prima alleen bezorging niet goed

De fruitbox was prima maar de bezorging was niet goed. Men had de box buiten bij de voordeur gezet in Amsterdam en dat is gewoon niet handig. Er waren voldoende mensen aanwezig in het huis om het pakket aan te nemen, zoals boven- en onderburen. Die keuze is dus niet gemaakt. Het is goed gegaan en de box stond er nog 's nachts om 12.00 uur. Dank!

Super bedrijf!

Heel makkelijk besteld en snelle bezorging!

Ondanks bevestiging te laat geleverd

Op vrijdag besteld en bevestigd gekregen dt op zaterdag geleverd zou worden, echter werd pas op maandag afgeleverd. Wel mailtje gehad hierover maar afspraken zijn niet nagekomen.

soepele bestelling en geleverd op de geplande datum.

Fruit was niet voor me zelf maar over de kwaliteit hoor ik nog.

Snel en goed

Gemakkelijk te bestellen en de ontvanger is erg blij ermee.

Nooit meer

Mand werd pas 4 dagen later gekeverd. Mand kapot fruit rot en gebutst op enkele na. Nieuwe mand gekregen en gebracht op afgesproken tijd. Fruit geen eerste keuze nog veel gebutst fruit en asdortiment meest appels Algeheel plaatje negatieve ervaring met oogopskag fruitmand voor zieke mensen onaandoenlijk. Dit geef je zo niet weg

Ik vond de manier hoe het is gegaan en hrt fruit zeer slecht.

De fruitmand zou zaterdag 15 januari geleverd worden. Er stond geen tijd erbij hoe laat het ongeveer zou kunnen . Na een paar keer bellen kreeg ik maar te horen dat ze onderweg waren tot bij 17.00u . Ik dacht dit wordt niets . Maandagochtend om 9.30u wordt er aangebeld bij mij thuis. Ik vroeg netjes via de hallofoon wie dat was . Degene reageerde niet . Om 10.00u toen ik naar mijn werk ging zag ik het pakket met de fruitmand erin voor me deur . De peren en 2 appels waren ook nog verrot . Het is geen aanrader voor een volgende keer en ik zal het ook aan niemand aanraden. Ik vind het zeer slecht.

vond goede site

zeer goed

Fruitmand was prima, levering niet

Ik had mijn fruitmand besteld om afgeleverd te worden op zaterdag. Uiteindelijk moest ik maandag bellen. Toen konden ze niet zien waar de mand nu was. Uiteindelijk had de telefoniste een nieuwe besteling geplaatst en is deze dinsdag geleverd. Erg janmer

Netje opgelost

Me 1 ste zending is afgeleverd maar op goed ...toen contact met jullie gehad.. hebben jullie heel netjes opgelost ...me danki groot

Een heel fijne service zelfs toen de mand naar een ander adres moest.

De keuze in fruitmanden is heel groot en ook fijn dat je er iets bij kunt bestellen en een kaartje kunt toevoegen.

De ontvanger was heel heel blij en verrast. Het zag er ook echt heel leuk uit

Zoals beloofd op tijd en kwaliteit

Dit was de eerste keer dat ik hier besteld heb.Om mijn moeder een hart onder de riem te steken vanwegen corona ,nou dat was een schot in de roos heel goed van kwaliteit en alles smaakte heerlijk

Teleurstellend

Ik had de fruitmand gekozen omdat t plaatje er naast er aantrekkelijk uit zag . Toen ik een foto kreeg van degene waar ik t naar toe gestuurd had was ik zeer teleurgesteld met hoe t er in t echt uit zag . Dit is wat mij betreft niet voor herhaling vatbaar

prijs <---> kwantiteit

.....

Gemakkelijk en goed

De keuze van de manden is overzichtelijk, makkelijk te bestellen en vooral een betrouwbare levering.

Dikke 10! Wel verdiende

Voor een man zijn bloemen vaan geen geschikt cadeau. Daarom deze fruitmand als hart onder de riem in tijde van medisch herstel. Werd door ontvanger enorm gewaardeerd. En tijdens mijn bezoek zag ik een mooie en grote verpakking bij het oud papier liggen. Dat gaf vertrouwen in geen half werk, maar een flinke fruitmand, zoals besteld! Dank Topfruit, jullie doen jullie naam eer aan.

Tevreden

Alles ging naar wens .zag er goed uit. Mijn dochter vondt het heel mooi pakket en vondt het heerlijk.

Alles prima geregeld

Besteld, betaald en volgende dag afgeleverd. Ontvangers zeer blij. Dank!

prima mbt kwaliteit en bezorging

Prima kwaliteit ,gemakkelijk geregeld via email en op tijd bezorgd.

Matig tot goed

Het fruitmandje viel in goede smaak. Zag er mooi uit. Punt van kritiek: De ontvanger was op het bezorgmoment niet thuis, de bezorgdienst heeft het op de stoep gezet. Waarschijnlijk lustten de voorbijgangers geen fruit, want bij thuiskomst stond het er gelukkig nog. Ik weet niet hoe lang het er heeft gestaan, want er zat ook tropisch fruit in, en het was die dag erg koud.

Helaas, waren de peren en pruimen beschadigd.

Jammer, dat de peren en pruimen beschadigd waren.

Gemakkelijk besteld, snel bezorgd

Prachtige fruitdoos!

Prachtige schaal bezorgd, zeker voor herhaling vatbaar om dit nog een via deze site te regelen

Uitstekende service!!

Goede nette snelle service