Onze eerste ervaring met topfruit.nl dan is het afwachten hoe het wordt ervaren, vooral voor diegene voor wie het bestemd is. Maar heel goed verzorgd, bezorging en aflevering, heel erg bedankt! We zullen er zeker weer gebruik van maken, als het zo weer uitkomt.
De eerste fruitmand had slechte druiven. Nadat ik contact heb gehad werd er een nieuwe fruitmand opgestuurd echt top service. Het fruit is super lekker!
heel snel en prima fruit etc
Snel en perfect geregeld van jullie zou jullie echt aan bevelen
Had een kaartje bij besteld waarop een aanmoedigende boodschap voor een zieke geschreven was, maar zat er niet bij! Wel voor betaald!
De ontvanger heeft het bovenstaande aan ons gemeld. Verder emailverkeer svp. richten aan: [email protected]
Snelle levering en mooie fruitmand
De service nadat ik erachter kwam dat mijn collega inmiddels verhuisd is was echt supergoed. Ze heeft alsnog haar fruitbox ontvangen en was daar heel blij mee.
Snel geleverd en op tijd. Alles naar wens
Helaas waren de druiven bedorven - verschillende druiven konden weggegooid worden - en smaakte de peer naar karton van de verpakking. Je betaald een hoop en verwacht dan niet zulke feedback van de ontvanger te ontvangen (jammer).
Beste Patrick, Bedankt voor je beoordeling. Omdat je hebt aangegeven niet (geheel) tevreden te zijn met de geleverde fruitmand, nemen wij contact met je op per e-mail. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Degene was er blij mee
Op tijd geleverd verse fruit
Duidelijkheid en overzichtelijkheid bij het bestellen. De ontvanger was zeer tevreden over de kwaliteit; TOPFRUIT. Noot: het feit dat veel persoonlijke informatie nodig is en zelfs een account moet worden aangemaakt om fruit te bestellen, vind ik echter zwaar overdreven. Ook nu weer bij afsluiting van deze beoordeling, MOET ik akkoord gaan met de verwerking van mijn persoonsgegevens. In feite ben ik dat NIET, maar ik wil dit signaal wel afgeven.
Beste, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw beoordeling achter te laten. Dit wordt enorm gewaardeerd, wij kunnen onze service namelijk alleen maar verbeteren op deze manier. Ik wens je verder een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl P.S.: Er hoeft niet per se een account aangemaakt te worden om te kunnen bestellen, tenzij het zakelijk op rekening is.
Het gaat heel gemakkelijk via jullie website. erg overzichtelijk.
Ik zou Topfruit aanbevelen aan familie en vrienden.
De persoon die het ontvangen heeft was vol lof hoe het eruit zag en dat het fruit en top uit zag
Zeer slecht fruit gehad helaas. allemaal beurse plekken in de appels en uitgedroogde sinaasappels. Over rijpe kiwi en pruimen.
Beste Henri, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Onze excuses daarvoor. Helaas kan ik geen order terugvinden. Zou je ons met het order nummer kunnen mailen naar [email protected]? Dan kunnen wij samen een oplossing zoeken. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Ik had zelf in maart een fruitmand gekregen, en nu een voor mijn ouders besteld
Lekker makkelijk om fruit te laten bezorgen door het hele land. Geen gezoek naar de plaatselijke groenteboer. Foto's van de ontvangen boxen zien er goed uit.
Goed en snel geregeld :-)
Snel gevonden, snel kunnen bestellen en snel geleverd. Ontvanger was zeer blij met het mooie pakket.
Ze waren vooral verrast door het exotische fruit.
Mooie fruitmand, raad het iedereen aan
Keurig geregeld.
Noorderdreef 60
2153 LL Nieuw-Vennep
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.