Door omstandigheden van onze kant kon de chauffeur het boeket niet bezorgen bij het opgegeven adres. Gebeld met de klantenservice en ik mocht de volgende dag een vers boeket ophalen bij de bloemist. Top service!
Geen tijd om langs een bloemist te gaan of om er eentje te bellen? Wel dan is dit een prachtige en gemakkelijke oplossing. Kijk rond en kies wat je wil bestellen, voeg indien van toepassing de extra's toe en reken af. Klaar. Zij verzorgen de rest inclusief de status van je bestelling (per mail)
De site is eenvoudig. Een boeket is snel besteld. De bloemen waren mooi (hoorde ik).
Beste Danielle, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bos bloemen van €43,- besteld maar was een flut bosje. Heel triest ook voor de ontvanger.
Beste Tineke , Bedankt voor je bericht, wij hebben deze in goede orde ontvangen. Wij betreuren het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Wij willen dit natuurlijk graag samen met je oplossen. Wij nemen contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken Onze excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Waren echt mooie bloemen Zomers boeket
Beste Bionda, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bloemetje laten bezorgen bij een vriendin. Niet zo goedkoop, maar waar wel!? Netjes op tijd geleverd en een mooie bos. Nú afwachten hoelang ze zo mooi blijven.
Beste Hans, Wij waarderen dat je de tijd genomen hebt om onze producten en onze service te beoordelen. Op die manier kunnen onze klanten nog beter geïnformeerd worden. Hierdoor kunnen wij onze service nog beter op onze klanten af stemmen. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Jammer dat de levering pas na 15.00 uur was Beetje te laat voor een verjaardag kado
bestelling goed uitgevoerd en was van goede kwaliteit
Was weer een pracht om naar te kijken, ik was smiddags op visite bij de jarige toen de bloemen geleverd werden. TOP bloemen
Ik was bij mijn pa op visite toen de bloemen arriveerde, goede service en een prachtige bos bloemen.
Duidelijke site, veel keus en schitterende bloemen!
Is in goede orde ontvangen
Eergisteren heb ik een bloemetje besteld. Voor extra geld zou er nog dezelfde dag geleverd worden. Aan het einde van de dag was er nog steeds niets aangekomen. Volgens de website zou er een briefje achtergelaten worden. Dus ik check met de ontvanger (verrassing weg) of ze kon kijken of er een briefje achtergelaten was. Dat was niet het geval. Contact opgenomen. Geen excuses. Alleen de melding dat ze het wel geprobeerd hadden (waarom dan geen briefje achtergelaten). Het was te laat (na 13:00 uur) om alsnog de volgende dag te leveren. Vandaag zou er nogmaals een poging gedaan worden. Ik heb niets gehoord van de ontvanger en ook geen melding van topbloemen dat ze nu eindelijk afgeleverd hebben. Alleen de vraag of ik, nu het een paar dagen is nadat ik besteld heb, een review wil achterlaten. Nou, bij deze. Ik heb 33 euro betaald + 7 euro voor levering dezelfde dag. Knap waardeloos vind ik dit en ik zal het niemand aanbevelen.
Beste Maarten, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Onze excuses daarvoor. We nemen contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Fijne site
Ruim een dag te laat bezorgd... en geen melding ontvangen na bezorging.
Beste Lenny , Het spijt me te horen dat de bezorging niet volgens plan is verlopen en een dag later aankwam. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en we zullen dit intern bespreken om het in de toekomst te voorkomen. Hopelijk mogen we je de volgende keer beter van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Topbloemen dragen zorg voor een snelle en adequate service. De opdracht wordt prima uitgevoerd en er wordt goed over gecommuniceerd.
De bezorging bleek pas bijna eind van de middag plaats te vinden. Dus bijna einde verjaardag!
Een prachtige bos rozen.
Eenvoudig te bestellen, grote keuze en topkwaliteit
Waardeloos. Rouwstuk laten bezorgen. Moest heel kleurrijk zijn, echter heeft degene die het gemaakt heeft niet goed gelezen en is het een heel wit stuk geworden.
Beste Ellen, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat het rouwstuk niet aan jouw verwachtingen voldeed. We begrijpen hoe belangrijk het is dat de bloemen bij zulke gelegenheden perfect en naar wens behoren te zijn. We zullen dit intern onderzoeken en ervoor zorgen dat er nauwkeuriger omgegaan word met de bestellingen. We willen graag een passende oplossing bieden en nemen via de klantenservice nog even contact met je op om een passende oplossing te bespreken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De bos bloemen zijn goed aangekomen en diegene waar het naar toe gestuurd is vond ze erg mooi .
Zaterdagochtend bestelt het is nu maandagavond en nog steeds niets
Niet de goedkoopste, maar ruime keus, goede kwaliteit en bezorging op afgesproken datum. prima dus.!!
het bestelde boeket werd netjes op de gevraagde dag vroeg in de morgen bezorgd door een plaatselijke bloemist . er is ruime keus aan cadeau's en bloemen op de site voor een redelijke prijs .
Ik had de grootste bouquetmaat besteld. Het bouquet (zonnebloemen) bleek er vrij magertjes uit te zien. Ik had er een vaas bij besteld, deze bleek te laag en dus jonbruikbaar voor deze bloemen. Voorts heb ik nooit een bevestiging, zoals gebruikelijk, ontvangen dat de bloemen afgeleverd waren. Ik ben een vaste klant van Topbloemen en moet toegeven dat dit de eerste keer was dat ik mij geroepen voelde u dit bericht te sturen. MVG, J J Bakker
Beste J.J., Het spijt ons te horen dat je laatste ervaring met ons niet aan je verwachtingen voldeed. Het is vervelend dat de bloemen pas laat op de dag werden afgeleverd, het boeket magertjes was en de vaas niet geschikt was. Onze excuses ook voor het ontbreken van de afleverbevestiging. We waarderen je loyaliteit als vaste klant en willen dit graag met je oplossen. Wij nemen contact met je op zodat we een passende oplossing kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
6 Thailandlaan
Aalsmeer 1432 DJ