Prachtig boeket

Goede communicatie over levering. En er is een foto voor mij gemaakt van de bezorgde bloemen . Super mooi

Prima bezorgd

Had gevraagd in de avond te bezorgen maar dat kan blijkbaar niet Maar is toch goed gekomen, het was een mooi boeket

Bloemen besteld voor bezorging op 22 mei. Bloemen op 24 nog niet geleverd

Slechte ervaring wegens niet geleverde bloemen. Guus

Top ervaring, nadat ik meldde dat mijn boeket niet was aangekomen, hebben ze gelijk actie ondernomen en de volgende dag een prachtig boeket afgeleverd

Jammer

Helaas waren de bloemen op het verkeerde adres afgegeven en gewoon voor de deur neergezet. Hierdoor kwamen de bloemen pas de volgende dag bij de juiste personen omdat we er zelf achteraan moesten gaan.

Zoals verwacht top.

Al vele malen u diensten gebruikt met volle tevredenheid

Teleurstellend

Een boeket van 37 euro “groot” stelt niet veel voor helaas! Ben erg teleurgesteld, niet voor herhaling.

Eerste keer deels verlept boeket, tweede keer wel goed

Helaas was het bezorgde boeket van slechte kwaliteit. De 7 dagen vers garantie sloeg nergens op want binnen 1 dag begon de eerste verlepping al... Niet goed, zeker niet omdat er op het bijgevoegde kaartje stond "deze bloemen willen iets zeggen"; treurig. Na klagen werd er wel een mooi vervangend boeket bezorgd, het kan dus wel.

Prima alleen dode bloemen

Bezorging was snel. Zelfde dag nog. Alleen er waren een stuk of 4/5 bloemen die direct de prullenbak in konden helaas. Dat verwacht je niet met deze prijzen. EDIT: Klantenservice heeft contact opgenomen en een nieuw boeket gestuurd. Erg netjes! Bedankt!

Mooi boeket. Goede bezorging.

super slecht

Boeket besteld van 26,00 euro excl bezorgkosten. Volgens plaatje een fris voorjaarsboeket. Het bezorgde boeket leek er in de verste verte niet op en bestond hoofdzakelijk uit goedkope sombere standaardbloemen. Samenstelling leek echt nergens op. Was absoluut geen 26 euro waard. Ik geneerde me voor mijn gift aan goede vrienden.

Ik vindt super gedaan en snel bezorgd

Ik ben super tevreden

Prachtig boeket

Ik heb een boeket met vaas cadeau gegeven en kreeg een foto. Erg mooi. Netjes op tijd bezorgd . Was wel 40 euro kwijt en hoop nu wel dat de bloemen zeker een week blijven staan.

Slechte bezorging en klantenservice

De dag dat de bloemen bezorgd zouden worden kreeg ik een mail dat ze bezorgd waren. Echter waren de bewoners niet thuis en heeft de bezorger de bloemen voor de deur gezet. Ik heb de klantenservice gebeld en zij gaf aan het uit te zoeken en mij op de hoogte te brengen. Ik ben nooit meer terug gebeld. Ik bestel hier geen bloemen meer.

Fantastic Company

I ordered flowers for my friend in the Netherlands from South Africa. The whole process was so easy and the flowers were beautiful, delivered ahead of time. Thank you for helping making my friends day.

Héél klein bloemetje. De moeite niet waard, grote bos besteld

Had grote bos besteld. Bleek klein bosje te zijn. Ligt aan de uitvoerende bloemist. Dus zou deze bloemist geen bestelling meer doorgeven. Slechte reclame voor topbloemen.nl

top!

Zeer mooie bos en op tijd geleverd. Ontvanger was er zeer blij mee!

Zeer slecht

Maandag een boeket ontvangen, zag er niet vers uit. Vandaag dus donderdag alleen de lelie staat nog overeind. Mijn ervaring zeer slecht. Prijs en kwaliteit verhouding niet goed voor 20 euro mag je wel wat beters verwachten.

Verkeerd bezorgd

Bloemen waren op een ander huisnummer bezorgd. De beloofde track en tracé hebben we ook niet gehad. Bestel voortaan wel bij de plaatselijke bloemist.

Niet goed

Ik bestelde bloemen voor na n begrafenis Er werd gemeld dat ze Zaterdag waren afgeleverd. Pas na mijn navragen bleken ze niet geleverd te zijn. Uiteindelijk zijn ze gisteren ontvangen.

Redelijk tot goed

Helaas werd 1 boeket niet afgeleverd op de gekozen dag. Hoegenaamd was het afleveradres niet bereikbaar was het rapport v d bezorger. Later bleek dat niet waar te zijn. Je kon er wel komen; voor ons als gever jammer dat we twee boeketten aan een echtpaar wilde geven die gescheiden zijn geraakt door ziekte. (Man naar verzorgingshuis).

Vlot, accuraat, mooie verse bloemen. Altijd goed ontvangen.

Slechte kwaliteit

3 rozen gebroken. Veel te veel groen. Slechte prijs kwaliteit verhouding.

Prima geregeld

gewoon helemaal volgens bestelling geregeld! Niks mis mee.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL