op tijd geleverd en kwaliteit zoals verwacht

Voldoet aan de verwachting en eerdere ervarongen

Betrouwbaar

Wat ik moeilijk vind van bezorgdiensten is dat bestellingen vaak niet op de beloofde tijd aankomen. Bij topbloemen heb ik de ervaring dat ze juist wel doen wat ze beloven en de bloemen altijd op tijd zijn. Ik hoor ook van hen die het ontvangen dat het lang goed blijft. Ik vind het soms wel jammer dat er zoveel andere cadeaus worden aangeboden, terwijl ik kom voor een bloemetje met een kaartje en niets meer. Maar commercieel begrijp ik dat wel. De foto’s van het bestelde soort boeket mogen iets duidelijker. Maar voor mij is topbloemen de juiste plek om bloemen te bestellen.

Super ervaring

Zijn optijd met leveren boekent was ook erg mooi !

Kleine moeite, groot plezier

Iemand verrassen met een bloemetje. Met Topbloemen.nl gaat dat snel en gemakkelijk. Let wel op bijkomende kosten.

Duoer

Duidelijk op tijd en prachtige bloemen

Mooi boeket En een top koerier

Precies wat besteld is

Precies wat besteld is

Viel erg tegen deze keer

Ik bestel met enige regelmaat bij Topbloemen en tot nu toe viel er niets op aan te merken. Maar op 29 juli bestelde ik 's ochtends bloemen voor aflevering dezelfde dag in Duiven. Bij deze levering ontbrak het kaartje met tekst zodat pas de volgende dag duidelijk werd van wie ze kwamen. Ik heb toen de klantenservice van Topbloemen gebeld en Brian heeft mij fantastisch te woord gestaan en het probleem van het kaartje prima opgelost door het alsnog (en met een dikke reep chocolade) na te sturen. Pas die middag werd mij het tweede probleem duidelijk: de bloemen waren ná 21:00 's avonds afgeleverd. Ik vind dat geen acceptabele tijd om de deur nog open te doen. Kortom: het liet deze keer nogal te wensen over.

Slecht

Bloemen die dinsdag bezorgd zijn, zijn donderdag totaal verwelkt

Levering was goed maar de bloemen.

Ik vind het voor 24,95 echt een armoedig bosje bloemen. Een kadobon van 20 eur en dan nog 11,95 moeten bij betalen. Echt slechtste bloemen ever voor die prijs. Voor mij nooit meer.

Snel een verrassing geregeld.

Makkelijk en snel geregeld. Zelf de bloemen niet gezien maar de reactie was erg positief.

Mooie bos bloemen

Na klachten over eerste bos, een tweede bos bezorgd welke erg mooi was. Heel netjes dat het zo is opgelost Goede service!

gemakkelijk bestellen , snelle levering.

Hoewel ik niet handig ben met internet was het uitzoeken en bestellen bij Topbloemen heel gemakkelijk voor mij. Ook werd het boeket dezelfde dag geleverd, volgens mijn vraag. De ontvanger bedankte via WhatsApp, zonder foto. Tot zover alles uitstekend ! Wat ik jammer vind is dat ik geen foto heb gezien van Wat er precies geleverd is, natuurlijk..op de site heb ik een bepaald boeket gezien en uitgezocht, maar waren al deze bloemen voorradig en hoe is het geworden ? Zou het mogelijk zijn om vlak voor verzending nog een foto te doen bij de email die ik van Topbloemen kreeg ? Dat zou helemaal Top zijn ! Met dank, Saskia Koning.

Prachtig boeket met gratis vaas en 10 zonnebloemen

Prima service 1e keer op deze manier ,goed bevallen

Snel besteld. Voldoende keuzes. Boeket zag er goed uit

Werd veel aandacht besteed aan de bestelling en werd goed op dehoogte gehouden dat iskwateit leveren naar je klanten

Teleurgesteld

Kleine bosje bloemen voor veel geld en ook geen vers boeket.

Alles klopt

Alles op tijd helemaal goed

Mooie boeketten die vers zijn

Nog altijd te horen gekregen dat het mooie boeketten zijn, die lang vers blijven. Ik vind de manier van bestellen handig, kan op elk uur van de dag. En je wordt netjes op de hoogte gehouden over de status van je bestelling

Zeer tevreden, top service!

Zowel zelf iets ontvangen als iets versturen, wordt zeer goed afgehandeld. Altijd vriendelijk en echte mooie, kwalitatief goede bloemen. Ik zou niet snel via een ander bedrijf mijn bestelling doen.

De ontvanger was super blij.

Ik ben nog nooit teleurgesteld!!

Goed zo

Goed zo

Gaat altijd goed

Gaat altijd goed.

Snel en eenvoudig een bloemetje versturen

Ruim assortiment en het is eenvoudig om een boeket te kiezen. Deze wordt snel verstuurd binnen 1 a 2 dagen. De ontvanger was erg enthousiast over de kwaliteit.

Prima ontvangen.

De bloemen zijn goed ontvangen bij de ontvanger. Ze waren er blij mee.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep