste B., Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar verwachting is verlopen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Tevreden ontvangers, daar gaat het toch om?!
Beste Janny, Helemaal mee eens — tevreden ontvangers, daar doen we het voor! Fijn om te horen dat het boeket in de smaak viel. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Ik had een grote bos voor meer dan €70 euro besteld met een vaas en toen die bezorgd werd en ik hem zag en was ik teleurgesteld in de grote van de bos
Beste Marion, Wat jammer om te horen dat het boeket niet aan uw verwachtingen voldeed. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. Onze boeketten worden altijd met zorg samengesteld, maar het mag natuurlijk niet zo zijn dat je het gevoel heeft dat de waarde niet overeenkomt met wat je hebt ontvangen. De klantenservice neemt nog even contact met je op voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Keurig op tijd bezorgd. Prima boeket.
Beste B , Wat fijn om te horen dat het boeket naar wens was en op tijd bezorgd is! Bedankt voor je positieve reactie. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Goedemiddag, Ik heb maandag 3 november 2025 besteld voor dinsdag 4 november en het kwam op tijd aan. Het was een mooi bouquet. Service vond ik Top! N.B.: transport kosten mag iets lager zijn. Met vriendelijke groet, De heer P. Mol Dronten
Prima service en prachtige bloemen
Beste Marijke, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service en de bloemen! Bedankt voor je mooie review. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Heb het boeket niet gezien maar de ontvangers waren er blij mee
Beste Wim, Wat leuk om te horen dat de ontvangers blij waren met het boeket! Bedankt voor je bericht en je positieve beoordeling. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Optijd geleverd ga zo door
Beste Kenneth, Wat fijn om te horen dat alles op tijd geleverd is! Bedankt voor je positieve reactie en je aanmoediging. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Helaas
Beste M., Wat jammer dat de bezorging niet op de gewenste dag mogelijk was. Mijn excuses voor het ongemak, fijn dat ondanks dat alles verder naar wens was. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Mooie bos bloemen en op tijd bezorgd bij de jarige.
Beste Peggy, Wat fijn om te horen dat het boeket mooi was en op tijd bij de jarige is bezorgd! Bedankt voor je positieve reactie. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Gewonnen via de VL loterij maar moest zelf de verzendkosten betalen… toch maar gedaan. Maar dat bosje was niet eens de verzendkosten waard.
Beste Remo, bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat allereerst al de bestelling tegen viel en hierna ook nog de ontvangen bloemen. Zou je misschien contact met ons willen opnemen via een van onze kanalen zoals chat, whatapp of de mail? We komen graag met je in contact op de klacht te registreren en dit uiteraard zo goed mogelijk met je op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Dit is een ´life-saver´ voor mij aangezien ik in het buitenland woon en op deze manier toch mooie boeketten kan bezorgen bij familie en vrienden. Top service, top bloemen !
Bloemen waren prachtig en goed verzorgd bezorgd bij de geadresseerde in Weert.
Noorderdreef 60
2153 LL Nieuw-Vennep
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.