Een heerlijke en royale fruitmand !! Helemaal TOP !!

Snel en kwalitatief geleverd.

Na bestellen snelle levering.

Site makkelijk alleen dat laatste stukje( afrekenen) niet mijn favoriete bezigheid ben hollander hè. Mijn zieke collega was zeer tevreden en blij, hij blij ik blij . TOP van jullie.

Snelle levering en mooi verpakt en fruit van prima kwali!teit.

Om iemand een opkikker te geven,is het een mooi kado in de vorm van een fruitmand.

Super kwaliteit, top idee

We wouden iemand verrassen met een mooie fruitmand en de fruitmand die geleverd is was perfect Hartelijk dank

Makkelijk te bestellen, en ontvanger was er zeer mee verheugd

Fantastisch en makkelijk te bestellen!

In 1 woord geweldig verlopen. Bedankt Topfruit!

Snel en goed

Makkelijk online, keuze genoeg. Ziet er goed uit,

perfect

goeie en snelle service echt een aanrader

Druiven waren niet in orde

Zieke ontvangster van fruitmand meldde dat mand an sich mooi was, maar dat de druiven erin niet zo mooi waren (wellicht in verdrukking geraakt of rot).

Het fruit was heerlijk en vers!

Ik heb dit voor een vriendin gedaan en het was een hele goede keuze!

Top fruitmand

De persoon waarvoor de fruitmand bedoeld was,is heel erg tevreden over de inhoud en was er super blij mee.

Zeer goede en vlotte serves

Helemaal goed verzorgd en bezorgd

Alles zag er heel mooi uit. De ontvanger stuurde zelfs een foto, om te laten zien hoe glimmend het fruit er uit zag. Helmaal geslaagd.

Helemaal goed

Keurig verzorgd dank je wel

Mooi pakketten. Goed verzorgd.

Al paar keer besteld, steeds prima

Levering super.

Persoonlijk zou ik het niet in plastic verpakken ziet er niet echt fraai uit als je het uitpakt. En op de foto stond ook druiven maar die zaten er NIET bij. Beetje jammer…… Maar verder was alles oké.

Helemaal top

Mijn schoonmoeder was heel erg verrast. Wat helemaal prettig was is dat het de volgende dag al bezorgd kon worden.

Fijne service.

Voor een collega een fruitmand besteld die heel goed was ontvangen. De levering is snel. Top!

Goed gevulde fruitmand!

Topfruit betekent echt top fruit!

De fruitbak die ik besteld had zag er uitstekend uit! Allemaal top fruit! De verpakking was heel goed en de bezorging keurig op tijd! Kortom, Topfruit doet wat zij belooft!

Netjes verzorgd

Complimenten van ontvanger

Nooit meer bestellen

Wat een tegenvaller is dit. Eens maar nooit meer. Slechte afhandeling klanten service. Jullie maken een. Grove fout. Laten verder niets van je horen en dan laat ik iets horen en wordt het afgekocht met een kortings bon voor volgende keer. Ongelovelijk.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep