Positief

Voor de eerste keer gebruik van topfruit gemaakt. Tevreden over de keuze , het gemak van bestellen en de duidelijke afhandeling.

Wij zijn niet tevreden over de bezorgdienst!

De bezorgdienst heeft zaterdagmiddag bij iemand anders afgeleverd en wel bij hun op stoep de fruitbox neergezet. Op zondag ergens voor de middag hebben de buren pas ontdekt en meteen naar mijn nichtje gebracht. Mijn nicht durft de fruit niet meer te eten omdat het de middag de avond de nacht de morgen buiten hebt gestaan! Dus ik heb een slechte ervaring met uw bezorgdienst!

Teleur stellend

De doos uiteindelijk ontvangen Kiwi gescheurd alles onder de sap 2 van de 4 appels flinke bruine plek ... Jammer dus kwaliteit prijsverhouding vind ik niet oke

Leuk

Heel tevreden met de verschillende soorten fruit

Is goed

Snelle levering en verse producten. Ik beveel topfruit aan.

Heel mooi fruit

Vrijdagmiddag om 15.00 uur een mand met exotisch fruit besteld en dat is zaterdagochtend om 9.30 uur geleverd. Degene die het heeft ontvangen vertelde dat het veel en erg mooi fruit was. Echt exotische vruchten en erg vers. Aanrader!

Tevreden!

De ontvanger was 100% tevreden. Het was idd Topfruit!

Snel en ziet er zeer verzorgd uit

Fruitmand werd snel en goed verzorgd afgeleverd.

Correcte afhandeling

Correcte afhandeling

Foutief adres, top opgepakt door Topfruit. Zéker aan te bevelen!

Super vers fruit. En verschillende onbekende soorten. Toch leuk om uit te proberen

Goed, snel en makkelijk

Geen verdere toelichting

Fruitmand niet geleverd

2e keer wel, maar ga geen fruitmand meer bestellen bij topfruit.nl omdat ik niet meer zeker ben of het bij elke bestelling wel geleverd wordt en ik ga daar niet steeds achteraan bellen.

Uitstekende mand met mooi fruit en prima bezorging

Heel goed ontvangen , leuk uitgezocht fruit.

Wat ik gehoord heb was het een prima fruitschaal!

Bestelling ging makkelijk.

Correcte

Correcte en volgens afspraak bezorgd

Prima geregeld

Volgende werkdag een mooie fruitbox bezorgd; in één keer goed gegaan natuurlijk. Ik kreeg een foto en leuke reactie van de betreffende collega die erg blij was :-)

Top bedrijf!

Ik had een fruitdoos voor mijn zus besteld. Helaas was de mango ingedeukt en de appels zacht van binnen. Toen ik Topfruit hierover had ingelicht, belde ze mij gelijk de volgende dag al terug met een oplossing. Mijn zus kreeg een nieuwe fruitdoos toegestuurd! Wij zijn erg tevreden over de oplossing. Nogmaals bedankt, Topfruit!!!

Goed geregeld

Mooie service als je iemand/geliefde wilt verwennen ondat je zover woont en niet ieder moment die kant op je betaald iets meer maar voor het gebaar is goed!

Goede feedback van de ontvanger

Alleen Mango is veelste groen geplukt

Prima de luxe

Alles vlgs afspraak. Heerlijk gevarieerde fruitbox. Erg blij mee.

Naar volle tevredenheid

Bestelling zelf niet gezien maar ontvanger was er erg blij mee

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep