Een fruitmand werd niet bezorgd omdat ik het verkeerde huisnummer heb ingegeven. Zonder vragen werd deze nogmaals op kosten van Topfruit afgestuurd. Echt een top service, kom je nog maar zelden tegen.
Mooi verpakt , netjes , goed fruit en fijn dat je de bestelling kan volgen
Makkelijk bestellen en binnen 24 uur geleverd.
het was voor mij de eerste keer, dat ik een fruitmand heb besteld. De service was goed. Maar prijs inhoud was volgens mij niet correct. maar misschien zie ik het niet goed. En is de prijs en inhoud wel correct.
Had een fruitmandje en ballon besteld; werd supersnel bezorgd en het fruitmandje was super vers. Ontvanger was er super blij mee.
tot nu toe alleen maar positieve reacties van de ontvangers en daardoor ook alle lof van de opdracht gever voor Topfruit .
Er zat de helft in de mand t.o.v de afbeelding. De peer was verrot. De doos was op zijn kant in de hal gegooid. Kaartje was slecht gedrukt. Ik heb de fruitmand weggegooid.ik ga dit niet weggeven aan ziek personeel. Groeten Gert Woudenberg WV Trappen
Beste Gert, Bedankt voor je bericht. Wij betreuren het enorm dat je niet tevreden bent over het de geleverde fruitmand. Wij willen dit natuurlijk graag samen met je oplossen. Wij nemen via de klantenservice nog even contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Zelf heb ik er nog geen ervaring mee gehad.
Beste R. Je hebt aangegeven dat de ontvangers heel blij waren en het mooi en goed vonden. Toch hebben wij een onvoldoende ontvangen , klopt dit ? Wij nemen via de klantenservice nog even contact met je op. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Bestelling zorgvuldig ingepakt en op tijd bezorgd
We kregen altijd een bericht via email dat het afgeleverd was bij de persoon voor wie het bestemd was. We bestellen altijd vanuit het buitenland als er iets te vieren valt bij onze familie in Nederland viaTop Bloemen.nl
Beste Johannes, Bedankt voor de beoordeling. Vervelend om te vernemen dat jij geen leveringsbevestiging hebt ontvangen voor deze fruitbox, dit zou jij wel altijd per email moeten krijgen zoals jij dat op Topbloemen.nl krijgt. De fruitbox werd goed afgeleverd op 20 juli rond 10u in de ochtend. Heb je de spambox ook gecontroleerd toevallig? Hopelijk krijg je de volgende keer alle updates zoals het hoort ! Ik wens je een fijne dag nog! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Helaas is het bijbehorende kaartje niet geleverd. Uiteindelijk passende oplossing gekregen via de klantenservice
Beste Laura, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat het geleverde fruit helaas niet volledig naar wens is geleverd. Mijn welgemeende excuses hiervoor. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Originele beoordeling
Helaas is het bijbehorende kaartje niet geleverd.
Gemakkelijke website, tevreden ontvangers
Top kwaliteit fruit geleverd en snel
prima fruit en een snelle levering
Heb al een paar keer iemand die moest herstellen van een ziekte of operatie blij kunnen maken met fruit om aan te sterken. Volgens de ontvangers alle fruit eetrijp, erg smakelijk en een welkom "opstekertje". Zo kan ik op afstand een lieve naaste blij maken.
De ontvangende partij , in dit geval mijn neef en zijn vrouw , allebei heel erg tevreden over de kwaliteit.
Klacht is netjes opgelost en zeer snel een nieuwe fruitmand gekregen met vers mooi fruit.
Beste K., Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend dat het fruit niet van de juiste kwaliteit is geweest. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op om dit op te lossen! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Originele beoordeling
Het fruit was al overrijp.
Vandaag besteld volgende dag op tijd bezorgd Top!!!!!!!!
We waren na een eerste zending ontevreden over het geheel, maar Topfruit heeft zich dit aangetrokken. Zij hebben binnen 2 dagen hun 'fout' hersteld door een nieuwe fruitbox te sturen. Heel sportief van ze. Dank jullie wel!
Beste Willy, Bedankt voor je beoordeling. Omdat je hebt aangegeven niet (geheel) tevreden te zijn met onze dienstverlening, hebben wij je een e-mail gestuurd. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Originele beoordeling
De cadeaus op de website zien er mooier uit en zijn beter gevuld dan ze in werkelijkheid zijn. En een toegevoegd zakje thee is niet extra maar in de plaats van. Heel teleurstellend. We noemden het al ‘gouden appeltjes’ tegen de zieke die het ontving.
Een fijne website en de bestelling is goed verlopen
Mijn neefje had een ongeluk gehad. Gelukkig gaat het de goede kant op. Ik wil hem toch een hart onder de riem geven en omdat ik niet gelijk op bezoek kon gaan was topfruit.nl een uitkomst. Leuk fruitmandje bestelt. Enorm bedankt
Alleen jammer dat als je er geen kaart bij koopt de ontvanger niet weet van wie hij het heeft gekregen. Verder prima geregeld!!
Volgens de ontvangster zag het er goed uit
Ik heb iemand een mand gestuurd via Topfruit. nl. Hij is mooi op tijd bezorgd en ik kreeg een appje van de ontvanger met daarin: “Wat een prachtige mand, vol lekkere dingen hebben jullie mij gestuurd”. Ik had zelf ook al een keer een fruitmand via topfruit ontvangen en kan het iedereen aanraden. Te ontvangen is fijn, maar te geven is helemaal top!! Ik bestel er de volgende keer zeker weer.
Noorderdreef 60
2153 LL Nieuw-Vennep
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.