Het was een heerlijke taart. Goede service met brengen. Hij was lekker op tijd.
Iemand feliciteren? Dan lijkt het sturen van een taart een top-idee. En, zo beweert Toptaart, het komt vers van de bakker. Maar wat blijkt? De vlaai die ik bestelde is bevroren geweest en slecht ontdooid. In je mond is het een spons vol water. Sta je mooi mee voor schut als geschenk. Ook de ontvanger is niet blij. En wat is de oplossing van toptaart? We sturen morgen nieuwe taart. Maar dan zijn de gasten al weg en pret of liever gezegd de prut ook. Mijn advies: bestel een taart bij een plaatselijke bakker en vraag of die hem persoonlijk naar iemand wil brengen. Werkt vast stukken beter.
Bedankt voor je feedback. Vervelend om te lezen dat de vlaai niet voldoet aan de kwaliteit die je van ons mag verwachten. Dit willen wij uiteraard voorkomen. Wij bespreken de klacht met de bakker en zullen contact met je opnemen hierover. Met vriendelijke groet, Team Toptaarten
Dit is de derde keer dat we een taart bestellen bij toptaarten, maar deze keer viel hij echt tegen. De foto stond in pasfoto formaat op de taart, tijdens het bestellen dacht ik dat hij groot genoeg was voor de hele taart, maar nu moesten we goed kijken wie er op de foto stond. Ook was de taart minder lekker als de vorige keer. Je betaald er toch een redelijk bedrag voor en dan is jammer dat hij zo tegenvalt.
Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te lezen dat de taart niet voldoet aan de verwachting die je normaal van ons hebt, dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij nemen contact met je op om de klacht te bespreken. Met vriendelijke groet, Team-Toptaarten
Smaak was goed maar foto leek wel een postzegel
Beste Petra, Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat de smaak goed was! Wat jammer dat de foto op de taart zo klein uitgevallen is — dat is natuurlijk niet wat je verwacht als je een gepersonaliseerde taart bestelt. Wij zullen per mail contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Vind 9 kleine cakejes voor 37 euro echt veel te veel.
Mooi op tijd bezorgd en duidelijke track en trace bij bezorging. Het was een heerlijke slagroomtaart! tot een volgende keer!
Voor een gelegenheid had ik een taart besteld voor 20 personen met een eigen toegevoegde afbeelding. De taart had ik een week eerder besteld dan de gewenste afleverdatum. Dit om zeker te zijn dat de taart netjes op tijd afgeleverd ging worden. Volgens de website wordt gestreefd om voor 13:00 te leveren. De avond voor de levering krijg ik een T&T waaruit blijkt dat de taart in eerste instantie rond 15:00 wordt bezorgd. Ik heb vrij snel daarna contact gezocht (per email) met de klantenservice die mij de volgende ochtend (dag van levering) informeerde dat het uiterlijk 14:00 ging worden en dat toptaarten.nl niets aan leveringen kan doen. Als goed maker werd mij een kortingsbon van €10 aangeboden op mijn "volgende" bestelling. Vervolgens de T&T in de gaten gehouden en na 14:00 weer contact gezocht per email met toptaarten.nl want de taart was er nog steeds niet. Geen reactie tot dat de taart dan werkelijk geleverd was rond 14:45. Toptaarten.nl bood excuses aan en konden zien dat de taarten dan uiteindelijk geleverd was. Daarmee werd gesuggereerd dat de zaak af was gedaan. Wat een klein feestje had moeten zijn voor ongeveer 15 personen werd uiteindelijk een onderonsje tussen 5 mensen. Kortom, Nooit meer!
Beste Brandon, Dank je wel voor je uitgebreide beoordeling. Wat ontzettend spijtig om te lezen dat de levering van je taart zo is verlopen — zeker bij een bijzondere gelegenheid, waarbij je juist op tijdigheid rekent. We begrijpen heel goed dat dit voor veel teleurstelling heeft gezorgd en dat het feest daardoor in het water is gevallen. Wij zullen via Toptaarten.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet. Toptaarten.nl
Voor de eerst keer besteld bij toptaarten, we werden goed op de hoogte gehouden voor de levering van de taart. Het was een overheerlijke taart, voor herhaling vatbaar!
Het heeft gesmaakt en afspraken mooi nagekomen
Super mooi en was erg lekker
Gisteren een taart ontvangen voor de Pasen, dat leek ons wel wat. Omdat ik nogal gek ben op gebak gisteren meteen even geproefd. Was dat even een tegenvaller! Droge cake en bijna geen vulling. Onderkant leken wel stukjes bij elkaar geraapte cake, en daar betaal je dan ruim 33,00 euro voor 12 personen! Het zou bij de lokale bakker komen, lijkt meer ergens uit een fabriek. Nee volgende keer maar weer gewoon bij de bakker uit het dorp. Jammer we hadden er hoge verwachtingen van, helaas.
Beste Dirk, Wat ontzettend jammer om te lezen dat de Paastaart zo tegenviel. We begrijpen heel goed dat je hoge verwachtingen had, zeker voor deze prijs, en het spijt ons dat we die niet hebben kunnen waarmaken. Wij zullen per mail contact met je opnemen! Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
bij de postcode loterij de voucher gewonnen voor een taart van 20 euro, alle taarten zijn al erg duur dus met verzenden bijna 29 euro bij elkaar. Dan heb je eigenlijk al 9 euro bij gelegd. Vonden wij de vlaai nou lekker, nee eigenlijk niet de rijst in de vlaai smaakte erg waterig. Maar de levering was prima op tijd.
Voor een jubileumfeestje een fototaart besteld voor tien personen. Je verwacht een fatsoenlijke taart van een lokale bakker, zoals beloofd. Echter zat er een minuscuul klein taartje in een veel te grote doos, die al een eind vervoerd was. Daar waren echt geen tien stukken uit te halen. Dus zelf naar de winkel om er wat bij te halen. En dan te bedenken dat je hiervoor al ruim €30 kwijt was. Werd een duur feestje dus.... Gewoon afzetterij dit. Voor mij geen toptaarten.nl meer
Heerlijke slagroomtaart besteld. Werd al vroeg in de ochtend bezorgd. De taart smaakte heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar
Perfect heerlijke taart
Erg lekkere taart
Gemakkelijk bestelproces, veel varianten, keurig geleverd en vrolijkheid bij de ontvangers
Taarten smaakten prima maar of ze nu echt voor 8 en 12 personen waren viel me tegen.
Mooie slagroomtaart
Was een taartje voor 10 personen maar kon er maar 9 gelijken stukken uithalen en hij was zo scheef als maar kon de foto zat er ook heel raar op kwa smaak was hij wel oké maar voor mij geen 2e keer meer en zeker veel te duur voor wat je krijgt
Beste Willeke, Wat vervelend dat de taart niet naar wens was, mijn excuses voor het ongemak. Onze klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met je op om je klacht te bespreken en te kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
Eerste bestelling voor ons. Een roblox slagroomtaart en een citroen merengue vlaai. De robloxtaart met eigen tekst was met vervoer helemaal kapot gegaan. Was niet meer te redden. Zoon helemaal verdrietig want hij heeft een robloxfeestje. Klantenservice was netjes, nieuwe besteld maar die kwam helaas toen iedereen al taart had gehad (extra taart van de supermarkt moeten halen) De citroen merengue taart zag er netjes uit. Helaas was de smaak erg teleurstellend... geen citroensmaak en de merengue mhoah... Al met al voor ons komt er geen 2e keer.
Beste Paulien, Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat het is mis gegaan met je bestelling. Je geeft aan wel al contact te hebben gehad en dat hier een nieuwe taart afgesproken is als oplossing. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen dan horen we dit graag. Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
Voldeed aan de verwachting en was erg lekker. Onze kleindochter vond het geweldig.
Altijd goede service.
Gebak is zeker niet vers gemaakt op de dag van bezorging. Kwam waarschijnlijk uit de vriezer. Gebak bedoeld voor koffie visite bij Oma. Uiteindelijk werd de bestelling om 12.30 bezorgd. Er word gestreefd naar bezorging voor 10uur. Kan best half uurtje later zijn maar geen 2.5 uur. Wij bestellen niks meer via toptaarten.
Bedankt voor je feedback. Vervelend om te vernemen dat de taart niet vers was waarvoor mijn excuses. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij leveren onze taarten van 08.00 uur tot 13.00 uur en streven ernaar om alles voor 13.00 uur te bezorgen. Helaas kunnen wij geen tijden garanderen. De bezorger heeft netjes op tijd geleverd. Wij zullen contact met je opnemen betreft de kwaliteit van de taart. Met vriendelijke groet. Team Toptaarten
zag er goed uit,voor 10 personen is niet juist,of je moet hele kleine gebakjes maken,wat bij deze taart een rommeltje geeft.en dat voor 20 euro!!
Noorderdreef 60
2153 LL Nieuw-Vennep
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.