Super fruit

Fruitmandje voor vaderdag besteld, zag er supermooi uit! Vader was er ook erg blij mee

snel bestellen en laten verzenden, easy en makkelijk ! de ontvanger heeft inmiddels gemeld dat het pakket, en dan de inhoud, uitstekend van kwaliteit was.

Goede kwaliteit, prima bezorging

Uitstekende service.

Flinke keuze van bloemstukken, heel makkelijk te bestellen en snel afgeleverd.

De ontvangers waren heel tevreden. Zij hebben ontzettend genoten van de inhoud.

2 dagen later afgegeven..

Met vers fruit en temperaturen boven 25 graden is het niet fijn als het zo lang onder weg is.

Zeer slecht.

Grootte deel was rot. Zeer slecht. Vies

heel teleustellend

Na meerdere goede ervaringen met Topbloemen dachten we ook eens een keer gebruik te maken van Topfruit. Kreeg geen terugkoppeling op de dag van bezorging dus heb ik gemaild en hier is nooit een antwoord op gekomen. Snapte later pas waarom. Hoorde van de ontvanger dat ze een verkeerde doos, met een heel ander kaartje, en bedorven fruit hadden afgeleverd. Alleen de bijgevoegde Mars was lekker. Ik hou het maar weer bij topbloemen.

Prima en lekker makkelijk.

Na mijn telefoongesprek met een zieke kennis leek het mij een goed idee om hem een fruitbox te geven. En met behulp van Topfruit is dat zo geregeld. Toch een opmerking: Als je bijna klaar bent met je bestelling dan volgt er een bericht dat ze, in verband met drukte, misschien niet aan de besteldatum kunnen voldoen. Gelukkig is dit niet van toepassing geweest, maar ik vond dat geen leuk bericht. Persoonlijk denk ik dan dat je minder bestellingen moet aannemen of de bezorgdatum moet niet meer beschikbaar zijn. Het zijn toch verse produkten en de bezorgers hoeven niet nog langer te werken of nog harder te gaan rijden.

Fantastisch kussen

Voor onze eetbank hebben we een kussen op maat laten maken. Er werd goed meegedacht en het resultaat is fantastisch.

Wat een verrassing!

De bestelling heb ik zelf niet gezien maar hier de reactie van de ontvanger: 'Wat een enorme verrassing toen jullie prachtige doos met bio-fruit werd bezorgd. Het was werkelijk een enorm origineel en sympathiek kado. Eigenlijk te veel voor één persoon, dus we doen er maar samen mee. Wat zijn jullie origineel met zo’n kado waar je werkelijk wat aan hebt!' Svp géén contact opnemen met de ontvanger!

Een mand vol vitaminen

Het bestellen ging gemakkelijk. Zakelijk account aanmaken ging sneller dan verwacht. Klantenservice is helder en prettig. Ontvanger was zeer blij verrast en de vitaminen pasten perfect in zijn huidige dieet. Bezorging was volgens verwachting. Factuur kwam later dan verwacht, maar ook dat zat helemaal snor.

goed en duidelijk

precies op tijd

Alles perfect,simpel te bestellen,levering op tijd,en mooie fruitmand

Veel overrijp en zelf beschimmeld fruit

Meloen beschimmeld, verse ananas beschimmeld, daardoor pruim en kiwi en trosje druiven beschimmeld. Twee appels overrijp en heel zacht. Kortom, degene van wie we het hebben gekregen hebben er echt veeeeel te veel voor betaald !!!

Niet oké

Heb net de collega gesproken voor wie de fruitmand was en het oordeel was. De verpakking zag er perfect uit. De helft van het fruit was overrijp en soms nog verder. Er was een kaartje met tekst bij besteld en deze zat er niet bij.

Niet op dag bezorhd

Schandalig dat het niet geleverd wordt op afgesproken dag. Jullie gaan met een bezorger in zee die niets waarmaakt, is dus de klant de dupe van. En dat voor zoveel geld. Eerste keer besteld maar zoals ik er nu over denk nooit meer. Hie het fruit eruit ziet weet ik niet want wordt gewoon niet bezorgd op aangegeven dag. Bij bezorgdienst staat nu 8 mei en ook volgende werkdag, ja wat is het nu. Is het volgende werkdag dan krijgt ontvanger oud fruit. Belachelijk vindt ik dat. Van topbloemen nooit iets slechts maar nu van topfruit wel dus. En ja ik heb klantenservice gemaild, maar dan nog is het gewoon een zeer slecht iets dat het niet op tijd bezorgt wordt, het gaat om versproducten.

Ik heb het zelf niet gezien, maar leuke reactie gehad

makkelijk bestellen

Te laat geleverd

De vrienden die de mand hebben ontvangen waren tevreden over het fruit. Maar ik had gevraagd zaterdag te leveren, bij de het stel in Goes stonden ze al om 8.00 aan de deur. Zij lagen nog op bed met Corona... erg vroeg. Ze heeft het zelf opgehaald. Bij het tweede stel werd het pas dinsdag geleverd nadat ik maandag had gebeld.

veruit slecht

Nadat er een dag was uitgekozen van bezorging kreeg ik een bevestiging dat dit kon, ik super blij. Echter staat er op de track and trace dat op de dat van bezorging het pakket nog bij de sorteer centrum word verwacht. Oke, met de drukte was het te begrijpen maar dat betekend niet dat als de pakket een dag later binnen komt de inhoud voor de helft verrot is. tevens was de tekst op de kaart onvolledig.

nee

Kreeg een telefoon uit het ziekenhuis van een nicht, dat de fruitdoos niets voorstelde manderijn met schimmel .En ver onder de maat van de inhoud. Dus eens en nooit meer. Sorry maar dit is mijn eerlijke antwoord. Vriendelijke groet

Veel te weinig fruit voor de prijs en de helft was aan het rotten...

Veel te weinig fruit voor de prijs en de helft was aan het rotten...

Slechte kwaliteit

Jammer dat de fruit er niet vers uit zag , heb de helft weg moeten gooien

Super slecht

Betaling 9 april ze zouden het 10 april leveren kom na bijna een maand achter dat ze nooit hebben geleverd. Moest zelf bellen. Pakketje was beschadigd zagen ze op computer maar niemand heeft gehandeld of nieuwe opgestuurd. Super slecht tweede keer dat het mis ging

Netjes afgehandeld

Ik ben benaderd doir topfruit en mijn klacht is netjes behandeld ik kreeg een nieuw fruitbox gestuurd naar mijn zus. Ze was blij. Bedankt Topfruit.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep