Het boeket was prima maar de aflevering was slecht. Er is niet aangebeld en de bloemen zijn in een kartonnen vaas maar zonder water voor de deur gezet terwijl er iemand thuis was die de bloemen in ontvangst had kunnen nemen.
Beste Jonas, Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je tevreden was met het boeket, maar het spijt me te horen dat de levering niet naar wens was. Wij nemen contact met je op om een passende oplossing te bespreken Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Voor de 1e keer besteld en heel tevreden. Ik kreeg mailtjes over de status van de levering in dit geval bij buren afgegeven en en dat er een briefje in de bus was gedaan bij geadresseerde. Boeket ziet er heel mooi uit (ze heeft mij foto gestuurd) en staat nu naar een paar (warme) dagen en nog steeds fris bij. Uitstekend!!
Beste Fien, Wat fijn om te horen dat je eerste bestelling zo goed is bevallen en dat het boeket er mooi uitziet en nog steeds fris is! Bedankt voor je positieve feedback. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik heb foto's gezien van de bloemen in vaas en ik ben zeeer tevreden en de ontvanger ook , mijn DANK DAARVOOR
Beste Mia, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de bloemen en dat de ontvanger er ook blij mee is! Bedankt voor je mooie woorden. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ontvanger zeer tevreden.
Beste I., Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk was en dat de ontvanger tevreden is. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
02-08-24 in afwachting van een nieuw boeket.. 30-07-24 te laat geleverd en te lang, in waarschijnlijk, te warme auto gestaan. bij het uitpakken vielen er al knoppen af. en dat voor die prijs!
Beste Harm, Het spijt ons te horen dat je levering te laat was en de bloemen daardoor beschadigd waren. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden. Wij nemen contact op met je om dit op te lossen. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Originele beoordeling
Jammer dat ze de bloemen bij de voordeur neergezet hadden zonder een briefje door de bus te doen. Ontvanger komt altijd via achterdeur binnen dus had ze niet gezien, pas ‘savonds laat ontdekt na een appje van mij.
Beste D, Dank je wel voor je feedback. Fijn om te horen dat de bloemen prachtig waren, maar vervelend dat er geen briefje is achtergelaten. We zullen dit bespreken om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Constante super kwaliteit en service!!
Snelle levering en mooi boeket.
Beste Dirk, Bedankt voor je lovende woorden! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze kwaliteit en service. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooi boeket bloemen. Op het gewenste moment geleverd. Prijs vind ik aan de hoge kant. Vandaar geen 5 sterren.
Beste Jos, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat het boeket mooi was en op het gewenste moment werd geleverd. We waarderen je opmerking over de prijs en zullen dit meenemen in onze overwegingen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Pluspunt: ver-/bezorging is prima gegaan. Bloemstuk is geheel anders op de foto en zeker geen €20 waard.
Ik bestel hier al jaren boeketten. Altijd een goede service en achteraf een bevestiging dat het bezorgd is.
Beste R Gleijm, Het spijt me te horen dat het bloemstuk niet aan je verwachtingen voldeed en anders was dan op de foto. We waarderen je feedback en zullen dit intern bespreken om onze productkwaliteit te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Snel besteld, snel geleverd
Beste Wim, Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat alles snel en goed geregeld was. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prima boeket, op tijd geleverd, ontvangster zeer tevreden.
Beste Sophie, Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat het boeket aan je verwachtingen voldeed en op tijd werd geleverd. Blij dat de ontvanger tevreden is. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik had een bos bloemen besteld met zelf een verkeerde datum. Top bloemen heeft toch op mijn verzoek de datum veranderd (eerder dan de verkeerd gevraagde datum). Dat was erg netjes van ze. Mooie bos bloemen toch op tijd geleverd. Zal er zeker weer bestellen. Persoon aan de telefoon was zeer vriendelijk en behulpzaam.
Beste Christian, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat we je konden helpen met het aanpassen van de datum en dat de bloemen op tijd zijn geleverd. We waarderen je complimenten over onze klantenservice. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Fijne ervaring met Topbloemen. Er was even verwarring of het goed was gegaan omdat Topbloemen en de lokale bloemist met een ander ordernummer werken. Dankzij het goede contact met klantenservice was er snel duidelijk dat de juiste bos bloemen op het juiste adres was afgeleverd.
Beste Fiona, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat je tevreden bent met onze service en de bloemen. We waarderen je begrip en complimenten voor onze klantenservice. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Na ruim 5 jaar nog steeds geen enkele klacht. Altijd goed en op tijd bezorgd.
Zeer goede ervaring, mooie bloemen en correct gebracht bij de buren. Omdat dementen niet thuis waren.petje af.
Het is natuurlijk geen dagelijkse boodschap, maar bij gelegenheden is het maar wat gemakkelijk dat je thuis een keus kunt maken en dat het dan keurig wordt afgeleverd. En het boeket komt overeen met de foto die je aangewezen hebt.
Bloemen cadeau gegeven en laten bezorgen. Kreeg een foto. Prachtige bos en op tijd bezorgd . Echt een aanrader .
De service en website zijn goed. Wordt op tijd bezorgt maar het boeket is heel klein.
Beste Jakobine , Bedankt voor je beoordeling. Omdat je hebt aangegeven niet (geheel) tevreden te zijn met het geleverde boeket, nemen wij contact met je op. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
T was prima Jammer dat er zoveel bezorgkosten bij komt
Kwalitatief subliem en uiterst correct qua aflevering en bezorging
Kreeg mijn bloemen mooi ingepakt en bezorger is vriendelijk
Australië bezorgen gaat maar niet op tijd.
Beste Henry, Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de bezorging naar Australië te laat was. We zullen dit intern bespreken om te kijken hoe we de leveringstijden kunnen verbeteren voor internationale bestellingen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn met een betere ervaring. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De keuze aan bloemen was ruim voldoende en het bestellen ervan efficiënt en op de juiste dag bezorgd.
Noorderdreef 60
2153 LL Nieuw-Vennep
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.