Bezorgd bij buren die op vakantie waren

De fruitmand is nl niet persoonlijk bezorgd maar bij de buren voor de deur neergezet. Deze mensen waren dus op vakantie en een andere oplettende buurman zag dit dus en zodoende heeft mijn collega dus een aantal dagen later pas dit gekregen. Ik snap niet waarom dan niet op het bezorgadres de fruitmand is achter gelaten de kans dat mijn collega hem dan zou vinden was vele malen groter. Ik zou dit zelf nooit op deze manier hebben gedaan.

Top en snelle bezorgt en zag er mooi en verzorgd uit, ga zeker weer bestellen en laten bezorgen

Echt top

Vers en lekker

De persoon die de fruitmand heeft ontvangen was zeer tevreden. Dus mocht het ooit nog eens nodig zijn is dit voor herhaling vatbaar.

Prima verzorgd

Correct

Uitstekende service

Fruitmand besteld maar helaas verkeerd bezorgd! Geen probleem …. opnieuw een mand verstuurd maar dan naar het goede. Uitstekend opgepakt door topfruit.NL De mand ziet er zeer verzorgd uit en prima van kwaliteit.

Snelle levering en perfecte service

Alleen de appels waren rot en konden meteen worden opgeruimd helaas de rest zag er prima uit

Jammer

Het pakket ziet er mooi uit maar de sinaasappel was 2 dagen na bezorging al beschimmeld. Jammer!

Prima Service

Besteld en volgende dag bij de geadresseerde afgeleverd, prima service!

Top geregeld!!!

Alles perfect in orde en top geregeld. Diverse keren al geregeld en iedere keer helemaal tevreden. Ik blijf ook bij deze organisatie bestellen!!!

Heel tevreden

De ontvanger was heel tevreden, fruit zag er vers uit al met al goede fruitmand.

Het was top

Mijn ervaring was heel goed. En het was een cadeau. De persoon voor wie het was, was heel tevreden

1 dag te laat

Jammer dat dpd 1 dag later heeft bezorgd

Mooi op tijd

Snelle levering volgens opgave

Prima website en genoeg keuze. Daarna alerts over de aflevering die kloppen.

Prima opgelost! Snelle service maar mindere kwaliteit van fruit

Nav een eerder gestuurde (negatieve) beoordeling werd ik gebeld door Topfruit. Zij kwamen met een prima oplossing van mijn klacht. De fruitmand was snel geleverd maar achteraf hoorde ik van de ontvanger dat er stukken fruit bij zaten die al begonnen te rotten. Erg jammer, vooral omdat je dit als gever niet ziet omdat het wordt thuisbezorgd.

Super snel en correct afgeleverd

Niet zoals verwacht.

Onze verwachting van de bestelde fruitmand kwam niet overeen met de afbeelding op de website... Prijs-kwaliteit erg slecht.

Snel en op tijd bezorgd

Goed verzorgd

Mooie fruitmand. Snelle bezorging.

Gezond

Leuk idee

Goed fruit in fraai pakket

De ontvanger was er heel blij mee

Zag er goed uit, netjes verpakt

Makkelijk te bestellen, snel afgeleverd

Mooi fruit en perfecte bezorging in een woord TOP

Alles wordt op tijd verzonden en bezorgd

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep