Verrukkelijk

De bestelling was mooi op tijd. De taart zag er goed uit,en hij was Superlekker. Onse complimenten voor bakker Jongeneel uit nw-Vennep.

Gewoon uitstekend!

De bezorgtijd was keurig ruim voor koffie tijd en de ontvanger heeft mij gebeld dat de verassing zeer geslaagd was en bovendien heerlijk!

Top cadeau zo'n taart.

Zo leuk om te geven. Iedereen is blij met het krijgen ve taart. Vooral als er een leuke tekst of persoonlijke foto op staat en dan ook nog eens heerlijk smaakt. Gewoon een "Top cadeau".

Mooie taart en op tijd geleverd!

Na wat moeite te hebben met inloggen, blijkbaar hadden we al een account (topfruit....wist niet dat dat hetzelfde was) is de taart perfect geleverd. Iedereen was er blij mee.

Snel geleverd, heerlijke taart, mijn zoontje vond de taart heel mooi.

slecht

De verkeerde taart geleverd en 1 taart te weinig. Daarnaast heb ik telefonisch contact gehad met een medewerker en zou de taart die niet geleverd is, in mindering worden gebracht op de factuur. Vervolgens krijg ik de factuur waarop beide taarten gefactureerd zijn.

Super smeuïge taart!

Topservice!!!

Mijn taart was precies zo als ik ze bestelld had en dan ook nog heel lekker!!!!!!!!

Snel geleverd en super vers

Voor herhaling vatbaar!

Leuk en gemakkelijk om je bestelling te personaliseren

Zéér goed!

Heerlijk gebak van de echte bakker! Aanrader.

Top geregeld

Makkelijk bestellen vanuit je luie stoel. Toegankelijke en overzichtelijke website. De taart was precies om 10:00 uur bij de klant dus perfect getimed.

Lekkere taart, mooi op tijd bezorgd

Lekkere taart, tijdige bezorging

Super geregeld!

Eenvoudige en snelle manier van bestellen. Super geregeld.

geweldige kwaliteit en service

Zeer tevreden! kwaliteit van de taarten is subliem en de service is perfect!

Super taart

Keurig optijd geleverd. En volgens de ontvangers was de taart echt ontzettend lekker en zag er keurig uit. Voor herhaling vatbaar

Helemaal top!

Mooie, afgesproken dat bezorgd en nog lekker ook, top, bedankt!

Simpel bestellen met super resultaat

Taart met foto erop besteld. Ziet er super uit en snelle levering. Ook het bestellen op de site gaat met alle gemak!

Het was een lekkere verse taart en mooi op tijd afgeleverd!

De taart kwam van bakkerij Bentum en was top!!

Makkelijker een taart laten bezorgen is bijna niet mogelijk !!

Top levering en keurig op tijd.

Fantastische mogelijkheid om iemand te verrassen !

Feesttaart laten sturen naar iemand die 25 jaar is geworden ! Is leuker dan een kaart met geld toch ? Heerlijke verrassing. Enige puntje van verbetering; graag een bevestiging dat de taart ook daadwerkelijk is afgeleverd ( net zoals bij Topbloemen ).

Kleinere taart dan verwacht

Drie taarten besteld van 16-20 personen. Ik kreeg uiteindelijk drie taarten voor 16 personen, echter zou iedereen dan een héél klein stukje krijgen. Prijs in combinatie met grootte van taart niet tevreden over. Kwaliteit van de taart was wél heerlijk!

toppie

top geleverd klant was zeer tevreden

Heerlijke taart

Taart is na 3 dagen nog goed te eten mits je het in de doos zelf bewaard zit ook geen koelkast smaak aan

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep