Top!!!

Lekker snel bezorgd. Ontvanger was er erg blij mee.

Duidelijke site en makkelijk te bestellen

De ontvanger heeft positief gereageerd. Verder heb ik geen mening

Netjes en correct verzorgd

Ik had mijn eigen ervaring. Vanuit daar nu ook voor jullie gekozen.

Zeer slecht !!

1e en laatste keer dat ik hier wat bestel. Een fruitmand besteld die maandag bezorgd moest worden, onderhand is het al donderdag en er is niks bezorgd. Als je belt krijg je te horen dat zij het wel hebben doorgestuurd maar dat het bezorgbedrijf er niks mee heeft gedaan. Elke dag aan de telefoon gezeten over de bezorgstatus. Uiteindelijk hebben ze een nieuwe order aangemaakt nu de vraag of deze wel word bezorgd.

Te vreden

Bestelling werd geleverd op de beloofde tijdstip en zag goed uit. Top!

Prima en mooi snel

Het door óns bestelde pakket is niet afgeleverd

Ik kreeg maar steeds geen reactie op de fruitmand. Blijkt dat ze een pakket voor iemand anders met een onbekende afzender hebben ontvangen. Heb hier 13 april een mail over gestuurd, maar nog niets gehoord .....

Slecht

Had veel overrijpen en met schimmel fruit.

Top geregeld

Binnen twee dagen bezorgd en alles was te volgen

Vers en snel.

Tevreden

Super snel en gezond

Nog niet tevreden

Ik had TopFruit besteld voor afgelopen vrijdag, maar de bezorger had het verkeerde huisnummer overgenomen. Het werd daardoor niet op vrijdag bezorgs (terwijl ik 5 minuten na de 'onbezorgd'-melding reageerde en de bezorger dus nog in de straat/buurt was. Mij werd toegezegd dat het dan op maandag bezorgd zou worden. Vandaag belde ik, maar het huisnummer stond weer verkeerd EN ipv van maandag/vandaag, stond de levering voor morgen ingepland... ik zou daarover vandaag nog gemaild (met een mw track&trace) worden ter bevesting, maar de enige mail die ik ontving, was deze beoordelingsmail. Ik ben dus zeker niet tevreden over de afwikkeling en communicatie

Jammer

Doordat de fruit 1 dag later is geleverd weet ik niet of dit de reden is waarom het fruit er niet vers uitzag. Jammer het fruit was slap en zag er niet vers uit. Ik heb eerder bij jullie besteld en was toen tevreden. Waardoor ik nu nogmaals heb besteld bij jullie. Jammer dat de fruit niet vers is geleverd want daar ga je wel van uit!!

Alles ging naar wens

Fruitmand zelf niet gezien maar de ontvanger was er erg blij mee.

X

C

Goed opgelost

Bij het bezorgen ging het niet helemaal goed Maar keurig opgelost Zeer tevreden ik bestel zeker weer

Erg leuk concept alleen jammer dat de betaalde tijdschriften niet geleverd zijn

Leuk idee alleen incompleet geleverd. Persoon was erg blij met de fruitmand :)

Er zat bedorven fruit bij

Er zat bedorven fruit bij. Dat vind ik erg kwalijk...

Goed verzorgd. Ziet er ook heel aantrekkelijk uit. Het werd enthousiast ontvangen.

Zeer tevreden, fruit is echt dag vers, goed verpakt en ruimte assortiment

Fijne verrassing

Goed op de datum bezorgd en zag er goed uit

Top!!!

Om een lang verhaal kort te maken, ik heb een fruitmand besteld en een verkeerd bezorgadres opgegeven. Op kosten van Topfruit werd een nieuwe mand verstuurd. Ik vind het echt fantastisch, ik ben onder de indruk. De naam Top hebben ze wat mij betreft echt verdiend

Prijs stemt niet overeen met artikel. Let dus goed op

Foute prijs. Snelle levering

Goed ervaring met Topfruit

Goede ervaring met Topfruit. 'Minpuntje' was helaas het feit dat mijn bestelling - ten onrechte - door Topfruit was geannuleerd omdat mijn iDeal betaling niet snel genoeg was ontvangen. Later is dit gelukkig allemaal rechtgezet.

wel jammer dat in plaats van Quest , landleven erbij zat: iets minder dan Quest voor iemand van 18 jaar

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep