korrekte levering; erg lekker

Teleurstellend

Taart( cadeau voor iemand) is niet bezorgd omdat hij beschadigd was. Helaas kreeg ik daar geen bericht van. Geld inmiddels terug maar ik kan helaas toptaarten niet aanbevelen

Taart viel uit elkaar

Jammer taart was droog en viel uit elkaar, was niet nietjes op te dienen. Vreselijk!!!

Zeer kleine taart voor veel geld

Zou voor 16 personen zijn. Met moeite zou er 16 stuks uit te halen zijn. Dan had ieder een klein stukje en dat voor een verjaardagstaart. Daardoor behoorlijk prijzig. Elders voor dat geld wel een betere taart verkrijgbaar. Dus geen tweede keer een taart bestellen. Daarnaast liep het afleveren ook slecht. Tijdstip door gekregen, chauffeur was ruim uur te laat.

Bestellen ging makkelijk en de smaak was uitstekend

De taart was snel samengesteld en voorzien van een maatwerk afbeelding. De volgende ochtend op tijd geleverd en de klant vond het heerlijk.

De vegan “slagroomtaart” is niet wat het belooft te zijn

Bij het aansnijden viel de taart helemaal uit elkaar, de room er op was veel steviger dan slagroom en de smaak was heel vlak. Al met al echt een teleurstelling, zeker voor het geld dat je ervoor betaalt.

Top! Makkelijk besteld en uitstekende kwaliteit

Mooi website, bestellen was makkelijk. Toen het werd geleverd meer dan tevreden over eerste indruk. Goed verpakt. Gebakjes zagen er super mooi uit. Echt het uitstallen waard! En ze waren me toch lekker! Alle smaken, zonder uitzondering. Zijn dan ook allemaal gesneuveld op de verjaardag. Waren als eerste op! Goed teken

Mooie taart, lekker vers

Heerlijke taart, precies zoals omschreven op de website. Veel kinderen (en een paar volwassenen) er blij mee kunnen maken!

Super lekker

Bestel vaak als er een verjaardag is of een andere gelegenheid om een heerlijke slagroom taart te bestellen en is altijd heerlijk !

Slecht

Vond de taart slecht belegd en na 1 dag lag er al beschimmeld fruit op de taart.

Toptaarten verdient een toptaart!

Leuke taart en goede service.

***!!!!!!!!

Nou ik bestel een Spider-Man taart voor mijn zoontje die op zondag zijn 3de verjaardag viert. Een week van te voren besteld, betaald en bevestiging gekregen met bezorgtijd enz. Taart zou op zaterdag komen rond 09:00 om vervolgens voor de zondag te op zijn verjaardag te gebruiken. Rond 10:00 maar eens via de chat gevraagd of ze vertraging hadden want de taart was nog niet binnen. Krijg ik te horen dat er iets fout is gegaan met de bestelling dus heeft mijn zoontje van 3 die zich verheugd heeft op zijn Spider-Man taart pech. Dus konden het geld terug krijgen of een nieuwe taart bestellen maar die kregen we natuurlijk niet voor zondag binnen. Gevraagd naar het telefoonnummer van hun zodat ze ons te woord konden staan maar blijkbaar had de mevrouw op de chat er geen zin meer in dus moesten we het hier maar mee doen! Ik zou dus hier nooit meer wat bestellen alleen al omdat het hun geen flikker uit maakt dat ze een jongetje van 3 gewoon zijn verjaardag verpesten. Jullie worden bedankt!

Heerlijke taart en snel geleverd

Voor de collegas op kantoor een taart laten bezorgen want ik was er zelf niet. Deze werd voor 9 uur gebracht. Volgens hun een heerlijke taart, ze hadden graag nog meer gelost.

Top geweldig

Mooi chocolade taart besteld was erg goed

Prima taart en service

De kwaliteit van de taart was prima en de taart werd ook exact op het afgesproken tijdstip bezorgd!

Keurig op tijd geleverd, lekkere taart

Goede communicatie, volgens afspraak geleverd, en lekkere taart

De taart was overheerlijk

Super vriendelijke meneer wat de taart afgaf. Goed verzorgd en heerlijk!

HEEL ERG SLECHT

De taart is niet afgeleverd! Willen ook niks voor je betekenen. Hebben een grote mond aan de telefoon. Je kan beter bij de hema een taart kopen ! Koop bij toptaarten nooit een taart want het is niet top. Bijna 40 euro voor een taart en niks terug krijgen.

Annulering op dag van bezorging

Op de dag dat mijn bestelling bezorgd zou worden, werd de bestelling geannuleerd. De gevraagde taart bleek niet beschikbaar te zijn. Wel kreeg ik heel snel mijn betaling terug gestort.

Makkelijke bestellen op tijd geleverd

Besteld tijdens het weekend en maandag om 0830 uur geleverd, taart is in goede staat en was erg lekker.

Slordige taart

De slagroom was onregelmatig opgespoten

Toptaart en gemakkelijk en netjes thuisbezorgd!

Ik had een taart gewonnen met een loterij. Ik mocht er zelf 1 uitkiezen. We hadden een slagroom fruittaart besteld. Echt heerlijk! Vers en smaakvol. De taarten zijn aan de dure kant maar dan krijg je ook echt goede taart! Ik zou het zo weer bestellen en ben ook erg benieuwd naar de andere varianten, want er is keus genoeg.

Taart was erg klein

Ondanks dat de taart erg klein was en daardoor ook behoorlijk prijzig, was het wel lekker. Helaas kreeg mijn man direct een allergische reactie na het eten van de taart. bij bestelling de notenallergie wel aangegeven. Sporen van zijn vaak niet te voorkomen, maar een heel klein stukje ervan gegeten en het was gelijk al mis. Helaas dus geen positieve ervaring.

Ronduit slechte communicatie als er iets mis gaat

Pas na lang een aanhoudend aandringen van mijn kant is het uiteindelijk nog goed gekomen.

Lekkere taart en keurig bezorgd zoals afgesproken. Zeker voor herhaling vatbaar.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep