Super lekkere oliebollen

Oliebollen met krenten besteld, oliebollen zonder krenten ontvangen. Dit werd snel opgelost en de smaak van de ontvangen oliebollen waren lekker. Super verse grote oliebollen. Dank je wel!

Niet tevreden

Mijn 1e bestelling werd niet bezorgd. Wel tegoedbon gekregen, maar wat schiet je daarmee op, als op de beoogde dag niets bezorgd werd!? Het kostte ook vrij veel moeite om die tegoedbon in te brengen in de nieuwe bestelling. En tevens vind ik de prijzen te hoog, waar bovenop nog € 6,95 bezorgkosten kwamen. Ik zal hier niet meer bestellen.

Prima taart

Taart via de site besteld en keurig binnen de afgesproken termijn door de bezorger afgeleverd, exact zoals op het plaatje zag de taart eruit.

Geweldig!

Geweldige kleurrijke, smaakvolle kindertaart, ik miste wel deze keer de kaarsjes.

Teleurgesteld

Zo’n klein taartje voor 20,-€ Vindt ik heel erg veel geld en dan nog verzendkosten erbij zou t geen 2de keer meer doen.

Erg veel geld voor lage kwaliteit

Chocolade bavarois besteld van €39,00 en €7,00 bezorgkosten, grootte oké maar erg weinig smaak en niet echt mooi. Kan in de buurt bij patisserie Remy een perfecte taart van hoogste niveau kopen (wel iets kleiner) voor €34,00 ...

Heel mooi gemaakt een lust voor het oog .

Ga ik vaker bestellen was een succes .

Niet ontvangen

Kunt u het opnieuw laten leveren Taart en amandel staaf zijn niet geleverd

Prima in orde

Smaakt heerlijk

Op tijd en netjes geleverd De smaak was heerlijk en vers

Nooit meer

De taart was zeer rommelig die was gevallen En daar een taart voor 8 personen vindt te klein

Info over bezorging prima geregeld.

Niet waard voor het geld

Zeer klein taartje voor je geld. Beter bij een lokale bakker bestellen. Ook de bezorgkosten en het bedrag voor de taart te duur voor wat je krijgt. Smaakt laat te wensen over Aangeboden door vriendenloterij. Zou dit zelf NOOIT BESTELLEN

ECHT SUPER GOED !

GEWELDIG

Verkeerde taart bezorgt

Had een stitch taart besteld voor me dochter express dag voor der feest laten bezorgen toen die bezorgt werd was het compleet verkeerde taart met verkeerde naam, bezorger nam de taart mee terug heb gelijk gebeld naar de klantenservice en die bood der excuses en bood me 2 opties aan bij beide zou had ik er weinig aan want nieuwe taart kon ze niet beloven dat die de volgende dag op tijd zou bezorgt worden of me geld terug zodat ik zelf een andere oplossing kon zoeken heb voor dat laatste gekozen, heb netjes me geld terug gehad maar vind dit geen service aangezien ik bij beide opties geen taart op de verjaardag feest van me dochter had. Bestel hier dus nooit meer, jammer want de taarten zien er mooi uit.

makkelijk te bestellen, goed contact na verwisseling tekst

Ik had een taart besteld, namens ons bedrijf met een tekst erop, dit is helaas mis gegaan. De tekst voor onze taart is waarschijnlijk op een andere taart gezet. N.a.v. mijn telefoontje naar jullie zijn wij daar achter gekomen. Wel jammer dat dit is gebeurd aangezien klant dus wel een taart heeft ontvangen met voor hem een onbekende afzender. Wij hebben hiervoor wel een voucher ontvangen van € 25. Voor de toekomst wel goed om dit voor aflevering goed te checken,

Goeie service en heerlijke taart

We wisten precies hoelang het duurde voordat onze taart er was en natuurlijk heeft iedereen weer genoten van de heerlijke taart!

De taart was boven verwachting! Super!

De vegan slagroomtaart was heerlijk. Mijn kleinkinderen smulden ervan. De bezorging was uitstekend.

Veel teveel amandelschaafsel

We hadden een slagroomtaart besteld, daar zat zoveel amandelschaafsel op dat we het alledrie echt tegen vonden staan. Het overheerste op de slagroom en je zat constant met van die vlokken in je mond.

Fototaart goed en snel geleverd

De foto editor werkt prima, de winkelmand waarin je alle producten ziet met afleveradres is overzichtelijk en de opvolging/het versturen werd duidelijk gecommuniceerd. Heel fijn!

Redelijk

Opzich was de taart mooi, maar ik vond de foto op de taart niet strak, maar met kleine barstjes

Snel geleverd kaartje erbij en heerlijke taart

te duur voor wat we gekregen hebben.

de taart was niet vers helaas, dus daarom niet lekker. wij hadden de taart via de postcodeloterij maar op het kaartje stond Van harte gefeliciteerd met je verjaardag namens SG Groen Groep. dus een slechte ervaring.

Matig

De taart was lekker alleen verkeerde opdruk. Was niet zoals ik dat besteld had

Lekker !

De taart is ontvangen door mijn zusje en haar kids. Ze lieten weten, dat hij heerlijk was, mooi versierd en ze hebben ervan gesmuld, dus ik ben blij en heel tevreden, Dankjulliewel Top taart !

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep