Patiënt ging met ontslag fruitmand naar ziekenhuis gestuurd en vervolgens adres gewijzigd telefonisch. Fruitmand is goed aangekomen en de service was snel en soepel.
Beste Sarita, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn te vernemen dat je tevreden bent over jouw geleverde bestelling! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Topfruit top geregeld.
Beste Danielle, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn te vernemen dat je tevreden bent over jouw geleverde fruitmand! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
zeer te vreden
Beste Andries, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn te vernemen dat je tevreden bent over jouw geleverde fruitmand! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Zie boven
Beste Ineke, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn te vernemen dat je tevreden bent over jouw geleverde bestelling! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Zag er mooi uit.aHelaas moest de patiënt de avond ervoor met spoed naar ic.
Beste Hamer, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn te vernemen dat je tevreden bent over jouw geleverde fruitmand! Wat vervelend dat de patiënt de avond ervoor met spoed naar de IC moest. Hopelijk gaat alles goed! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Beste Richard, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn te vernemen dat je tevreden bent over jouw geleverde fruitmand! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Voor ons de 1e bestelling. Prima terugkoppeling wb de levering. Gaan hier zeker nog eens wat bestellen.
Beste B, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn te vernemen dat je tevreden bent over jouw geleverde fruitmand! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Voor eerste keer besteld en ben heel tevreden, top producten en leuke verpakking Je wordt heel goed op de hoogte gehouden wanneer het product verzonden wordt en tot levering Prima tevreden
Beste Nelly, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn te vernemen dat je tevreden bent over jouw geleverde fruitmand! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Meer dan uitstekend!
Beste Christiaan, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn te vernemen dat je tevreden bent over jouw geleverde bestelling! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Perfect geregeld, de andere morgen mooi op tijd afgeleverd.
Beste Arie, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn te vernemen dat je tevreden bent over jouw geleverde bestelling! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Snelle service.
Beste Annemieke, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn te vernemen dat je tevreden bent over onze service! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Altijd prima!
Beste Annette, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn te vernemen dat je tevreden bent over jouw geleverde bestelling! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Snel en goed geregeld.
Beste Jeroen, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn te vernemen dat je tevreden bent over jouw geleverde bestelling! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
zoals alles tegenwoordig vond ik het wel een beetje prijzig, maar ja
Beste Annet, Bedankt voor je beoordeling en feedback. Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
snelle service ook naar belgie
Beste Norbert, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn te vernemen dat je tevreden bent over onze service! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
wat ik ook bestel alles is op tijd en zelfs in de covit-20 tijd ook . zelfs toen er een fles sap door het fruit was gelekt werd dit direct vervangen en zonder kosten gewoon een mini fruit mandje en een fles sap erbij nou, dat is wat je noemt service en daarom betel ik altijd bij jullie jullie dragen jullie naam eervol . top
Beste Astrid, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topfruit.nl! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Gewoon goed.... wat moet je er verder over zeggen?
Beste Eric, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn te vernemen dat je tevreden bent over jouw geleverde bestelling! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Mooie fruitmand met vers fruit . Alleen jammer dat ze het bij de buren hebben afgeleverd, zonder een kaartje in de brievenbus te doen aan de geadresseerde.
Beste Erik, Bedankt voor je beoordeling en feedback. Wat fijn te vernemen dat je tevreden bent over jouw geleverde bestelling! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Voor herhaling vatbaar !
Beste Ineke, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topfruit.nl! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Gewoon perfect
Beste Dedo, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topfruit.nl! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Zeker een aanrader
Beste Hendrik, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topfruit.nl! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Heerlijk fruit
Beste Cora, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn te vernemen dat je tevreden bent over jouw geleverde fruitmand! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Ik had per ongeluk het verkeerde adres opgegeven. Fruitmand geweigerd dus door ontvanger. Gebeld en er werd direct een nieuwe verser fruitmand geleverd voor het juiste adres. Terwijl het mijn eigen fout was. Topservice!
Beste Charlotte, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topfruit.nl! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Precies zoals het was online! Zo was mijn bestelling
Beste Marianelle, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topfruit.nl! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Zeer mooie en goede fruitmand.
Beste Jaco, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topfruit.nl! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Noorderdreef 60
2153 LL Nieuw-Vennep
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.