Ik ben tevreden over de levering en de kwaliteit van het fruit.

Ik heb één vraag: Waarom kreeg ik niet per mail een bevestiging van mijn bestelling? G.R. Leijsen

GOED ALTERNATIEF

Jammer dat er niet meer verschillende soorten fruit in zat. Misschien in de duurdere dozen wel.

Heerlijk vers fruit volgens onze vriend! Super

We hebben de box zondag besteld, dinsdag zou hij afgeleverd worden. Maar uiteindelijk werd dat woensdag. De box is keurig afgeleverd bij onze vriend. We zijn zeer tevreden!

Levering volgens planning. Goede klantenservice

Blije ouders!

Fruitmand laten bezorgen bij mijn zieke ouders, ze vonden het een hele leuke verrassing, prachtig vers fruit!

Leuke mand, alleen niet alle producten waren vers en goed

De mand werd keurig volgens afspraak geleverd, alleen niet al het fruit was vers en goed

Snel en makkelijk te bestellen

Prima service! Makkelijk om zieke collega's te laten weten dat je aan ze denkt. gepersonaliseerd kaartje erbij. Ik raad het aan!

Niks op aan te merken

Matig pakket voor die prijs

Standaard bio pakket. Zag er niet echt feestelijk uit

Zeer tevreden en zo makkelijk

Goed!

Prima ervaring.

Opdracht goed uitgevoerd

Voor het besteld netjes geleverd en mooie kwaliteit

goed geregeld!

prima gregeld

Prima geregeld, Keurig op tijd bezorgd en Netjes Verzorgd!!!

Heel goed, een aanrader.

Prima geregeld

Goed gevulde fruitmand die snel wordt geleverd.

Goede ervaringen

Goed geïnformeerd van te voren en snelle bezorging

PRIMA!

Héle vlotte en goede bezorging. Doos fruit zag er goed uit. Mijn dochter heeft een foto ervan doorgestuurd! Dus zéér tevreden!!

Niet alleen de mand, ook de bezorging!

Zowel de mand als tijdschriften waren zeer welkom, en goede opkikker! Maar de bezorging was de kers op de taart. De zieke werd beterschap gewenst, er werd gezwaaid en dat stukje extra aandacht maakte het pakket compleet!

Zag er keurig verzorgd uit,en op tijd bezorgd

Goed geregeld.

De fruitmanden zien er goed uit en mijn bestelling werd de volgende dag keurig bezorgd. Variatie met wat snoep is handig bedacht.

prima!

Makkelijk een fruitmand regelen is zo fijn. Je stuurt wat vaker naar je zieke collega zonder al te veel moeite

In 1 woord:prima!

Niks op aan te merken, helemaal goed !

Top fruit, top service!

Snel geleverd heerlijk fruit , helemaal tevreden !

Snelle bezorging

Mooi pakket snelle levering komt alles zoals afspraken na

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep