uitstekend

Het is de tweede keer dat ik bij jullie een fruitmand heb besteld.Heb ook twee keer hele goede reacties gekregen.Dus zal jullie zeker verder aanbevelen.groetjes Annemie Wijnants

snel en gemakkelijk besteld

Mand werd op tijd bezorgd en de ontvanger was er heel blij mee. goede prijs kwaliteit verhouding TOP!

Niet al het fruit was even vers.

Begreep van de ontvanger dat bepaalde fruitsoorten ( druif, kiwi en sinasappel) direct opgegeten moesten worden. Anders waren ze niet meer goed.

De eerste levering van de fruitmand was niet zo goed veel overrijp en rot fruit. Volgende dag mail gestuurd en vrijdag was er al weer een nw fruitmand gestuurd. Het fruit was nu allemaal wel goed. Dit noem ik echte service en snel gereageerd. Voor mij zijn jullie toppie

Niet slecht maar kan beter.

De fruitbox werd geleverd maar persoon was niet thuis en het werd voor de deur achtergelaten. Op de site zie je een mooie doos maar bij levering is het niet zoals op de site. Kaartje was ook heel simpel aan de voorkant.

Duidelijke website en keuze genoeg

Zie hierboven

Vers

Lekker vers fruit en ziet er mooi uit

Het is nu denk ik de derde keer dat ik iets via jullie bestel en altijd prima!

Vooral uw website en betaling vind ik voortreffelijk!

Snel en makkelijk

Zeker Ivm Corona was dit een optie

snelle bezorging mooi pakket

Kreeg te horen dat het allemaal keurig eruit zag

goede service

Naderhand nog contact gehad met Joy, nog meer goede service en buitengewoon vriendelijk

De verzender en ontvanger beide tevreden

Het bestellen ging eenvoudig. Op de dag van de geplande bezorgdatum is het pakket direct afgeleverd. Volgens de ontvangers was het heerlijk. Deze eerste ervaring proeft naar meer...

Teleurgesteld

Jammer dat het maandje niet overeen kwam zoals op (mooi) voorbeeld plaatje wordt weergegeven! Ik vond het niet netjes ingepakt. Ik zal zeker hier niet meer bestellen!!

Goed geregeld en snel bezorgd.

Duidelijk website en bestelprocedure.

Goed netjes bezorgt

De bestelling is prima op.tijd en goed aangekomen. Degene voor wie het bedoeld was, was er heel.erg blij mee. Heerlijk verse fruit. Toppie!

was goed

Ik ben wel tevreden, allen zijn jullie vergeten mijn naam als afzender erbij te vermelden, jammer!

Super geregeld

Voor het eerst fruitmand besteld,dan moet je het uit handen geven.Maar het was allemaal goed geregeld, en zelfs eerder bezorgd dan was afgesproken. Super ,ik kom zeker bij jullie terug.

Hele fijne service, top!

Wat je op de foto ziet, wordt ook zo geleverd. Vind ik belangrijk!

ziet er mooi uit de fruitmand

alleen jammer dat er bepaald fruit geputst was door de fles sap die er in zit. . moest dus snel opgegeten worden :-(

prima ervaring; ontvanger was zeer tevreden en content met levering

proces van bestellen en aanmaken account was helder. jullie bieden ook extra zaken aan waar je aan kan denken om mee te versturen. wel duur om volgende dag bezorgen 6 euro extra te betalen Dit mag goedkoper....

Goede service, tevreden ontvanger

Track en trace werkte niet goed.

PRIMA

Zag er goed uit. smaakte goed.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep