Ik heb de fruitmand niet gezien maar degene die het heeft gekregen was er blij mee dus neem aan dat het goed verzorgd is

Goed fruit

Mooie parketje/ maanden

Goede, klantvriendelijke website. Makkelijk om een bestelling te plaatsen. Prima op de hoogte gehouden over de voortgang van de levering . Daarna de tijdige levering Super

goede service en kwaliteit

de bestelling is correct afgeleverd en de kwaliteit was uitstekend

Fijn!

Goed geregeld

Super top goed bezorgd

Alles vers!

Keurig op tijd geleverd en écht vers!

Prima geregeld

Alles ok

zie onder

Van de ontvanger heb ik geen bericht ontvangen dat de fruitmand is bezorgd

Het fruit was heel goed, lekker vers.

De ervaring van mijn collega was goed.

Niet tevreden

Ik had voor dat bedrag wel een mooie schaal in plaats van een doos of mooi verpakt in een doos als schaal niet mogelijk was, en ook beetje meer fruit in de doos verwacht, Bezorging is goed mooi op tijd bezorgd.

Top service en lekker fruit!

Voor een vriendin een beterschaps-fruitmand bestelt. Service was uitstekend. Ik werd keurig op tijd geïnformeerd over de status van de bezorging. Allerbelangrijkste, de ontvanger was super blij en verrast natuurlijk. Fruit was rijp en ging ook snel op! Zou het bijna voor mijzelf gaan bestellen ;)

Fruitdoos zag er niet uit!

Toen de fruitdoos binnen kwam vonden we het al een eigenlijk meteen tegenvallen. De doos op zich was niet echt representatief. Toen we de doos openden lag alles netjes op een rijtje. Dit was niet het gevoel wat wij wilden uitstralen naar onze ziek collega. Het fruit wat erin zat was wel prima. Alleen de uitstraling was zo slecht dat wij hebben besloten dat we deze doos zo niet aan onze zieke collega konden overhandigen. Wij hebben dus bij een groenteboer een andere fruitmand laten maken. Deze was veel goedkoper, zag er tien keer beter uit en er zaten ook veel meer stuks fruit in. Ons advies is om meerdere verschillende soorten fruit in de doos te stoppen, ipv 2 groene appels en twee rode appels, 1 kiwi en 1 grapefruit, 1 mandarijn en 4 walnoten. Naast elkaar gelegd in doos met wat vulling ertussen. Het ziet er echt niet uit!

Pakket wordt achtergelaten bij afwezigheid

Bestelling gedaan voor volgende dag. Vervolgens blijkt de ontvanger dan 2 dagen in het ziekenhuis te moeten verblijven. Klantenservice een uur na bestelling gebeld. Antwoord: wijzigen naar bezorging een aantal dagen later blijkt niet mogelijk omdat de order is afgerond. Op dat moment is er nog niets ingepakt en enkel een order aangemaakt! Het pakket wordt vanzelf retour gestuurd wanneer niet bezorgbaar wordt gezegd. Resultaat: bezorger legt fruitpakket ondanks afwezigheid in open schuur met brandende zon er op en op deze manier bedorven fruit. Zo wordt een pakketje sturen wel erg prijzig en teleurstellend. Maar, na telefonisch contact met Topfruit heeft men mij uitgelegd dat er verschillende leveranciers/koeriers voor deze pakketten zijn en deze helaas niet terug te draaien zijn. Resteert mij enkel te zeggen dat het niet slim van een koerier is verspakketten achter te laten terwijl men niet weet hoe lang iemand afwezig is…

Uitstekend ! Voor herhaling vatbaar !

Zowel het bestellen als de service zijn bijzonder goed geregeld. Ik zou het zo weer via deze weg regelen. Groet Bonno Mijnlieff, Amstelveen

Leuk kistje om cadeau te doen

De biologische fruitkist is goed ontvangen door de zieke en zijn mantelzorger

Keurig op tijd en netjes echt versfruis

Collega vond het gewelig

Goede ervaring met Topfruit.nl. Onze collega heeft een mooie mand vol vers en lekker fruit ontvangen. We zullen dit zeker nog een keer bestellen als dit nodig is!

Bestelling duurt lang voor dat je het krijgt

Ik vindt het jammer dat de fruit lang onderweg is Wat fruit was niet zo mooi meer Ik zal het niet de tweede keer meer doen Sorry

Heerlijke, goed gevulde box

Goede kwaliteit, schikkelijke prijs. Ik kan Topfruit echt aanraden.

Top goed en snel

Prima en snel

Keurig verzorgd en vers fruit. Ik heb een vraag, kun je ook aangeven dat je bepaald fruit er niet in wilt. Mijn neef is allergisch voor citrusvruchten.

Ziet er goed uit en snel bezorgd

Geheel naar verwachting: goed verpakt en vers.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep