Vertraging maar alsnog hartstikke goed opgelost met een nieuwe fruitmand

Na een aantal dagen vertraging met de bezorging vd fruitmand. Heeft Topfruit.nl het heel netjes opgelost om alsnog een verse fruitmand te laten bezorgen. Super service

ruim voldoende.

Het mandje met fruit zag er netjes uit en was keurig verpakt. Ik miste bij de verpakking een stukje cellofaan met een klein strikje. Dit maakt het juist zo feestelijk. Jammer.

Matig

Ik vond de mand beduidend leger dan op de foto. De inhoud zal ongetwijfeld kloppen maar het gaat om het beeld denk ik.

Erg mooi fruit .heel blij mee

Top!!

Prima ,goed geregeld, zoals op de site staat,dank!

Zeer tevreden !!

De door mij uitgekozen fruitschaal was precies zoals omschreven ! Bestelling op tijd bezorgd. Ben super tevreden !!

Fruitmand pas na 1 week geleverd, hier bestellen wij niet weer.

Fruitmand besteld op vrijdag en zou zaterdag geleverd worden. Wel een mail gehad dat het verzonden was met een link, maar de link was er niet. Niets geleverd op zaterdag dus maandag gelijk gebeld. Er zou een nieuwe order aangemaakt worden en z.s.m. geleverd worden. Pas donderdagavond is de fruitmand geleverd. Jammer, heeft wel erg lang geduurd. We hadden inmiddels al wat anders gekocht. Hier bestellen wij niet weer.

Gemak

Het maken van een bestelling is gemakkelijk met overzichtelijke informatie. De fruitmand is goed ontvangen.

Top gedaan

Snelle service en komt overeen met plaatje

fantastisch

ik had een fout gemaakt bij het adresseren van de ontvanger, gebeld met topfruit, en het werd direct aangepast door de super vriendelijk en behulpzame dame aan de telefoon. Top service!

Valt tegen in het echt, ligt misschien ook aan de fruitzaak waar kontakt mee is

Op de website zag de fruitschaal er prachtig uit, maar toen mijn schoonzus ons bedankte en een foto liet zien schrok ik echt. Viel zo tegen, 31,50 betaald voor de schaal die er niet mooi uitzag. Bij navraag bleek er wel alles in te zitten gelukkig, maar de opmaakster kan nog wel een lesje leren.

Netjes op tijd afgeleverd. Mooie reactie gehad

Etjes op tijd afgelevetd. De reactie was goed

de bestelling is goed en zag er prima uit

leuk om te geven

bestellen is prima te doen en aanbod is groot genoeg. enige punt wat ik wel erg vind, is dat de bezorger van het pakket, niet even laat weten aan de ontvanger van het pakket, waar het pakket is afgeleverd. ik weet het wel per mail, maar dan is de verrassing er wel af. de buren hadden het aangenomen en kwamen s avond bij hun aan de deur, waarom ze het pakket niet op kwamen halen. daarna kreeg ik een telefoontje wat een mooi pakket er geleverd was. dit is echt een minpunt. het is niet goedkoop en een kaartje achter laten is dan het minste wat er dan nog wel van af kan, dunkt mij!

Teleurgesteld

De fruitmand is niet geleverd. Het ziekenhuis zegt dat er geen bezorger is geweest. Ik vind dit een kwalijke zaak Mijn beoordeling blijft nog zolang ik nog geen reactie hebt ontvangen va de patiënt. Zodra de mand geleverd is zal ik mijn mening opnieuw door geven

heel jammer dat het kaartje wat ik geschreven en betaald heb er niet bij zat. Fantastisch dat dit meteen werd opgelost door het kaartje alsnog te sturen met een presentje erbij. Ook kreeg ik telefonisch excuses. Ik bestel volgende keer weer via topfruit en raad dat andere ook aan.

Mooie doos fruit

Voldoende fruit en vers. Zeker aan te raden.

Ondanks efforts klantenservice niet happy

Op de website van Topfruit staat vandaag besteld, morgen geleverd. helaas werkte de leverancier niet mee en was het een enorm gedoe om de levering van een dag later dan beloofd op de juiste plek te krijgen. Dewi van de klantenservice heeft er alles aan gedaan, maar helaas lukte de levering niet op tijd.

waardeloos

woensdag 5 april jl een fruitbak besteld, tot op heden nog niet geleverd. mocht de fruitbak vandaag nog geleverd worden kan dit meteen de fruitafvalbak in want de versheid met de levering zoals jullie op de site vermelden is ver te zoeken.

Verrassend

De mand is goed verpakt bezorgd en onze collega/vrindin was compleet verrast. Dus missie geslaagd

Fruitmand besteld en niet aangekomen

Helaas is de bestelling niet gedaan , wel nadat ik opgebeld had zou hij opnieuw verzonden worden en excuses, helaas dit ging ook mis ze waren vergeten het kaartje erbij te doen . De geadresseerde wist dus niet van wie dit afkwam . Jammer dat zo gelopen is fouten kunnen gemaakt worden allen 2 x is 2 teveel

Was niet wat ik verwacht heb

Niet wat ik verwacht heb voor dat bedrag dat ik betaald heb heb ik meer verwacht

KLasse

een heerlijke verrassing

Vandaag tweede keer gebeld en hierop de oplossing

Fruitmand voor tweede keer niet afgeleverd en bezorger zegt dat persoon hem heeft aangenomen. Klantenservice is goed terwille morgen nieuwe poging. Drie keer scheepsrecht?? Ik kan u vertellen dat het door topfruit.nl heel netjes is opgelost. De geadresseerde kreeg vandaag nml 3 fruitmanden. de een gedateerd op afgelopen zaterdag (afgetekend door geadresseerde niet dit nooit heeft getekend) de tweede gedateerd op de tweede datum en ook weer afgetekend door de geadresseerde die dit nooit heeft gedaan) en Gisteren uiteindelijk drie fruitmanden en afgetekend door de receptie waar het is afgeleverd. Topfruit kan hier dus niks aan doen maar wel de vervoerder die voor hen rijdt. Schandalig hoe die mensen dus een topfruit in een soort van kwaad daglicht zetten . De dames aan de telefoon waren heel behulpzaam en we hebben korte lijntjes gehouden . Alles netjes geregeld door hen.

Top verzorgd.

Goed ingepakt, alles vers, heerlijke sap en lievling chocolaatjes.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep