Het een vriendelijke bezorger en goed e bloemen
Super snel geregeld
Een prachtige bos bloemen.
Voor een behoorlijk bedrag (en bezorgkosten!) Verzocht om bezorging in de ochtend en dan laat in de avond wanneer er niemand thuis is pas bezorgen. Top! Boeket is ook meh. Volgende keer maar zelf regelen via de lokale bloemist, laatste keer via topbloemen.
Beste Nimi, Wat balen dat het boeket pas laat op de dag is bezorgd, terwijl je duidelijk had gevraagd om levering in de ochtend. Ik wil dit graag voor je uitzoeken, maar ik weet niet om welke bestelling het gaat. Wil je ons een e-mail sturen o.v.v. je ordernummer en postcode? Dan kijk ik dit direct voor je na. We nemen ook per mail contact met je op. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Het geheel leek niet erg op het boeket op de site. De eerste bloem viel er na enkele uren al af. Het geheel ziet er wat verlept uit. Erg jammer want het was voor de verjaardag van mijn vrouw.
Beste Willem, Wat ontzettend vervelend dat het boeket zo snel verlept was, zeker bij zo’n bijzondere gelegenheid. Dat is natuurlijk niet wat je mag verwachten, onze excuses daarvoor. Omdat ik niet weet om welke bestelling het gaat, wil ik je vragen om contact met ons op te nemen via e-mail o.v.v. je ordernummer en postcode. Dan kijken we dit graag verder voor je na en zoeken we naar een passende oplossing. We nemen ook per mail contact met je op. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Voorheen als ik iemand bloemen stuurde zocht ik de plaatselijke goede bloemenwinkel op om daar te bestellen en te laten bezorgen. Nu kwam topbloemen.nl te voorschijn bij het googlen, nadat ik de prachtige mooie boeketten zag, dacht ik laat ik het hier bestellen. De dag dat de bloemen bezorgd waren (je weet toch niet hoe de kwaliteit vd bloemen zijn en of ze "vers" zijn die dag), kreeg ik appje met de tekst : bedankt voor je prachtige boeket! Dus de volgende bestelling weer hier!
‘‘s avonds een boeket zonnebloemen besteld in Drenthe, volgende dag keurig verzorgd afgeleverd in Limburg. Ontvanger zeer tevreden!
Zeer tevreden goede service Met type fout door woordenboek telefoon snel hersteld door medewerker naar melding
Ik ben blij dat er snel geregeld is en toppie bezorkt
Snel en mooi geleverd
Alles is naar wens gegaan
Ik heb op dinsdag voor 09:00 uur een boeket besteld om nog diezelfde dag te laten bezorgen. Op woensdag kreeg ik om 10:03 een berichtje dat de bestelling klaargemaakt zou worden voor bezorging. Dat is meer dan 24 uur later, terwijl de belofte wordt gewekt dat dezelfde dag (dinsdag dus) de bloemen bezorgd zouden worden. Ik ontving geen melding dat de bloemen daadwerkelijk bezorgd zijn. Ik tast daaromtrent nu in het duister... Al met al niet klantgericht, ben ik niet gewend van Topbloemen! Vooralsnog wel aanbevolen, maar niet van harte! Wel op vrijdag het verzoek een review te schrijven. Bij deze dus....
Beste J.W. van Gelderen, Bedankt voor je duidelijke en uitgebreide feedback. Wat vervelend dat je niet tevreden bent over onze bezorgservice. Dat je desondanks nog de moeite neemt om ons aan te bevelen, waardeer ik enorm. Ik ga het voor je uitzoeken en neem per mail contact met je op. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Originele beoordeling
Zonder problemen besteld en tevreden ontvangen
De mensen waar ik de bloemen heb laten sturen vertelden dat ze 33n prachtige bos bloemen is.
Ik heb goede ervaringen met Topbloemen. Geen klachten in al die jaren dat ik klant ben van Topbloemen
Helaas moet ik al voor de tweede keer concluderen dat mijn moeder voor haar verjaardag zeer slechte bloemen geeft ontvangen. Ze heeft keurig de aanwijzigingen gevolgd over hoe de bloemen te behandelen, maar binnen een week heeft ze het boeket moeten weggooien. Na twee dagen werden de eerste bloemen al bruin
Beste Karin, Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je moeder opnieuw een boeket heeft ontvangen dat al na enkele dagen verwelkte. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, zeker niet wanneer het om een verjaardagscadeau gaat. Ik begrijp heel goed dat je hier teleurgesteld over bent, zeker omdat de bloemen al snel bruin werden en binnen een week weggegooid moesten worden. Ik ga contact met je opnemen en zal het netjes oplossen met je. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Originele beoordeling
Helaas moet ik al voor de tweede keer concluderen dat mijn moeder voor haar verjaardag zeer slechte bliemen geeft ontvangen. Ze heeft keurig de aanwijzigingen gevolgd over hoe de bloemen te behandelen, maar binbrn een week heeft ze het boeket moeten weggooien. Na twee dagen werden de eerste bloemen al bruin
Mooie bloemen en snelle levering
Prachtige verse bos bloemen, zoals op het plaatje.
50% van de bloemen op dag 2 verlept. Weinig bloemen veel groen.
Bedankt voor je feedback. Vervelend dat de kwaliteit het na een aantal dagen laat afweten. Dit is niet de bedoeling waardoor mijn excuses. Wij zullen contact met je opnemen om de klacht op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen
het boeket is maandagmiddag bezorgt. Ik heb naar het mailtje ontvangen bij de ontvanger van het boeket gevraagd hoe het eruit ziet. Mevrouw was tevreden. Maar ik ben vandaag donderdag bij haar geweest en de boeket was niet meer mooi zoals op maandag. De vers garantie van een week kon ik niet zien. Ben echt teleurgesteld van het boeket. Ik heb foto's gemaakt die ik jullie graag wil sturen, omdat je goed erop kunt zien, dat het boeket niet mooi nu eruit ziet.
Het was prima,mooie bos bloemen netjes bezorg zeer tevreden
Makkelijk te bestellen, wat je ziet op de foto is wat geleverd is. Levering was in de ochtend in dit geval heel goed! Top
Het enige wat goed was, was het op tijd bezorgen maar de bos bloemen die ervoor bijna 31 euro bezorgd werd was het aanzien niet waard. Het had een pluk boeket moeten zijn maar het was helaas een flut boeket. Jammer !!!
Bedankt voor je bericht. Vervelend dat het boeket niet overeenkomt met je verwachting. Wij zullen hier contact over opnemen om een passende oplossing te bieden. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen
Boeket is redelijk voor die prijs . Alleen boeket zaterdag geleverd maandag waren de rozen al bruin. Er jammer.
Bedankt voor je feedback. Dat is uiteraard niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten, daarom zullen wij contact met je opnemen om de klacht op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen
Ik heb reeds een keer of vier/vijf bij U een boeket besteld en laten bezorgen, altijd tot volle tevredenheid van zowel de ontvanger als mijzelf als opdrachtgever. Dus ga zo door!!!
Noorderdreef 60
2153 LL Nieuw-Vennep
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.