Goede service.

Goede service en mooi vers fruit volgens mijn vriendin.

Zeer te vreden.

De .Meneer die het fruit kreeg was er bijzonder tevreden over.

Super service!

Fruitmand besteld met als bestemming een ziekenhuis, patiënt mocht onverwachts naar huis en er is heel snel geregeld dat de mand naar het huisadres werd gestuurd. Dank voor jullie goede service!

Super geregeld.

Makkelijk online bestellen en snelle bezorging

Mooie fruitmand en zorgvuldig ingepakt en snelle bezorging

Ik heb een fruitmand besteld die muf rook en smaakte. Klantenservice hierover geinformeerd en ze hebben netjes een nieuwe opgestuurd die wel goed smaakte en rook. Dank hiervoor

Mooie fruitbox correcte levering

Makkelijk te bestellen, mooie keuze, alles goed duidelijk

Vers en goed gevuld

Alleen maar door ontvanger goede berichten en foto waarop te zien is, een zeer gevarieerde en verse fruitschaal. Top :)

Fruit was goed en waren netjes optijd zo als afgesproken

heel snel en prima kwaliteit

Te laat bezorgd

Helaas werd mijn bestelling een dag later bezorgd dan aangevraagd. Producten waren wel goed.

De ontvangster was er heel blij mee!

Top fruitmand van topfruit.nl

Fruitmand was te laat geleverd hebben een nieuwe toegestuurd gekregen. en een tegoed bon

Eerst ging het mis geen levering,toen ging het weer mis.....geen gehoor bij de mensen die zouden leveren......en toen ging het snel. Ten eerste beloofde men gewoon een nieuwe levering en daar bovenop,een tegoed bon van 10 euro als je binnen 1 jaar nog eens een bestelling doet.En vanaf de eerste keer was men vriendelijk en begrip vol.En laten we eerlijke zijn het kan altijd weleens mis gaan. Eind resultaat gewoon TOP Dank u

1ste instantie was ik niet tevreden want ik had zaterdag de 19de als bezorgdatum aangegeven helaas hebben ze hem toen niet ontvangen Heb maandag naar de klantenservice gebeld en die heeft mij een nieuwe fruitmand aangeboden en die is dinsdag bezorgt dat noem ik nu eens service eerste klas Sjapo dank je wel

Zoals altijd,perfect!

Prima kwaliteit fruit, leuk ingepakt en perfecte bezorging.

top geregeld

Mijn werknemer was positief verrast over de mooie mand en ik over de snelle service.

Super!!!

Ziet er super uit!!!

Snelle levertijd

makkelijk te bestellen, snelle levering!

goede service en behulpzaam

na computerproblemen alles prima opgelost,bedankt

Snel geleverd topservice

Bestelling was snel geleverd zag er netjes en goed uit ontvanger was zeer tevreden

Vlot besteld en geleverd

Bestelling verliep zeer goed. Alleen jammer dat mij niet gelukt is per zakelijk account op rekening te leveren.

Snelle levering. Netjes verpakt. Zeer tevreden

Noorderdreef 60