Filter

Een mooi boeket

Het was de 1ste keer en goed bevallen

Prachtig boeket. Mooi op tijd bezorgd Geweldig

met recht top

ruime keuze en goede levering. je kan zien wanneer het onderweg is en wanneer het is afgeleverd

Heel erg tevreden!

Voor de 3e keer in 2 jaar bloemen laten bezorgen en alle keren zag het boeket er precies zo uit als het voorbeeld. Bij andere bloemen bezorg websites was dat niet het geval. Ik blijf dus hier bestellen.

Niet de kwaliteit bloemen die ik gewend was!

Vaak maak ik gebruik van topbloemen gezien de kwaliteit goed is. Deze keer echter, ook nog voor een overlijden, waren de bloemen zichtbaar niet vers. Maar met 1 belletje naar de klantenservice kwam er binnen 3 dagen een nieuw vers boeket. Het kan natuurlijk wel eens gebeuren.

De bloemen zijn niet geleverd

De bloemen zijn niet geleverd

Veel, voor weinig...

De grote bossen bloemen besteld, 5 stuks twv €42.- per stuk. Bij bezorging viel het wel erg tegen. Erg jammer. Normaal gesproken als ik voor dit bedrag bij een bloemist een boeket haal, krijg ik het dubbele! Zonde van het geld dus en de volgende keer zal ik dan ook bij de plaatselijke bloemist bestellen. Het viel echt enorm tegen!

gewoon goed.

De ontvanger heeft mij een foto gestuurd en het zag er top uit.

Goed ontvangen

De persoon die de bloemen ontving was zeer enthousiast toppie

Alles prima verlopen

Makkelijk te bestellen en te betalen Ruime keuze

Netjes bezorgd op tijd

Vond het mooie bloemen , was alleen een beetje magertjes voor de prijs ! Was een beetje rommelig boeket .

Teleurgesteld

Op de site was het een veelkleurig boeket, met hoofdkleur geel. Geleverd zijn veel oranje/ bronskleurige chrysanten met een enkele tak besjes en 1 roos. Teleurgesteld

Netjes verzorgd en op tijd bezorgd.

De bloemen waren op tijd bezorgd, en precies zoals op de websight zagen ze eruit.

Slecht bezorgd

Bloemen zijn een dag later bezorgd, dan gevraagd. Bos was beduidend minder dan de bos op de foto. Jammer.

Service was top & snel

Ontvanger heeft het boeket goed ontvangen.

Topbloemen, zijn ook TOPbloemen!

Lekker makkelijk, online! Bestellen en veel keus aan boeketten. De volgende dag geleverd!

Op tijd en tevreden

Ik tevreden en de ontvanger ook. Mooi boeket

Bloemen zijn na een paar dagen al lelijk

De bloemen hebben twee dagen mooi gestaan en zijn daarna al lelijk. Erg zonde, verwacht wel beter voor dat geld.

Op verzoek na 1700 uur is nagekomen. Heel erg tevreden.

Zoals altijd zeer tevreden.

Boeket is snel bezorgd. Zag er op de foto goed uit. Jammer dat er geen snijbloemen voedsel bij was. Ben benieuwd of ze zaterdag, als ik op bezoek ga, nog mooi zijn.

Betrouwbaar

Gewoon doen waar voor betaald wordt is in deze tijd niet altijd de standaard. Bij Topbloemen wel. Goed geregeld!

prachtig boeket, mooi op tijd geleverd

Snelle levering top

Goede ervaring

3 boeketten zijn de volgende dag bezorgd. Kreeg terug dat het mooie boeketten waren. Heel tevreden dus.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL