Op tijd een lekkere taart geleverd.

Het is op tijd geleverd.

Heerlijke slagroomtaart voor 12 personen.

Vers geleverd, heerlijk.

Makkelijk en volgens afspraak geleverd

Lekker, makkelijk en hij smaakte heerlijk

Gehoord dat de taart heerlijk was.

Geen aanrader!!!

Taart werd niet geleverd omdat hij beschadigd was. Revieuw geschreven en hier werd op gereageerd dat er een passende oplossing zou worden geboden. Gebeld met de klantenservice en hier werd aangegeven dat de cadeaubon, die ik inmiddels ontvangen had, de compensatie was. Dit is geen compensatie maar gewoon de terugbetaling van de kosten die ik gemaakt had. Het lijkt me logisch dat dit gebeurt als je geen taart geleverd krijgt. Onvriendelijk medewerker aan de lijn die het gesprek zomaar beëindigde. Dus absoluut geen aanrader.

Top taart geleverd vers en heerlijk.

Mooie en verse slagrooktaart ontvangen door een keurige bezorger en zeker op tijd, de taart was vers, kleurrijk en ruim genoeg zoals stond in de beschrijving. Tot de volgende top taart.

Leuke taart

De taart zag er vrolijk uit alleen erg jammer dat de slagroom erg droog was dus niet vers. De Moskovische was redelijk vers. De bezorging was netjes op tijd.

Matig en duur

Nvt

Heerlijk

Ik had dat gewonnen van de vriendeloterij,dus mocht ik een taart van 20 euro bestellen. Mijn man was 26 Oktober jarig. Dus heb ik een slagroomtaart besteld, en het was goed bezorgd,en het was een heerlijke slagroomtaart. Dankjewel MVG Esther

Mooi op tijd bezorgd En taart zelf smaakte erg goed Een aanrader

Zeer slecht

Bij aflevering was de taart al door elkaar geschud. Ik had een een verjaardagstaart a €60 besteld met foto . De foto was zo klein dat ik mij eigenlijk schaamde om het aan de genodigden te tonen, echt een zielig gezicht. Bij de Hema was ik de helft goedkoper uit geweest. Hier moet iedereen in Nederland nooit meer een taart bestellen. De familie en vrienden zullen dit zeker aan iedereen doorvertellen. Ik heb mij echt belazerd gevoeld.

Waardeloze taart niet in verhouding met de prijs

Omdat ik een taart heb gewonnen voor 20 personen taart besteld. Omdat ik een bon had van €20 kon ik alleen een taart voor 12 personen bestellen a €38,95. Dus nog €18,00 bij betalen . En bijzonder was hij zeker niet. Eigenlijk waardeloze prijs. Ik voel me genept

Alles netjes op tijd

voor de 1e keer besteld. Bestelling doen is makkelijk en bij het afleveren wordt je netjes op de hoogte gehouden van de tijd. Top (taarten).

Op tijd geleverd em lekker

Erg goed

Super snel en eenvoudig, Alleen let op met levertijden zakelijk. Taart werd rond 0800 uur aangeboden en mijn klan ging pas 0830 uur open

Lekker en goede service!

Vlotte correcte service en heel lekkere toetjes!

Rijk gevuld en gewoon super

Slechte ervaring.

Ik heb 68 euro betaald voor een taart voor 20 personen. Wat krijg je een taart van 30 bij 30 cm. Sorry maar dat noem ik geen taart voor 20 personen. Dan had in beter mini taartjes kunnen bestellen en waren die groter geweest dan die stukjes die ik moest snijden uit de taart die bij mij werd geleverd. Ik bestel nooit meer een taart bij toptaarten. Zoveel geld voor zo weinig taart. Als je naar de supermarkt gaat en je koopt taart voor 68 euro heb je nog meer dan een taart die je bij toptaarten besteld. Echt 1 woord vreselijk.

Geen lekkere taart

Dit was geen lekkere toptaart helaas! Cake was niet lekker zacht! Zonde van mijn geld helaas!

Geweldig gebak

Ik had 9 gebakjes besteld. Ze zagen er allemaal heerlijk uit. Netjes verpakt in de doos. Smaak was super. Ik ga er zeker weer gebak bestellen.

Top service, lekkere taart en keurig optijd geleverd. Wat je kunt volgen via track and trace, echt ideaal!

Binnen no time weg. Mmmmm

En heerlijjke taart die door 4 pubers in no time op was. Maar ook een prima klantenservice. In het weekend gewoon een reactie. Wisten waar sextant was en de volgende ochtend alsnog geleverd. Top taart met top service !!!

Wisselend ervaart

Service van toptaarten zelf was goed, netjes te woord gestaan, toen de taart niet op afgesproken moment geleverd werd. Taart zelf vonden we niet al te vers.. kwaliteit viel tegen in verhouding van de kosten van de taart.

Taart 26 personen

Levering volgens afspraak precies op tijd. Taart was lekker en precies hetzelfde als op de afbeelding tijdens de bestelling.

korrekte levering; erg lekker

Noorderdreef 60