levering op tijd

mijn kaartje met tekst zat er niet bij, het is dat de ontvanger mijn 06 nummer herkende anders had ze niet geweten wie de afzender was. En volgens mij had ik voor het kaartje ook extra moeten betalen

Top bedrijf

Bestellen eenvoudig, vers , alles op afspraak en op tijd

Goed!

Top service, heel snel bezorgd!

Niet so goed

Werd snel bezorgd dat was fijn maar lelijk en slordig verpakt voor het bedrag dat ik had betaald had ik w een beter mooiere verpakking verwacht!!

Prima niks mis mee.

Mooi pakket

Mooi pakket, wel veelal gevuld met appels. Sommige waren niet vers. Sap erbij was heerlijk

Vlotte levering

Snel geleverd, maar de verkeerde kaart zat erbij

Ik begreep van degene die het heeft ontvangen, dat er een kaart bij zat die niet aan hem was gericht. Dus ik denk dat daar iets door elkaar is gegaan.

Tevreden

Je krijgt wat je besteld prijs is aan de hoge kant maar makkelijk besteld verstuurd etc...tevreden

SUPER SNEL EN KWALITEIT

GOEDE EN SNELLE AFHANDELING, NIKS MIS MEE

Top service en heel vriendelijk

Ik had gebeld omdat het adres verkeerd was ingevuld heel vriendelijk geholpen. En het was keurig op tijd en op het juiste adres bezorgt.

Ben tevreden

Top geregeld, snel en makkelijk! En mooi vers fruit

Top geregeld, snel en makkelijk! En mooi vers fruit

Kwaliteit en zeer goed fruit

Echt goed en heerlijk fruit in een mooi pakket samen gesteld

ontvanger erg blij !!

Snelle levering bij het opgegeven adres

Snel afgeleverd op het door mij opgegeven adres en lovende reacties door de ontvanger .

Snel, misschien wel te snel...

De bestelling wordt door TopFruit zo snel verwerkt dat hethelaas lukte om een foutje van mijn kant (in de tekst van een brief die is meegeleverd) te corrigeren. Dat vond ik wel erg jammer. Snel kan dus ook soms nadelen hebben. Voor de rest prima!

prima verlopen, via de website besteld

Volgens mij prima. Ik heb zelf de bestelling niet gezien maar via een ander gehoord dat het betreffende gezinshuis heel blij was met de doos met fruit.

Snel en efficiënt

Goede keus van producten, snelle levering en prettig dat ik ook kon zien dat het was afgeleverd.

Zeer snelle en nette levering!

Voor de eerste keer hier besteld en zou het zeker aanbevelen!

Alles was perfect

De bestelling is erg makkelijk te plaatsen en de bezorging was de volgende ochtend al! Over de bezorging kreeg ik netjes een mail. Ook was het fruit lekker zoet en vers!

Overzichtelijke site, snel adequaat bezorgd. Super.

Snel op de site een keuze kunnen maken. Prima afhandeling qua betaling en bezorging.

Een probleempje super klantvriendelijk opgelost!

Het bezorgen ging niet helemaal gied. Topfruit heeft dit supergoed opgelost!!

Erg goed

Veel slecht fruit

Heb een fruitmand ontvangen. Waarvan de pruim rot was. Ananas waren de blaren ook al aan het rotten. Kiwi had ook al zachte plekken. Hebben mij beloofd dat ze een nieuwe mand gingen toesturen vandaag. En nog niemand gezien. Vindt dit heel erg. Had in het verleden ook al eens van U een ontvangen en die was wel goed. Maar de deze mand was sorry helemaal geen vers fruit.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep