Prachtige bos verse bloemen. Helemaal Top.
Ook fijn dat je de bestelling kunt volgen. En het is een mooi boeket
Ik vond het er erg verlept uitzien en ook erg klein
Al vaker een rouwboeket besteld en altijd netjes afgeleverd en op tijd dus zeer tevreden
Mooie verse bloemen/ kleuren. Het enige wat ik altijd erg vind zijn de extra bezorgkosten.
Keurig op de hoogte gehouden wanneer het boeket bezorgd was en foto gekregen hoe het boeket eruit zag bij de ontvanger en het was een prachtig boeket! Bedankt!
Altijd weer fijn om te vernemen dat het op tijd én goed wordt bezorgd
Het is zo handig dat topbloemen dit doe ,terwijl je in Spanje woont en niet bij je vader kan zijn met kerst. En topbloemen het mooie kersstuk dan bij je vader bezorgt. Superbedankt
Wat een tegenvaller toen ik de bloemen zag bij mijn ouders die ik voor hun had laten bezorgen op mijn eigen verjaardag. Een aardigheidje voor mijn ouders. De bloemen vielen binnen een week uit en het boeket stelde niet veel voor. Voor deze totale prijs had ik beter zelf bloemen kunnen kopen. Mijn moeder wilde de bloemiste niet afvallen toen ik zei ik ga daar even langs. Ik heb op dezelfde dag , mijn verjaardag, een bos bloemen gehad die bijna 3 weken stond. Sommige bloemen hadden zelfs nog langer kunnen staan als ik de bos kleiner had gemaakt met de de nog goede bloemen. Kortom een aanfluiting
Beste Marga, Wat jammer om te horen dat het boeket voor uw ouders zo snel verwelkte en niet voldeed aan uw verwachtingen. Zeker omdat het om een verjaardagscadeau ging, begrijpen wij dat dit teleurstellend is. Onze excuses voor deze ervaring. Wilt u ons een e-mail sturen met uw ordernummer? Dan kijken we graag met u mee naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Top bloemen ,was weer toppie
Geweldig mooie bos. De ontvangers waren er blij mee.
Volop vertrouwen!
De bloemen waren vers en prachtig was het boeket
De geadresseerde was zeer content met het mooie bloemstuk.
Het was wat ik me had voorgesteld. Dus fijn! Mooi boeket , op goede dag bezorgd Dus helemaal tevreden
Beste Jeanet, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat het boeket precies was zoals je had verwacht en op de juiste dag is bezorgd. Goed om te horen dat je helemaal tevreden bent. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Goede ervaring.
Beste Jen, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je goede ervaringen hebt en dat de kwaliteit goed is en de levering altijd op tijd. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Mooie bos bloemen besteld en geleverd op adres dat ik wilde op goede moment zoals besproken was op de site top
Beste Ron, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat alles super is geregeld en dat het boeket op het juiste adres en moment is geleverd zoals afgesproken. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Uitstekende ervaring, voor herhaling vatbaar.
Beste Fred, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je zo’n uitstekende ervaring hebt gehad en dat dit voor herhaling vatbaar is. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Weer tevreden met mijn bestelling. Top
Beste Elda, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je opnieuw zeer tevreden bent met je bestelling. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Op Topbloemen kan ik altijd rekenen!
Beste Johannes, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat alles snel is geregeld en dat het boeket mooi was. Mooi om te horen dat je altijd op ons kunt rekenen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Snelle en op tijd geregeld. Goede kwaliteit bloemen.
Beste Math, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat alles snel en op tijd is geregeld en dat je tevreden bent over de kwaliteit van de bloemen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Mooie bloemstuk de baas/vrouw was er erg blij mee. Een tikkie laat bezorgt maar de bezorger was uiterst vriendelijk en dat maakt het allemaal wel weer goed. Heb al eerder gebruik gemaakt van top bloemen en het was net als deze keer wederom top
Beste Ruud, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat het bloemstuk in de smaak viel en dat de ontvanger er blij mee was. Jammer dat de bezorging iets later was, maar goed om te horen dat de vriendelijke bezorger dit weer goedmaakte. Mooi dat je opnieuw zo tevreden bent. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Dit was mijn eerste bestelling bij Topbloemen. Maar zeer zeker niet de laatste! De bloemen die wij besteld hebben waren in het echt nog mooier dan op de foto. Dankjewel.
Beste Ellie, Dank je wel voor je review. Wat fijn om te lezen dat je eerste bestelling zo goed is bevallen en dat de bloemen in het echt zelfs nog mooier waren dan op de foto. Leuk om te horen dat je zeker nog vaker bij ons gaat bestellen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
wSas een erg mooi boeket, echter de volgende dag hinden al een paar bloemen, da was heel jammer en dat vind ik wel heel erg snel.
Beste Irma, Wat vervelend om te lezen dat er al de volgende dag bloemen gingen hangen, zeker omdat het boeket verder wel mooi was. Dat is uiteraard niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten en daarvoor bied ik mijn excuses aan. Omdat het niet bekend is om welke order het gaat, wil ik je vragen ons te mailen o.v.v. je ordernummer en postcode. Ik neem daarna per e-mail contact met je op en kijk graag naar een passende oplossing, zoals een nieuwe levering. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Heel tevreden over de goede gang van zaken . Alles heel correct en volgens afspraak afgehandeld !! Een 10 !!
Beste Marian, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je de service als goed hebt ervaren. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL