Prachtig boeket

Ik heb een boeket met vaas cadeau gegeven en kreeg een foto. Erg mooi. Netjes op tijd bezorgd . Was wel 40 euro kwijt en hoop nu wel dat de bloemen zeker een week blijven staan.

Slechte bezorging en klantenservice

De dag dat de bloemen bezorgd zouden worden kreeg ik een mail dat ze bezorgd waren. Echter waren de bewoners niet thuis en heeft de bezorger de bloemen voor de deur gezet. Ik heb de klantenservice gebeld en zij gaf aan het uit te zoeken en mij op de hoogte te brengen. Ik ben nooit meer terug gebeld. Ik bestel hier geen bloemen meer.

Fantastic Company

I ordered flowers for my friend in the Netherlands from South Africa. The whole process was so easy and the flowers were beautiful, delivered ahead of time. Thank you for helping making my friends day.

Héél klein bloemetje. De moeite niet waard, grote bos besteld

Had grote bos besteld. Bleek klein bosje te zijn. Ligt aan de uitvoerende bloemist. Dus zou deze bloemist geen bestelling meer doorgeven. Slechte reclame voor topbloemen.nl

top!

Zeer mooie bos en op tijd geleverd. Ontvanger was er zeer blij mee!

Zeer slecht

Maandag een boeket ontvangen, zag er niet vers uit. Vandaag dus donderdag alleen de lelie staat nog overeind. Mijn ervaring zeer slecht. Prijs en kwaliteit verhouding niet goed voor 20 euro mag je wel wat beters verwachten.

Verkeerd bezorgd

Bloemen waren op een ander huisnummer bezorgd. De beloofde track en tracé hebben we ook niet gehad. Bestel voortaan wel bij de plaatselijke bloemist.

Niet goed

Ik bestelde bloemen voor na n begrafenis Er werd gemeld dat ze Zaterdag waren afgeleverd. Pas na mijn navragen bleken ze niet geleverd te zijn. Uiteindelijk zijn ze gisteren ontvangen.

Redelijk tot goed

Helaas werd 1 boeket niet afgeleverd op de gekozen dag. Hoegenaamd was het afleveradres niet bereikbaar was het rapport v d bezorger. Later bleek dat niet waar te zijn. Je kon er wel komen; voor ons als gever jammer dat we twee boeketten aan een echtpaar wilde geven die gescheiden zijn geraakt door ziekte. (Man naar verzorgingshuis).

Vlot, accuraat, mooie verse bloemen. Altijd goed ontvangen.

Slechte kwaliteit

3 rozen gebroken. Veel te veel groen. Slechte prijs kwaliteit verhouding.

Prima geregeld

gewoon helemaal volgens bestelling geregeld! Niks mis mee.

Het is een mooie vol boeket met zorg gemaakt op tijd bezorgt

hartstikke goed

Mooie bos bloemen bezorgd voor onze jarige vriend. Hij is er blij mee.

Tegenvallen

De bloemen waren goed aangekomen maar een dag later hing de helft er al slap en dood bij

Niet bezorgd

Ik kreeg een bericht via de mail dat t was bezorgd bij de buren. Terwijl de bewoners gewoon thuis waren. Dat huisnummer van die buren bestaat niet in desbetreffende straat. Ook geen briefje in de brievenbus. Rond gevraagd in de wijk maar helaas niets bezorgd . Contact gehad met klantenservice. Blijkt er geen bezorging te zijn getraceerd dus de bezorger is niet geweest. Hier wordt een onderzoek naar ingesteld. Netjes als alternatief alsnog een boeket besteld ( kosteloos) Hopen dat deze wel bezorgd wordt.

Niet op gewenst dagdeel bezorgd.

Bij het bestellen van de bloemen gevraagd om deze in de ochtend te bezorgen. Ontvanger zou daarna niet thuis zijn. Toch in de middag - bij buren - afgeleverd. Jammer.

Mooi

Mooi kleurrijk boeket, maar er konden m.i. wat meer bloemen in voor dat geld. Ontvanger was er blij mee in ieder geval.

Niet goed, niet alle bestellingen bezorgd

Van de 7 boeketten welke besteld zijn, zijn er 6 bezorgd. Dit valt mij erg tegen aangezien dit niet de kwaliteit is welke ik van topbloemen.nl gewent ben.

Niet naar verwachting

We hebben een grote (dure) bos bloemen besteld. De bloemen waren bij aankomst al behoorlijk verlept. Voor de prijs van de bloemen, mag je betere kwaliteit verwachten.

Ik kreeg de restjes

Leuk bosje bloemen besteld en op tijd geleverd. Helaas waren een groot deel van de bloemen geknakt, gebogen en/of al stervende, het eindresultaat was een trieste vertoning die deed denken aan de restjes die je op de vloer van een bloemist ziet liggen. Helaas was dit ook niet de eerste slechte ervaring met topbloemen, bij deze, wel de laatste

Mooi boeketje

Zag er goed uit.

Top bloemen is echt top

Zeer snel geleverd. Netjes afgeleverd en precies zoals je het op had gegeven. Klasse!!!!

Mooie bloemen. Nicht was erg verrast en blij

Ik kreeg aan het einde van de dag een app van mijn jarige nicht. Ze vond het heel erg leuk, grote verrassing! Met de wijn was ze ook blij.

Goed verzorgd

Op tijd bezorgd en ook nog doorgegeven dat het bezorgservice was.Ben zeer tevreden

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep