op 26 april onze kennis zware operatie gehad. op Koningsdag een bestelling gedaan, zou de volgende dag geleverd worden maar helaas het werd een dag later, zeer teleurgesteld. Na een telefoontje bleek dat dat de dag 28 april geblokkeerd had moeten worden, hierna alles financieel rechtgetrokken en een cadeaubon gekregen. wij gaan zeker weer bestellen bij topfruit. PS de fruitdoos plus knuffel was prachtig hoorden wij later.
Beste, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw beoordeling achter te laten. Dit wordt enorm gewaardeerd, wij kunnen onze service namelijk alleen maar verbeteren op deze manier. Ik wens je verder een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Pakketje is te laat bezorgd, waardoor het ineens op een zeer ongelukkig moment is bezorgd. Hier baal is ontzettend van (understatement).
Ik heb de fruitmand op zaterdag besteld. Dinsdag zou hij tussen 8 en 18.00 uur worden bezorgd. De hele dag stond de track en tracé op onderweg. Dus stond al de hele dag in de vrachtwagen. Woensdag laat in de middag is hij pas bezorgd. Maar ik vind nog het ergst dat als je dan naar jullie belt! Er word gezegd: ja daar kunnen wij niks aan doen. Ze probeerde niet eens wat! Ik heb deze mand toch bij jullie besteld. Hele slechte service. Volgende keer bestel ik hem bij een bedrijf waar ze hem wel op tijd bezorgen en er service word verleend.
Per abuis door autocorrect een fout huisnr. Geen pro actieve melding via track en trace dat bezoeging niet is gelukt. Pakket na correctie afgeleverd bij de buren zonder de juiste ontvanger in te lichten
Na een eerste klacht over de (eerste) geleverde fruitmand keurig een nieuwe bezorgd maar helaas niet veel beter. Fruit met beurse plekken lijkt met niet de bedoeling. Volgende keer geen topfruit meer voor ons.
Ik krijg na mijn hart operatie een doos van topfruit: 5 goede walnoten 1 goede kiwi 1 goede appel 1 goede grape fruit 1 goed flesje appelsap 1 klein zakje goede notenmix MAAR OOK: een klein zakje blauwe druiven, of opengebarsten en bijna de helft al verrot 1 rotte peer 1 rotte sinasappel 2 veel te meelderige overrijpe appels 1 appel met allemaal beursplekken 1 verdroogde pruim en 1 klein zakje choco noten mix , erg slof, doordat het zakje niet goed dicht geseald was. Kortom Erg terleurstellend dit te ontvangen en na vele recensies te lezen, zou ik zeggen : mensen nooit bestellen bij Topfruit. Zonde van het geld.
Leuk snel en betaalbaar.
De site is duidelijk. Er zijn veel en leuke keuzemogelijkheden met goede aanbevelingen. De mand werd de ochtend na de bestelling al geleverd. Degene die de mand kreeg was er erg blij mee!
Donderdag 22-4 besteld voor levering op 23-4. Maandag 26-4 door omstandigheden nog niet geleverd. Er is kosteloos een nieuwe fruitmand verstuurd. Prima service. Prima omgegaan met mijn klacht.
Beste Edwin, Ik zie dat je contact hebt gehad met onze klantenservice en dat het pakket opnieuw verstuurd is deze is op 29-04 succesvol afgeleverd. Ik neem nog even per e-mail contact met je op om je ook de track en trace toe te sturen. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Originele beoordeling
Donderdag 22-4 besteld voor levering op 23-4. Maandag 26-4 nog niet geleverd. Er zou een nieuwe verstuurd worden voor levering 28-4, wat ik op zich een prima service vind. Echter heb ik niets meer vernomen of dit ook daadwerkelijk verstuurd is en of het de 28e ook wel geleverd wordt.
de fruitbox was een bedankje voor een zakelijke relatie en ik wachtte op reactie van hen over de box, deze was prima.
Vrijdag 16 April fruitbox ontvangen, plan was die 's avonds cadeau te geven. Maar helaas de inhoud was zo slecht, dat durf je niet te geven. Contact gehad met Topfruit. Vriendelijke dame, morgen komt er 'n nieuwe box. Goed geregeld, dan cadeau morgen maar brengen. Maar toen, fruitbox zaterdag 17 April. Niet te geloven zo slecht, de schimmel op de sinasappel, peren gebutst, grapefruit oud. Hier snap je toch helemaal niks van!!! Weer contact Topfruit, vriendelijke dame, oplossing, cadeaubon ter waarde van de bestelling, super opgelost! Van 2 boxen 1 gemaakt, fruit van de schaal thuis erbij gedaan, ja, je moet wat toch. Mooi idee zo'n fruitbox, maar nog eens bestellen, dat durf ik toch niet, helaas.
Beste B.w.j.m, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent. Ik zie dat er reeds een oplossing is geboden, hopelijk naar wens. Mocht het niet het geval zijn wil ik jou vragen om contact met ons op te nemen per email op: [email protected]. Wij zullen het nodige doen om jouw klacht alsnog het beste mogelijk te gaan oplossen ! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
We kregen een fruitmand waarvan alleen de appels niet rot waren. Na een klacht, die overigens keurig werd behandelt, kregen we een nieuwe fruitmand echter ook deze was weer allemaal rot en of beschimmeld. Heel jammer zeker voor wat ervoor betaald was.
Beste Dagmat , Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent. Graag wil ik jou vragen om contact met ons op te nemen per email op: [email protected]. Wij zullen het nodige doen om jouw klacht het beste mogelijk te gaan oplossen ! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Helaas kregen mijn zieke ouders een fruitmand vol met rot fruit geleverd. 1 mailtje naar de klantenservice en de dag erna stond er een nieuwe fruitmand voor hen klaar. Super fijn dat het zo werd opgelost. Mijn ouders waren er erg blij mee.
Beste Marije, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent. Ik zie dat er reeds een oplossing is geboden, hopelijk naar wens. Mocht het niet het geval zijn wil ik jou vragen om contact met ons op te nemen per email op: [email protected]. Wij zullen het nodige doen om jouw klacht alsnog het beste mogelijk te gaan oplossen ! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Precies zoals op de voorbeeld foto afgeleverd.
In de eerste plaats problemen bij de bezorging van het fruit. Het bedrijf Packs, dat zorgdraagt voor de bezorging is totaal niet telefonisch te bereiken. Geen nummer op hun website. Dat geeft al te denken van: val mij niet lastig als iets niet goed gaat. Heel slecht en zeker klantonvriendelijk. Verder is het fruit van een slechte B-kwaliteit, volgens de zieke persoon waar het fruit is bezorgd. De mandarijn was zelf helemaal niet te eten. Aangezien de prijs niet laag is zou je toch kunnen aannemen dat de kwaliteit beter zou zijn. Ik voelde me echt gegeneerd en zou mijn geld eigenlijk terug willen vorderen. Nooit meer dus!!!!!!!!
Beste Elisabeth, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik vind het vervelend om te vernemen dat je niet geheel tevreden bent over de levering van het door jou bestelde fruitmand, waarvoor mijn welgemeende excuses. Ik wil dit graag samen met je oplossen, daarom heb ik je een e-mail gestuurd met een oplossing, hopelijk naar wens. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Goed geregeld en prettige website. En een mooie combi van fruit is precies op tijd bezorgd.
Keurig bezorgd
Er zaten diverse stuks fruit in met rotte of beschadigde plekken. Een peer met een diepe bruine snee, appel met rotte plek, grapefruit bruine plekken, sinasappels rotte plek buitenzijde. Teleurstelling. Alsof de fruitmand al een tijd geleden opgetuigd was. Heb er een foto van gemaakt als bewijs.
Beste Marja, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent. Ik zie dat er reeds een oplossing is geboden, hopelijk naar wens. Mocht het niet het geval zijn wil ik jou vragen om contact met ons op te nemen per email op: [email protected]. Wij zullen het nodige doen om jouw klacht alsnog het beste mogelijk te gaan oplossen ! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Via de ontvangers kregen we complimenten voor de goed uitziende fruitmand. Wat op de site staat beschreven aan fruit is ook zo geleverd. Top
Ivm langer ziekenhuis gelijk gemaild. Niet thuis laten bezorgen, man alleen. Wijzigen niet mogelijk. Op zich begrip voor. Maar geen reactie op mail gehad. Zelf tot 2x toe moeten bellen. Box dus wel bezorgd, maar 2 dagen in gang gestaan en dus geen mooi fruit meer. Helaas... Geen behoefte om nogmaals te gaan bellen of mailen, weinig vertrouwen...
Beste Sandra, Bedankt voor uw beoordeling. Ik vind het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Mijn excuses daarvoor. Ik neem contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
ik dacht we zenden eens een fruitbox naar een familielid omdat we nu op dit moment zo maar niet op bezoek kunnen gaan, helaas gelukkig naar iemand waar we goed en eerlijk contact mee hebben, het fruit was zeer slecht en zelfs al aan het rotten, dus dit was zeker niet voor herhaling vatbaar.
Beste Corry, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent. Ik zie dat er reeds een oplossing is geboden, hopelijk naar wens. Mocht het niet het geval zijn wil ik jou vragen om contact met ons op te nemen per email op: [email protected]. Wij zullen het nodige doen om jouw klacht alsnog het beste mogelijk te gaan oplossen ! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Alles is naar wens geleverd, verse producten en op tijd.
De ontvanger was er erg blij. Zij vertelde dat het er heel mooi uitziet. Op de foto is dit ook te zien. Succes verder.
Noorderdreef 60
2153 LL Nieuw-Vennep
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.