Laden reviews...
1,187 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Övergripande är feedbacken blandad men övervägande positiv. Många kunder berömmer blomsterkvaliteten och leveransen när allt fungerar. Vissa kommentarer påpekar problem med leveranstid, saknade kort eller extra kostnader. Sammantaget ökar tillfredsställelsen när förväntningarna uppfylls och servicen flyter smidigt.
Mooie verse bloemen en keurig op tijd bezorgd!
M. Sagius
Harderwijk
Prachtige boeketten en fijn dat er aan mijn opmerkingen aandacht is besteed. Topbloemen verdient de naam met Top er in.
S.Y.
Grubbenvorst
Prima optie voor als je snel n leuk boeket geleverd wilt hebben!
Miriam
Simpelveld
Vol vertrouwen maak ik steeds gebruik van uw service.
Thea DJIE-TJAN
Heemstede
Snelle levering, top kwaliteit als altijd…
Hans Zoer
Geertruidenberg
op tijd geleverd
V. Struycken
's-Gravenhage
Deze keer was het exact het boeket dat ik besteld had. Het moest naar Terneuzen en daar had ik wel een paar keer 'n teleurstelling. 1x leek het boeket er helemaal niet op, ook heel andere kleur.
Corrie van Bokkem
Beilen
Bloemen waren helemaal bruin en al bijna dood En dat voor een bos van 40 euro
Beveelt niet aan
Lars Van het ende
Oldebroek
Beste Lars,
Bedankt voor je beoordeling. Omdat je hebt aangegeven niet (geheel) tevreden te zijn met het geleverde boeket, hebben wij je een e-mail gestuurd.
Met vriendelijke groet,
Team Topbloemen.nl
Goede keuze, snelle levering en een blije ontvanger! wat wil je nog meer?
Fenny de Blois
Delft
Fijne service Mooie bloemen
Matty van der Zeeuw
's-Gravenhage
Iemand blij gemaakt met "een werkelijk fantastisch boeket".
Anne
Utrecht
De bloemen waren dezelfde dag geleverd! Een heel mooi boeket. Top!
Galina
Nijmegen
In tegenstelling tot onze ervaring met andere leveranciers, goed en op tijd bezorgd
S. van der Pas
Den Dolder
Zelfde dag, mooie bloemen
Eloy Kivits
AMSTERDAM
altijd op tijd en goed op tijd naar klant een dikke 10
r.noordeloos
Weurt
ik had een boeket laten bezorgen op de dag van het bruidspaar jubileum en de volgende dag was ik op het feest waar ik direct uitvoerig bedankt werd voor het mooie grote boeket wat ze hadden ontvangen... daaruit blijkt hun waardering en dus mijn vertrouwen in jullie website welke ik al enkele keren heb gebruikt voor verschillende gelegenheden mijn dank daarvoor. Anna
Anna
Eindhoven
Als je een flinke bos bloemen bestelt voor iemand en die persoon wordt 's ochtends niet thuis aangetroffen, dan mag je verwachten dat de bos bij de buren wordt afgegeven en niet in de volle zon bij de voordeur wordt gezet zodat deze verlept 's avonds wordt teruggevonden door de geadresseerde.
Beveelt niet aan
Louis
Zwolle
Beste Louis,
Bedankt voor je beoordeling!
Wat vervelend dat de bloemen voor de deur zijn achter gelaten! Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op om dit op te lossen!
Met vriendelijke groet,
Team Topbloemen.nl
nu alles digi kan zou een fotootje van de ruiker -ter bevestiging van de gesorteerdheid- deze bestelling via uw vragen formulier pos. kunnen afsluiten! b.
BEN ALKEMADE
Vlissingen
Mooi boeket, keurig op tijd bezorgd!
Marijke van Wijk CR
Amsterdam
Mooi boeket geleverd en op tijd bezorgd
de Bruin
Papendrecht
Makkelijk te bestellen. De aflevering zoals afgesproken.
Gerry Bex
Budel
Altijd correct
Karijodinomo
Rotterdam
De service is uitstekend. Ook de communicatie is prettig, je wordt goed op de hoogte gehouden. Geeft vertrouwen dat het geregeld is.
Elly
Deventer
Bloemist stond eerst voor gesloten deur maar door het achter gelaten kaartje is er contact met hem opgenomen en kwam deze nog een keer om de bloemen af te leveren! Fantastisch deze service!
18 July 2022
Rob Beijers