Goede service.
Beste Martin, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Een gezonde fruit mand met lekker vers fruit en aangevuld met chocolade. De ontvanger was zeer enthousiast van deze le uke atentie. Thnx!!
Beste J.h.e., Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Nadat ik gemeld had dat er plekjes op het fruit zaten, kreeg ik binnen een dag een tegemoetkoming.
Beste E. Doorn, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topfruit.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Originele beoordeling
Op 5 stuks fruit zat een beginnend rot plekje. Jammer om het zo cadeau te geven.
Lees bovenstaande. Ontvanger wist niet van wie hij de fruitbox had gekregen.
Beste Anita, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. In de bestelling zie ik, dat er geen kaartje is mee besteld, dat is dan ook de reden dat de afzender niet vermeld was. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Ik ben echt zeer tevreden met Topfruit.nl. Topfruit stuurde geheel kostenloos een 2e fruitmand naar een ander adres, toen de ontvanger onverwacht op een ander adres verbleef.
Beste Peter, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Geweldig om ook andere cadeaus toe te kunnen voegen.
Beste, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topfruit.nl Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Het was de eerste keer.,dat ik bestelde Mocht ik weer een fruitenmand moeten versturen dan weet ik waar ik die moet bestellen . Top
Beste, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Was een cadeau voor mijn nicht. Ze was er heel blij mee. Mand is goed gevuld met heerlijke vruchten.
Beste, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topfruit.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Snel bezorgd. Een blije ontvanger. Doos met fruit en walnoten zag er goed uit!
Grote fruitbox besteld en laten leveren aan iemand die dat verdient. Het fruit was heerlijk vers en smaakvol volgens de ontvanger.
Beste, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topfruit.nl Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Zij hebben een zeer leuk assortiment en leveren 7 dagen per week. Reuze handig als je heel snel een fruitmand nodig hebt
Beste, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Snelle levering, je wordt continue over de status van levering op de hoogte gebracht. Ontvanger was zeer tevreden over de kwaliteit van de producten in het pakket
Beste, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Zeer tevreden over kwaliteit van het fruit
Super en zo snel in een woord geweldig top!
Toevallig was mijn moeder op visite bij degene die het pakketje ontving. Ze zei dat het fruit er mooi en lekker uitzag. Ik kreeg dezelfde avond nog een belletje om me te bedanken. Fijn dat ik zo op afstand toch iets kon betekenen
2 baskets 100 Euros Alles bedorven Schandalig Ja ze sturen een week later 2 nieuwe baskets maar wat heb je daar aan…geen top fruit maar rotfruit
Beste Chi-Wai, Bedankt voor je bericht. Er zijn inderdaad nieuwe fruitmanden verstuurd. Je hebt ons hierover gecontacteerd. Wij nemen verder contact me je op om een oplossing met jou te bespreken. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
goed en snel geregeld
Beste, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde geschenk. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
De ontvanger van de luxe fruitmand was heel tevreden
Beste, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met het geleverde geschenk. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Mijn schoonzoon was verast toen ze het fruitmarkt bij hem brachten op de zaal in het ziekenhuis. Goede service en mooie kwaliteit fruit
Titel zegt genoeg. Plots een collega in het ziekenhuis, zo'n heerlijke verrassing met kaartje erbij. Top!
Goed verzorgd en geleverd als afgesproken
Bestelling werd op afgesproken tijd geleverd. De ontvangsten was uitermate tevreden!!
de ontvanger was erg blij met zijn fruitmand
Erg leuk ervaring
prima fruit en zorgvuldige levering
Noorderdreef 60
2153 LL Nieuw-Vennep
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.