Filter

goede service, snel en goed afgeleverd

Mooi boeket, snelle levering

TOP!

TOP!

Verrassend veel mogelijkheden voor een boeket op maat

heel verzorgd

TOP

ALTIJD GOED

TOP

ALTIJD GOED

Geweldig!

Omdat ik zelf al diverse malen via jullie bloemen ontvangen had besloot ik dat mijn zieke en jarige zwager wel een bloemetje kon gebruiken en dacht ik gelijk aan jullie. Alles was snel en goed geregeld. De bloemen van zeer goede kwaliteit en ze hebben volgens mijn zusje wel 10 dagen prachtig gestaan!

Geweldig!

Ben tevreden over topbloemen. De boeketten zelf kan ik niets over zeggen, want die geef ik weg, dus zie ik nooit..

Ben tevreden over topbloemen. De boeketten zelf kan ik niets over zeggen, want die geef ik weg, dus zie ik zelf nooit..

Goede, correcte levering

Bestel altijd via topbloemen. Het is altijd goed. Geen treurige boeketten. Track and trace keurig

Prima gedaan.

De ontvangster was heel blij met het mooie boeket!

Prima gedaan.

De ontvangster was heel blij met het mooie boeket!

Het boeket leek precies op dat van internet. Zag er prachtig uit

Alles prima, ook de bezorging

Het boeket leek precies op dat van internet. Zag er prachtig uit

Alles prima, ook de bezorging

Goed is alleen beetje prijzig. Service goed bloemen goed

Keurig verzorgd

Snel een keus gemaakt uit een ruim en mooi assortiment!

Volgens de ontvanger was het een prachtig boeket.

vlotte afhandeling optijd bezorgd

prachtig boeket

Deze week 2 dezelfde boeketten verstuurd em beide waren prachtig. Een in Wijk en Aalburg en de ander in Veghel. De naam TOP bloemen is zeer geslaagd.

Tevreden.

De familie waarvoor de bloemen waren bestemd waren verrast en vonden het een schitterend boeket.

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ