Was netjes afgeleverd en zag er Top uit

Heel leuk en lekker om te versturen, het werd erg gewaardeerd.

Omdat zieke vrienden geen bezoek konden ontvangen heb ik een fruitmand gestuurd. Dat was een leuke verrassing en werd erg gewaardeerd.

ik ben super tevreden, en de ontvanger ook

ik ben super tevreden, en de ontvanger ook

Mooi op tijd geleverd en zag er super verzorgd uit

normaal was het altijd goed maar die ene keer .

de Fruitmand zou op 13 april bezorgd worden maar hij werd de andere de 14e bezorgd maar hij werd voor de deur gezet omdat er niet werd open gedaan omdat mijn broer die ziek was nog op bed lag en niet zo snel naar beneden kon lopen.

geweldig

prima kwaliteit. bezorging steengoed en keurig netjes.

Perfect geregeld.

Alles, echt alles, was perfect.

Zowel de reactie van de ontvanger en onze reactie waren meer dan goed en tevreden. Wij kunnen de verzending en ook vooral het product alleen maar aanraden!

Ik heb de bestelling niet gezien. Maar het bestellen ging prima en vlot!

Slecht!

Verkeerde kaartje bij de bestelling.

Makkelijk te bestellen en ruime keuze

Makkelijk te bestellen en ruime keuze

Aardig boxje, maar kwaliteit is te laag

Ik vond het fruit redelijk oud en gebutst. Ook de snelle bezorging bleef achter: een dag later bezorgd

Werd zeer gewaardeerd

Onze fruitbox werd zeer gewaardeerd en ze vonden de meegestuurde snoep hilarisch. Heel lekker vooral. Ze hebben er van genoten.

Goede en snelle aflevering

Goede en duidelijke website

vlot bezorgd

de ontvanger als ook de buren waren niet thuis..duidelijk briefje in de bus hoe te handelen.....

Verkeerd kaartje

Fruitschaal zou zaterdag bezorgd worden maar werd maandag afgeleverd. Ik weet niet of hij eerder ook al is aangeboden, hier heb ik geen terugkoppeling van ontvangen. Na bezorging bleek er een compleet verkeerd kaartje bij te zitten. Ontvanger heeft contact gehad met Topfruit en het is uiteindelijk netjes opgelost. Mooie fruitmand.

Zeer goed, heel tevreden.

Topfruit

Het fruit is top. Precies goed om te eten. Alleen de bezorger was minder. Schijnbaar geen tijd. Belde aan, gelijk opengemaakt en weg was hij. De doos stond op de grond. Heb een camera-bel, dus kon het terugkijken. Je zal niet thuis zijn. Of doos weg...of een hond die er tegen aan p..... Maar nogmaals het fruit is klasse

Geweldige service.

niet tevreden

bij het doen van de bestelling had ik aangegeven dat het zaterdag 9 april bezorgd moest worden. Maandag 11 april kregen wij een mail dat het pakket worden verzonden. wij hopen dat het dan ook bezorgd is maar daarvan hebben wij geen bevestiging ontvangen

super top!

Ontvanger was erg verast en fruit was super vers.

Gemakkelijk en Goed

Wij hebben een fruitmand laten bezorgen bij iemand in het ziekenhuis (andere kant van Nederland). De website is overzichtelijk, dus de keus is snel gemaakt. Betaling snel afgewikkeld. Levering op tijd. Patiënt blij met de verrassing.

Top geregeld allemaal.

Duidelijke site. Veel keuzes. Snel afgehandeld.

Goede service en kwaliteit

De website is klantvriendelijk om een bestelling te plaatsen, supermakkelijk. Het aanbod van de fruitmanden met eventueel extra is van goede kwaliteit. Diegene die de fruitmand heetf ontvangen was verrast en vond het fruit en extra zeer goed. Dus ben ik zeer tevreden over TOPFRUIT.

Mooie fruitmand top service

Noorderdreef 60