Het plaatje was beslist niet de werkelijkheid

Het geld was het fruitmandje niet waard in mijn beleving.

Ontevreden

Bericht van de ontvanger. Het fruit was behoorlijk gedeukt. Er lagen blauwe bosbessen door de doos en sommigen waren door de fruit verpletterd, waardoor het een smurrie was geworden. Het doosje van de bosbessen was leeg. Een plakbandje had wellicht kunnen voorkomen dat alles door de doos heen lag. Sinaasappel was bedorven (deels bruin aan de schil).

Goed en snel

woensdag om 17.30 besteld en donderdag om 9.30 al geleverd super snelle service.

Correcte afhandeling

De ontvangers waren blij- verrast . En daar gaat het om.

Correct , meedenkend , en klantvriendelijk

Geweldige ervaring!

Zeer tevreden! Mooie fruitbox goed gevuld en snel geleverd! Geweldig!!!

Was zeer geslaag rn snel geleverd

Voor een zieke collega fruitmand besteld en laten bezorgen. Hij was hier heel blij mee.

Makkelijk en snel geleverd, goede kwaliteit fruit

Prima en probleemloos

Gemakkelijke website/bestelprocedure. Had dacht ik gezien, dat de dag van aflevering 'n woensdag was, maar het werd kennelijk een dag later. Geen probleem eigenlijk. De ontvanger was er blij mee!

Rot fruit

Er zaten een aantal stukjes fruit tussen die niet meer goed waren heel zonde!

top

fijne firma, makkelijk te bestellen en goede producten

Altijd goed en vers fruit.

punctueel op tijd en keurige aflevering

Goed, maar...

Pruimen (zachte vruchten) lagen onder de ananas waardoor ze zacht geworden waren en kapot gingeen en gelijk weggegooit moesten worden, helaas!

Blij...

De ontvanger was zeer verrast...Het zag er heerlijk uit...

Slechte kwaliteit fruit

Vandaag als leuk geschenk een fruitmand gekregen. De kwaliteit viel erg tegen De pruimen waren rot. De druiven overrijp en 1 appel was ook rot. Veel te veel geld voor deze kwaliteit.

Prima geregeld

Hele goede service ook als je iets moet wijzigen

Omdat mijn vriendin onverwachts uit het ziekenhuis werd ontslagen en ik de fruitmand daar naar toe had gestuurd, heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ik werd daar heel vriendelijk geholpen en de fruitmand werd alsnog naar het huisadres gestuurd. Echt heel erg goede service!

l

Goed verzorgd en snel!

ben tevreden

Snelle bezorging. Goed op de hoogte gehouden.De ontvanger was zeer tevreden.

Zeer goede service

De bezorging van de fruitmand op zaterdag liep anders omdat de geadresseerde niet thuis was. Na het weekend contact opgenomen en omdat het al een weekend bij de vervoerder stond werd er een nieuwe fruitmand afgestuurd. DIt omdat ze niet konden garanderen of de kwaliteit van de fruitmand nog goed zou zijn. Top service en fijn geholpen.

Mijn ervaring is redelijk positief.

Heb een box besteld en donderdag de levertijd aangegeven, helaas is het pas op vrijdag afgeleverd, voor de rest prima en alles goed snel.

Snel geleverd, mooi pakket

Het pakket is snel afgeleverd, mooi pakket volgens de ontvanger

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep