Slechte service

Ik vind de service niet goed omdat je niet meer een adres kan wijzigen wat ik echt onzin vind Ik had 1 peer die een lelijke plek erin had

Super mooi fruit

Zag er prachtig uit. Erg vers fruit. Reepjes Chocolade ertussen was ook een succes .

Snel geleverd, goed fruit

De volgende ochtend geleverd. Goed vers fruit en super aardige bezorgers.

goede service, prima .

Goede kwaliteit ,en zeer snelle bezorging.

foto website was groter dan levering

Ik heb een foto gekregen van wat er uiteindelijk is afgeleverd, en dat wijkt naar mijn mening flink af van de foto van de mand die op de website staat. Er lijkt veel minder fruit in te zitten. Ook is de mand ruim een dag later bezorgd dan was aangegeven.

prima geen klachten

Makkelijk om te bestellen

Voor 40€ besteld maar mand viel tegen voor wat je ervoor krijgt

Te duur voor wat je krijgt

Slecht

Telaat geleverd en bedorven fruit

Top geregeld na blamage

De eerste doos bevatte een aantal slechte producten Gebeld na 8 wachtende goed gesprek gehad en uitleg gegeven Zij beloofde nieuwe doos Zojuist ontvangen Kijk zo ga je met je klanten om Fouten maken mag Herstellen en bedankje sturen Bij deze Folkert en Wilma

Geweldige service

Uitermate tevreden. Alles stipt volgens afspraak.

Vers fruit en op tijd geleverd

Mooi vers fruit en levering op tijd.

Gewoon echt heel goed!

Niks op aan te merken, gewoon erg goed.

Vers, goed gevuld!

Ontvanger was heel blij met een volle doos vitamientjes!

Wel bezorgd met een goed selectie

De pakket is wel bezorgd met een goed selectie of vructen. Misschien kan er meer tropical vructen worden opgenomen. Ik vind avocados niet so tropical voor een tropical basket!!

Zeer betrouwbaar, goede snelle levering van vers fruit.

Zeker voor herhaling vatbaar. De zonnebloem,afd Terborg.

Snelle bezorging!

Prima ervaring met snelle levering!

Probleemloos

Uitstekend!!!

100% goed

100% goed

makkelijk te bestellen uit veel keuze.

Het is leuk dat je er een kaartje bij kunt doen naar keuze met een eigen tekst. Het assortiment fruit en een aantal andere dingen samen maken het een mooi geheel.

Voor het eerst een bestelling laten bezorgen !! Inderdaad uitstekend!!

Erg goed bevallen

De ananassen in kiste zijn op tijd bezorgd, het zag er mooi uit, de kwaliteit is erg goed, de ananassen waren heel zoet sappig heerlijk.

Prima service!

Ik kreeg een foto van mn bezorg adres en de fruitmand zag er heel mooi uit, en is op de aangegeven datum netjes bezorgd!

Geweldig fruitpakket

Bestelling eenvoudig en keurig volgens afspraak bezorgd.

Het fruit was lekker vers en het was mooi ingepakt

Was top

Leuk cadeau.

Ik heb de fruit- en snoepbox gestuurd naar een vriend voor zijn verjaardag. Deze was heel enthousiast. Het fruit was van prima kwaliteit.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep